Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

"A Magyar Labdarúgó Szöv…

#687410 TrendMan

"A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége hétfőn felmentette Nyilasi Tibor sportigazgatót, továbbá kezdeményezte Both József szakmai-képzési igazgató, valamint a férfi utánpótlás szakág összes szövetségi edzőjének felmentését. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint "a felmentett személyek mindegyike elhagyja az MLSZ-t, kivéve a hetvenszeres válogatott Nyilasi Tibort, akinek munkájára a továbbiakban más területen, a labdarúgás népszerűsítésében számít a szövetség". Az U19-es válogatottal az idei hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő Mészöly Géza és Pisont István maradhat a posztján. Vágó Attila, a női nemzeti együttes szövetségi kapitánya lemondott posztjáról.

"

Re: nincs cím

#687319 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #687138

Dehogy fog! Főleg akkor nem fog mikor a Barcával játszik majd! :-) Mellesleg némi aggodalommal tölt el a csapat játéka...Tatát én elküldeném, nem tud jól belenyúlni a meccsekbe mikor szükség lenne rá..... én jobban csinálnám természetesen:-) (a tizedéért is)

#687301 banyaiz Előzmény: #687163

Ez mekkora szöveg, szerény. :) Izgalmas meccs volt, muszáj volt végignéznem. Jónak ígérkezik sbowl.

A magyar ffi. kézilabda …

#686491 TrendMan

A magyar ffi. kézilabda válogatott olyan kritikus helyzetbe került Nagy kiesése után, hogy a Digisport vasárnapi felvezetőjébe még Vitray Tamást is behívták.

Ehhez képest ez egy előremutató teljesitmény volt (már ha két nap múlva lenyomjuk Norvégiát):

http://sportgeza.hu/kezilabda/2014/01/14/magyar-izland/

Több kiemelkedő megoldás és sok dühítő hullámvölgy.

#685828 Kiss Zoltán Előzmény: #685825

Na komolyra fordítva minden tiszteletem,hogy egy ilyen "kis csapatnak" szurkolsz,mostantól majd jobban odafigyelek rájuk!!!Go West Brom!!!Legalább az angol kupát nyerjék meg!!!

#685783 TrendMan Előzmény: #685765

Figyi!

Nekem Te ne irjál spanyol meccsek kapcsán, egyetlen kivétel a Valencia.

Én a West Brom meccseket követem

:-)

#685765 Kiss Zoltán Előzmény: #685368

Holnap!Van Isten!Mégis tudom nézni!Egyébként az Atleticó szimpatikus csapat,de meg kell őket verni!Tegnap valakinek azt mondtam Ronaldo megérdemelné az aranylabdát,hiába öregszem,lágyulók!

Szombaton nagy nap lesz …

#684991 Kiss Zoltán

Szombaton nagy nap lesz A.Madrid-Barcelona csúcs rangadó,és én valószínűleg szolgálatban leszek!Egyszer már egy Barca-Real meccs miatt elkérezkedtem,hogy fontos családi programunk lesz,ami igaz is volt,hiszen a fiaimmal együtt néztük!A barca góloknál meg a nejem rohangált ki,hogy ne ordibáljunk mert nem tud aludni!De most mit találjak ki??

#684937 banyaiz Előzmény: #684902

Nem rossz ötlet ez a sok gyakorlás együtt. Csak továbbra is az a gond nincs focistánk. Így nehéz.

Ott van az Kleinsheisler Vidiben alig játszik, utánpótlás válogatott volt stb. Láttam néhány megmozdulását , hasonlított egy focistára. Aztán egy fos videotonban nem tud stabil kezdő lenni , nem értem.

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/erdei-leszamolt-az-amerikai-alommal-europara-koncentral-2305251

Erdeinek bírtam a box stílusát kár, hogy nem tudott igazán komoly ellenféllel boxolni. Lett volna lehetősége Usában előtte megsérült, bordatörés. Nem a németeknél tölt el x évet töltelék bokszolók elleni meccsekkel . Több lett volna benne vsz. Bár így is szépen kereshetett ezzel.

#684902 TrendMan Előzmény: #684891

A magyar foci olyan erős, hogy bármelyik keret egyformán megállja a helyét!

Azért 32, mert igy kezdődhet az egyenes kiesés, melynek a végén megválasztják:

A NÉZŐT!

(Mint tudjuk, csak egy maradhat, erre akár egy tv-s vetélkedőt is rászervezhetnének:-)