Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: éadufgh

#685854 Kissherceg Előzmény: #685840

Miért marionett bábu vagy? Kinek kell megfelelned, hogy írni akarsz? Nagy fiú vagy és sikeres ingatlanos, tudsz Te dönteni...

Más a TA és más a valótlanság állítás... Rengetegen megindokolják a pozíció nyitását és zárását, de valahogy másokat nem találnak meg a népek..

Egyébként meg otp-be nem tudsz úgy beültetni, hogy ne tudjon valaki kiszállni...

#685840 Hathor Előzmény: #685838

Milyen feldumálás?

Elmondom amit gondolok? Csuszáék írják OTP topikban, hogy 5000et várnak meg fordított fej váll van, az nem felbeszélés?

Három napja írom OTP topiikban az emelkedést, emelkedő háromszöget, 4270-4320-4490es célárat. Mondom ott a kollégának tartsa a papírt.

Ott nem mondod feldumáló vagyok.

BUX hatiba beteszem a zászló képet, tegnap kilépett belőle. Ott is kit akarok feldumálni, amikor hatim sincs? Elmodntam ott is mindkét topikban.

Ugyanazt teszem mindegyikben.

De elmondom írni sem akartam ide, nem hogy felbeszélni. Állandóan Robbaj nyúz, hogy hol van Hathor.

Mondtam nem akarok írni, nem írogatunk ide..

egyszer írok, és megint megy a feldumálós műsor.

Csalódtam benned nagyot Herceg.

De nem baj...

Semmi nem kötelező. megpróbálok ennél is kevesebbet írni. csak minek faggattok hol vagyok. Visszajövök mondom nem akarok írni. Aztán két oldalas cikket kell írni..

#685838 Kissherceg Előzmény: #685832

persze, minden van, csak a feldumálás miatt szólnak. Tőlem megveheted a biomedet vagy bármi, csak a körítés meg a kamuk, hogy 26-56, meg prosperáló cég stb...

A hülyítés más, mint a pozíció felvétel...

Másik probléma, nem ott zárod ahol akarod, hanem ahol a piac akarja... Alapvető tézis hibák vannak, mellette meg mint 2008 óta tapasztalt trader szponzorálod magad, mint aki már tudja a passzát szelet.

Az a több 100.000 darab papírt pedig rá kell majd sózni valakire, ahol akarod. Ilyen illikvid forgalom mellett kell egy kis vallás alapítással pedig egyszerűbb a művelet...

Fórumon sose fogod beismerni, hogy beragadtál, pedig voltak a pozícióid -30%-ban is, hiszen 40 körül vetted és 26-ig esett, de akkor is azt fejtetted ki, hogy téged nem érdekel az ár stbstbstb és ment a hittérítés, hogy 100 lesz... Nem lett neked semmiben se igazad, ahogy estarban se, hogy 99% essé után duplázott és 95%-ra korrigált...

Nem rajtad múlott, hogy nem egy fusó lett ami most 20 alatt van..

#685834 Hathor Előzmény: #685833

de miért akarod megmagyarázni mikor mit vegyek mennyiért?

Sosem szóltam a topikodban miért azokat veszed, amit veszel?

#685832 Hathor Előzmény: #685829

Mert én ezt választottam magamnak..

nem értem mi a bajod neked azzal?

Majd ha nem tudtam zárni ahol akarok, akkor megértem okfejtésed.

Van aki Applet vesz, van aki FHBt, van aki OTPt. Van aki shoplinet.

Én KEGet és Visonkát vettem..

és nem akartam eddig kiszállni. Akkor mi a gond?

#685829 Kissherceg Előzmény: #685826

Már a kérdés rossz... Miért van ekkora pozíciód ilyen forgalom mellett? Ahhoz nagy, hogy kiszállj, ahhoz kicsi, hogy befolyásolj, ergo balek nyit itt ilyen pozíciót vagy szerencsejátékos...

Eleve T kategóriában értelmetlen ekkora pozit nyitni... Ha volna 1,5-2 millió db keg, az más tészta, de ahhoz meg kicsi vagy...

Kevered a szezont a fazonnal. Ha akarod jó pénzért majd elmesélem miként kell kis papír rallykat csinálni, hogy jól keress, tehát ne csak vedd, hanem el is add:) és egy feldumáló bejegyzés se kell hozzá...

#685826 Hathor Előzmény: #685824

Hogyan kezelsz többszázezer papírral kockázatot KEGben? Meghallgatom. Napi forgalmak itt a csökkenésben 5-10.000darab/nap.

Azon felül eszem ágában nincs eladni sem 30on, sem 40en, sem 50en, sem 60on!

Akkor miről beszélünk?

Mai forgalom 510darab és 20.000Ft.

Gondolkodjunk!

ja és ekkora a forgalom, mióta visszacsökkent! Felfele 2-300.000darabos napok voltak!

Miről beszélünk?

Én tudom mit várok el a papírtól, és meddig tudok vele várni.

Semmi bajom.

Re: nincs cím

#685823 Hathor

Örülnék ha nem lennék mindig téma.

Leírtam az emailnek nincs hátsó szándéka, többször leírtam mi célt szolgál. Érthetőbben nem tudom leírni. Aki nem hiszi, azzal meg nincs miről tárgyalnom. Mondtam félre ismertek. Elmondtam többször.

Ja és nem csak KEGem van, Visonkában is van pénzem! ,-)

#685818 rbbj11 Előzmény: #685736

tévedés, sztem nem az élvezet a lényeg, hanem a profit termelés

nem véletlenül gyözködjük épp hathort, ha kezdetektöl itt lennél a fórumon, te is ismernéd a múltat, ami erre sarkallhatja a gyözködöket...

#685815 Trisz Előzmény: #685802

Elég sok isten gyűlt itt össze a topicban. (Legalábbis 1 négyzetméterre jutóan.)

Ha igét hirdettek, akkor írjátok a bejegyzésetek elé! Akkor legalább tudjuk. Viszont ha egy vitafórumban valaki véleményt formál, akkor vigyük végig az eszmecserét. Szvsz így tisztességes.

#685802 Kissherceg Előzmény: #685797

Én csak a kis papírok kereskedésére írtam :) Bővebben nem kívánok nyilatkozni, örülök, ha egészséges kommunikáció zajlik és sztm mindkét fél túl pörgi az igazság érzetét. Illetve vannak komoly ismeret hiány

#685797 Trisz Előzmény: #685787

Fejtsd ki bátran. Engem érdekel a véleményed! Főleg hogy mindenkinél jobban ismered a témát. :)

#685781 Kissherceg Előzmény: #685776

kinek a véleménye igazolódik be azért csöppet lírai... emlékeim szerint nem 30 alatt vásárolt, hanem már 40 felett hittérítés zajlott... Az pedig, hogy felszúrt 56-ra mikor most 40 az árfolyam, legalább annyira értelmes, mint leírni, hogy előtte meg 2000 felett volt. Ha statisztikát nézed, akkor a papír életében 95 százalékban exnek van igaza és akkor most pár hét esetleges siker után már virtuális sikert hangoztatni, amit ő maga se kereskedett le blődség..

Nem 26-on vett és nem is 56-on adott, nem ezt kellene hangoztatni, mert lehetőséged se volt mennyiséget venni 26-on meg eladni azt 56-on.

Elég régi motoros vagyok és szerintem jobban ismerem a kispapírok kereskedését, mint a KEG topikolók 98 százaléka, de inkább 100...

Nem beszélve arról, hogy hányszor mozgattam meg papírokat felbeszélés nélkül...