én csak a pakk egy részét adtam el, mikor lefordult, de lehet, azt is visszaveszem itt én is
én csak a pakk egy részét adtam el, mikor lefordult, de lehet, azt is visszaveszem itt én is
Ma nem fáj és emiatt nem is szokott. Ha lesz még 300 alatt, akkor vmit nagyon benéztem... :)
szépen kötögetnek 40 körül
ne fájjon a fejed... persze, hogy lesz 300 alatt :)
Jól tetted Én emg elbambultam, de 46-on vettem 1 kisebb adagot meg beraktam 42-re is. Ahogy elnézem a daytrade májsztrók zárásánál is olyan 340ig nyomják le ma. A cég elég jól belefeküdt az iparba és sok tapasztalatot gyűjtöttek (bár lenyúlásban is). A jövőben fog ez kamatozni. ;)
Reméljük lesz pár rally még addig.
En balga, el se adtam 400-nal, mert nem is tudtam, hogy volt annyi...
Mondjuk nem annyira erdekel. 300 alatt ugysem lesz mar, amugy meg latszolag csak korrigalt egy "normalisat".
viktorban, vezéremben
visszavéve
14k vétel 365-ön!
"Ő a kulcs Orbán nagy álmához"címmel van egy cikk az Origon Töröcskei Istvánnal,a PF-en is most sokan bizakodnak a fejlemények ilyen alakulásában,hiszen most aztán tényleg közel van a tűzhöz a cég szempontjából is!Lesz itt pénz,ha más nem aláfúrnak egy két banknak,ahogyan én látom!:)
A 400-al nem bírt ma.
Hétfőn gondolom eldől konkrétan merre az arra.
Valami egyéni hiba lehet, mert nálam azóta folyamatosan megy, mióta beírtam és nem volt semmi probléma.
132millió a forgalom és 399-en van.
Köszönöm,de hiába nyomkodom,nem megy!
Vajon 400-ról lefordul-e mint ahogy az '13 márciusban is tette?
Dobtam és nem merem visszavenni, mert lehet hétfőn stagnálás lesz agy lépnek 1 fokot még a létrán felfelé?
Államé közel 8%,biztos boldogan nézik, hogy gazdagszanak :)
Én be tudtam lépni a pro-ba. Nekem is internet explorerem van.
Próbáld meg mégegyszer.
A forgalom most 116,7millió és 388-on áll.
Min. 382, max. 415.
a menedzsment nem béna, elég sok a luxus autó :)