Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#685661 exmnbs1 Előzmény: #685659

"aki kifizetgette a régiek adósságait. "

ez meg miféle kamu????

a nav inkasszózott, és felszámolásról döntött az elsőfokú bíróság a fizetésképtelenség kimondása után

mit képzelsz hogy ő ingyen és bérmentve tette????

álmaidban tudod max megakadályozni az apportot

#685660 Hathor Előzmény: #685656

itt már 26nál is le kellett lépni szerinted. Mondtam nem látjátok kitörés előtt a papír? Lett is 56! Most is fel várom. semmi változás. Duplázott a papír 26-56ra egy hónap alatt. Korrekciója belefér.

#685659 Hathor Előzmény: #685654

nem levelezőlista.

Többen járunk közgyűlésre. Azért mert összefogtunk, leváltottuk Pimperéket és tudott új befektető érkezni a cégbe, aki kifizetgette a régiek adósságait (montu leírása alapján). viszont nem kell elkanászodniuk az újaknak, nehogy félvállról vegyenek minket ehhez meg kell tartani a részvényesi többségünket.

#685654 Kissherceg Előzmény: #685653

eddig működött, mert 2300-ról 26-ra ment, most meg 56... :)

azért, nehezen hihető a jótékony alapítványi gittegylet van a levelező listán...

Önmagában a levelezőlista létrehozása baromi kínos... :)

#685653 Hathor Előzmény: #685649

Sohasem beszéltem formerrel, azt sem tudom ki. Még nem is E-staroztam akkor.

Former fel várta 10Knál én le vártam Estart 10Knál.

Most sincs semmi info. Leírtam járok közgyűlésre és gyűjtjük tovább a KEG részvényeseket. Eddig Montu tette PFen, most én gyűjtöm a részvényeseket össze, ha közgyűlésen nem megfelelő pont van, biztos többségünk legyen, ahogy eddig is volt, de az ördög nem alszik ,jobb ha van vésztartalék.

Senkinek nem kell papírt sem vennije. Mondanivalóm sincs. Próbáljátok ki kamu névvel rájöttök semmi infot nem kaptok, mert nincs.

Csak aki ül évek óta a papírján azt kérjük szavazzon, ne tétlenkedjen.

Eddig működött A papír 26-ról 56ra ment, amióta a részvényesek leszavazták kirakták Pimperéket.

#685649 Kissherceg Előzmény: #685645

te még mindig nem érzed, hogy hol a helyed a táplálékláncban :)

mondjuk ez a mail is meg a vip klub is kísértetiesen formeres, de ez biztos rosszul gondolom. :)

#685645 Hathor Előzmény: #685627

Nekem jön a levél.

Nem kell aláírni. Benne van a szövegben.

én írtam :D

Látom nem gondoltál rá.

A nagy pakk meg nem másnak van, hanem nekem. Több száz ezer papírral nem forogsz. Ha neked 10Knál több KEG részvényed volt múltkor megeszem a kalapom.

Nem leminőstem a mennyiséget. csak nem mindegy 20milkát akarsz naponta venni eladni, vagy 100-300ezer forintot. Remélem értesz.

#685623 rbbj11 Előzmény: #685598

de miért kéne bárki olyan őrült legyen, h. egy illikvid papírból ennyit vesz, aminek ráadásul omladozó pü-i alapja van??!!!

És elsősorban nem neked írtam, gondolom van még rajtad kívül keg részvényes a fórumon....

#685620 Hathor Előzmény: #685618

én biztosan nem akarok senkivel vetetni, sem tartatni: Ezt elmondom. csak gyakorlatilag egy check a részvényesek felől.

#685608 Hathor Előzmény: #685606

nem haragszom. Nem akarunk semmi mást, csak amit eddig is tettünk. Hogy a részvényesi többség nálunk maradjon. Ha szükséges, a régi részvényesekkel tudjunk együtt szavazni. Senkinek nem kell új papírt vennie, nem kérünk rá senkit, csak aki tartja 100-300-500-1000ről van pár ezre, tíz ezre, száz ezre az tartson a részvényesekkel, ha szavaznunk kell közgyűlésen. Ez senkinek semmibe nem kerül.

#685602 Hathor Előzmény: #685599

Kedves Részvényesek!

KEG részvényesek jelentkezését várjuk a kegesek@gmail.com e-mail címre.

A részvények kb 80-85%-a a részvényeseknél!

Tehát lehet jelentkezgetni annak akinek van részvénye és várja a 100FT feletti részvény árfolyam tartományt a megújulás során! A részvényesekre az esetleges közgyűlési határozatok megszavazásához van szükség, hogy továbbra is többségben legyünk, a szavazatok nálunk részvényeseknél maradjanak!

A változás joga nálunk van!

Részvényesek majd letéti igazolással tudják magukat igazolni, hogy valóban részvényesek, ha erre szükség lesz.

Az e-mailek hozzám jönnek személyesen.

Köszönjük.

A KEG Közép-európai Gázt…

#685599 Hathor

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: „KEG Nyrt.”) Varga

Tibor úr bejelentése alapján tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy Varga Tibor úr, általános vezérigazgatóhelyettes

2014. január 8-án 15.000 darab KEG Nyrt. törzsrészvényt vásárolt tőzsdei forgalomban, 40.- Ft/db

vételáron az ERSTE Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.) közreműködésével, melynek

következtében a tulajdonában lévő KEG Nyrt. törzsrészvények darabszáma 65.000 darabról 80.000 darabra

nőtt.

KEG Nyrt.

#685598 Hathor Előzmény: #685574

nem egy hétre tervezünk!

Sosem érted meg.

Tervezzél már KEG 400.000papírral hogy holnap eladod, holnapután visszaveszed.

cig "picit" jobban megy,…

#685574 rbbj11

cig "picit" jobban megy, mióta itt javasoltam :)

jan.3 (l. itteni hsz-em) óta keg: -7%, cig: +4,6%

Egy hét alatt elég durva diffi

#685337 rbbj11 Előzmény: #685261

gondolod sose buksz már ezeken a kaki rv-ken? :)) ez lenne a hosszú távú tuti stratégia: z kategóriát venni csőd előtt, mindig újat?