ne fájjon a fejed... persze, hogy lesz 300 alatt :)
ne fájjon a fejed... persze, hogy lesz 300 alatt :)
Jól tetted Én emg elbambultam, de 46-on vettem 1 kisebb adagot meg beraktam 42-re is. Ahogy elnézem a daytrade májsztrók zárásánál is olyan 340ig nyomják le ma. A cég elég jól belefeküdt az iparba és sok tapasztalatot gyűjtöttek (bár lenyúlásban is). A jövőben fog ez kamatozni. ;)
Reméljük lesz pár rally még addig.
En balga, el se adtam 400-nal, mert nem is tudtam, hogy volt annyi...
Mondjuk nem annyira erdekel. 300 alatt ugysem lesz mar, amugy meg latszolag csak korrigalt egy "normalisat".
viktorban, vezéremben
visszavéve
14k vétel 365-ön!
"Ő a kulcs Orbán nagy álmához"címmel van egy cikk az Origon Töröcskei Istvánnal,a PF-en is most sokan bizakodnak a fejlemények ilyen alakulásában,hiszen most aztán tényleg közel van a tűzhöz a cég szempontjából is!Lesz itt pénz,ha más nem aláfúrnak egy két banknak,ahogyan én látom!:)
A 400-al nem bírt ma.
Hétfőn gondolom eldől konkrétan merre az arra.
Valami egyéni hiba lehet, mert nálam azóta folyamatosan megy, mióta beírtam és nem volt semmi probléma.
132millió a forgalom és 399-en van.
Köszönöm,de hiába nyomkodom,nem megy!
Vajon 400-ról lefordul-e mint ahogy az '13 márciusban is tette?
Dobtam és nem merem visszavenni, mert lehet hétfőn stagnálás lesz agy lépnek 1 fokot még a létrán felfelé?
Államé közel 8%,biztos boldogan nézik, hogy gazdagszanak :)
Én be tudtam lépni a pro-ba. Nekem is internet explorerem van.
Próbáld meg mégegyszer.
A forgalom most 116,7millió és 388-on áll.
Min. 382, max. 415.
a menedzsment nem béna, elég sok a luxus autó :)
Bocsi, Én sem akartam osztani itt a dolgokat. Arra céloztam a hozzászólásommal, hogy a miskolci történet után a szekér már elviszi önmagát a béna menedzsment ellenére.
Ma dobtam a pakkom 395-403-on. Kicsit furcsa mintha valaki mesterségesen nyomná fel az árfolyamot és utána alátámasztaná, vagyis ma ez volt. Viszont a forgalom kicsit hajaz egy kisbüfi spekulációra és FHB szaga van a dolognak.
Szerintetek mi lehet az emelkedés mögött és mi a célár? (Elbizonytalanodtam ma kicsit...)
ha ma nem zár min. 395-400 közt, az elég gáz lesz, főleg a forgalmat is figyelembe véve....
kerekítve :)