Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#685629 Borska Előzmény: #685621

engem rendesen kiütött a stopp ,brrrr -280pip

hm,hm akár komolyabb rally is indulhat?

#685589 Aptiti Előzmény: #685585

a választás talán április eleje...én is utána gondoltam persze nyilatkozniuk kell a szokásos negyedéves értékelés szerint. Másnem verbálisan...

#685585 Borska Előzmény: #685582

az biztos hogy semmi nincs bevésve, se long se short....

bár én ezt a felminősítés dolgot még most sem látom indokoltnak, de bármi lehet, az áprilist nem tartom valószínűnek, hisz épp választási időpont és a jelen karhatalomnak nem fogja megtenni azt a szívességet az úgy utált kapitalista rosszindulat hogy tolja a szekerüket

egyébként még sokan part…

#685584 Aptiti

egyébként még sokan partvonalon állnak.

mivel a tavalyi 50-70e közötti átlagos nyitott kötésállomány a BUX1312-ben még nem lett újranyitva.

BUX1412 még csak 18e-nél tart ami nagyon kevés

#685582 Aptiti Előzmény: #685580

hát ne is mondd...

november óta szopom én is a Longot...beragadtam és az éven új lappal kezdtem

A tavalyi veszteségemet elkönyveltem és most ami nyerő van az éven megbecsülöm és zsebre teszem

Itt csak választások után lehet valami érdemi vagy most mindenkit kiráznak, hogy már előre feltankoljanak a leendő felminősítésre. Amit áprilisban várok.

vívjuk a saját kis harcu…

#685580 Borska

vívjuk a saját kis harcunkat magunkkal, a lelkünkkel,elemzünk, reménykedünk, ki-ki hite szerinti irányba és ezeket valahogy mindig felülírják és megtapossák....

már már reménytelen harc ez a hati kereskedés, komolyan agyalok a folytatáson

#685578 Borska Előzmény: #685549

brrr, megreptették

valakinek izzadt a tenyere és csak úgy belebillentett vagy 300milliós mennyiséget a könyvbe

..... ezt a tőzsdét oda rakják ahová akarják, és ez picit azért elkeserítő

érik a SQ 1. csak a Mo…

#685549 Aptiti

érik a SQ 1.

csak a Mol-t kell megreptetni egy pillanatra :) és 19e van a prompt.

aztán erezd el a hajam...:)

#685534 Aptiti Előzmény: #685528

akkor én vettem meg tőled :)

a csinos kis tavalyról áthozott Long pakkom lassan termőre fordul.

Ha indul a buli akkor még csak ezután fog tágulni a KT is +100-al. szvsz.

#684844 Borska Előzmény: #684840

én sem bánnám ha a 100as pakkjaiddal a short oldalra állnál :)

azonban nincs ám igazad :) nagyon sokáig nagyon sok rv-t vettem, kezdve a Matáv dolgozói kibocsájtástól, a TVK kibocsájtáson keresztül a MOL rv jegyzésig, kedvencem a DEMASZ volt, szóval sok részvényem volt és évekig csak a longot trédeltem, de ez most valahogy más, legalább is itt Mo.-n, valahogy nem long, eddig legalább is nekem nem az, persze ettől mehet és okozhat nekem veszteséget, simán elképzelhető, csupán nálam %-ban kifejezve még most is a short vezet

az a fránya gazdaságpolitika, az újra államosítás, a multik lehúzása ezek nekem nem long irányúak

#684840 Hathor Előzmény: #684835

Persze, mindneki csinálja amiben hisz, ami jó neki.

Én csak azt mondtam jól bírod itt az állandó próbálkozásokat.

Mondjuk jobban tetszene (nekem) ha felfele próbálkoznál és ott csapna ki a stop mindig.. legalább egy irányba gondolkodnánk ,-)

de ilyen csak eufóriában lesz nálad kb..

#684838 Hathor Előzmény: #684833

( TVK-t Synergont Plotinust Gsparkot amúgy jó gondolatnak tartom!!! )

na látod, csak van elképzelésed ezekre is.

Vesd fel az árukat ma egy papírra, és néz rá nyáron, év végén, jövő nyáron. Az nem kerül pénzbe. Mondjuk most dupláztak kb ezek vagy 50%ot mentek, de akkor is.. ha már nem korábban beszéltünk róla..

#684835 Borska Előzmény: #684831

illetve a fő bajom a kis pappírokkal hogy nehéz permanens infóhoz jutni és elkötelezettség nélkül mérlegelni

#684833 Borska Előzmény: #684831

simán elfogadom, csak hát szerintem sokaknak nem pálya az a kategória, semmi gúny vagy elítélés nincs ebben, de nekem nem túl bizalomgerjesztő, legalább is nem tréder és befektetői szemmel, ettől simán menet akár az égig

az a baj hogy ezek a duplázós külvárosi lila legendák sokakat ködben tartanak és csak akkor hiszik el hogy porrá vált a megtakarításuk amikor hozá kéne nyúlni, ki kéne szállni

sajna megkóstoltam ezeket a kisrv-ket annó, Goldsun,Nabi..... de sorolhatnám, és aki egyszer megpörkölődött nem szívesen játszik a tűzzel

Amúgy pedig főhajtás és elismerés a türelemért és kitartásért !!!!! ez is egy stratégia és kívánom hogy sikerüljön a duplád!!!!

( TVK-t Synergont Plotinust Gsparkot amúgy jó gondolatnak tartom!!! )

#684831 Hathor Előzmény: #684828

Elég jó lehetőségek voltak kis papírokban. TVK 100%ot ment fél év alatt

FHB most 3hét alatt 100%ot.

E-star 3x100%ot ment egy éven belül.

KEG 100%ot két hónap alatt

Nekem KEGben van majd minden pénzem a duplázásból most visszajött 30%ot a papír.. nem baj. várom fel 100ra, 200ra.. ráérek, nem hajt az idő, mint itt határidőben. És nincs limitz benne már. Akár egy nap alatt felmehet 100-200ra. Megvárom. Múlt pénteken ferenc86 duplázott 5óra alatt Biomeddel.

A határidősök vannak akkora tudással itt, hogy ott jó hasznokat foghatnak. Csak megemlítettem addig, amíg itt oldalazik a BUX a blue chipeknek köszönhetően.

Csak ötlet, ha már hazai BÉT, pannergy, synergon figyelős lehet, ha mást nem is mer az ember venni.

A bluekban nem sok fantázia van. Ezáltal Buxban sem, azok alkotják.

Amígy felvánszorog valamelyik blue 10-15%ot, addig dupláznak a kicsik.

#684828 Borska Előzmény: #684826

bár tudom ,rossz helyen kapirgálok, hisz a kicsik már dupláztak :D

...így mindenki aki "nem beleragadni és éppen időben venni jókor eladni stratégiával" próbálkozik mint Te már bőven ronggyá kereste magát :D