Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#684875 Koffein Előzmény: #684866

addig résen kell lenni és betárazni, hogy minél nagyobb kp-val várjuk a vérzivatart... :)

#684866 rbbj11 Előzmény: #684841

ez lesz a köv., ami megy 50%-ot....

Szép sorban a kispapírok, ahogy már tavaly írtam, ez a bika piac 2. köre, a bumix ralli, mint mindig. Max. 2 évet adok még ennek a bikának globálisan, de inkább csak 1-1,5 évet

#683121 Koffein Előzmény: #683022

ezek szerint, amíg ki nem árusítják a készletet 235ön, addig nem lesz emelkedés itten... :)

#682264 Koffein Előzmény: #682260

ez az... simán látszik, hogy 241ről beütötték, hogy a nagyobb pakkot át tudják adni 235ön...

http://kep.ivpicture.hu/774314.N.jpg

habár nem láttam a könyvet, hogy miként zajlott az akció, de azt nem hiszem, hogy egy kisbüfi beállt 235re közel 400k cig-ért... :)

#682260 banyaiz Előzmény: #682230

Nem tudom mit variálnak. Valaki megvette tőle, ki volt a vevő az a kérdés ahogy mondod, mert ekkora pakkot ha piacon elad nem tudom hány napos , vagy hónapos átlag forgalom.

#682219 banyaiz Előzmény: #682205

Nálunk van igaz 10 éves és nem ciges. Még nem is volt cig mikor kötöttük.

De ismerek olyan embert akinek van Ciges életbiztosítása. :) 15 éves talán.

Csak a magyar pénzügyi szektor miatt mondom, itt a kitűnő lehetőség növelni a piaci részesedést. Igaz azt nem tudom, hogy forradalmi gondolatok szerint pl a Cig az magyarnak számít e. Mert kicsit zavaros ez a gondolatmenet. Olyasmi, hogy ami forradalmi kézben van az magyar. :) Nem sikerült még a számomra világosan definiálni ezt a fogalmat. :)

#682205 Koffein Előzmény: #682174

és a családnak van-e ciges életbiztosítása? fröcsögjük, hogy az állam minden alkalmazottra 20éves biztit kössön az adófizetők pénzén, de ha magunkba nézünk, akkor elhányjuk magunkat a 20éves életbiztosítástól... ez így nagyon nincs jól :)

#682174 banyaiz Előzmény: #682168

Pl az is úgy kellene mint egy falat kenyér, hogy amint lesz költségvetési mozgástér rá visszahozzák az életbiztosítások adókedvezményét.

Na meg a különadó kivezetés itt is.

#682172 banyaiz Előzmény: #682168

Állandóan nyomják ezt az egyszerű szöveget.

Akkor áldozzanak rá egy kicsit. Ne csak a vörös terror.

Ez az álláspontom.

Kicsit meg kellene pörgetni ezt az állóvizet, vmi építő jellegű dologgal.

Nem csak az, hogy mit veszünk el, és gonosz akármi.

#682167 banyaiz Előzmény: #682160

Életjeleket mutat a papír a mostanában.

Igaz, hogy a bevezetési árfolyam kevesebb mint harmadán van.

De mintha kezdődne benne egy kereskedésféleség, forgalom is kezd lenni benne.

Pár év múlva még jó lehet ez ha építgetik vsz. Bár nem tudom, hogy ez "magyar cégnek" számít e a forradalmi logika szerint. Ha már annyira magyarkodnak pénzügyi területen megnyomathatnák ezt a céget különböző "megrendelésekkel". Pl köthetnének minden közszolgára egy komoly életbiztosítást 20 évre mint cafeteria, vagy vmi építő jellegű dolog.

#682065 Koffein Előzmény: #682029

kellett kari ajira :D

amúgy egy az egyben valakinek át lett adva, és nem a piacra lett ráöntve... szóval azt valaki meg is vette...

#682029 Hathor Előzmény: #681949

Olyan jó hírt kapott hogy ki is táraztak ma belőle 150.000darot :D

Besz@rás.. :D

"150 ezer darab CIG Pannónia részvényt adott el ma Dr. Mikó Gyula a társaság igazgatóságának tagja 230 forintos áron. A CIG Pannónia a mai hírek után 2,7 százalékos pluszban jár."