Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#685317 xmann Előzmény: #685194

Ez azt jelenti, hogy jelzáloghitelezéshez kell. Mert az FHB-nak kevés a betétje, ezért kell többletforrás valahonnan, a hitelei mögé. Mindig is kötvénykibocsátásból fedezte részben a hitelezést, mert nem volt elég betétje, évek óta ez megy. nem újdonság

Kollégák!! Félreértés n…

#685313 Nyeretlen_Keteves

Kollégák!!

Félreértés ne essék, eszem ágában sincs és nem is volt FHB köszvényt venni!!! Engem csak az érdekelne mire kell nekik ilyen "tengernyi" pénz!? De erre eddig itt nem kaptam választ, de sebaj majd megkérdezem valami cipész fórumon.. :-)

#685282 Kissherceg Előzmény: #685241

tőzsdétől távol lévő ismerőseim felhívtak, hogy vegyenek e fhb-t, mert az a tuti. Ez égi jel :)

#685241 birkanyiiroo Előzmény: #685194

Hát ez egész pontosan azt jelenti hogy aggyá nekik pééézt, minél többet annál jobb (mármint nekik), aztán majd meglátják, mit tehetnek... :)

#685238 Margaretta Előzmény: #685231

Csak van valami abban a szokásostól eltérő kockázatban, ha többen is kiszúrtuk. Én nem lestem:)

#685231 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685208

Köszönöm azt a részt még olvastam, de birkanyiró kolléga is felhívta rá a figyelmem a telkó totyikban. Évi pár milliárd veszteség nem indokolna egy 200 milliárdos köszvényes akciót... jelzáloghitelezni meg nem a 8% kamtra kibocsátott izékből fognak...szóval tiszta sor, hogy megveszik a Deutche bankot :-)

#685208 Margaretta Előzmény: #685194

Veszteséges, kell valahonnan pénz.

Ajánlom olvasásra a 22. oldaltól. A szokásostól eltérő kockázattól.

http://bet.hu/newkibdat…

#685194 Nyeretlen_Keteves

http://bet.hu/newkibdata/116205451/HirdetmV_glFeltFJ21NF01_HUF_hird.pdf

A telkó topikban már felmerült, de ott egy picit talán OFF a dolog.

Valaki megtudná nekem mondani mire kell az FHB-nak ez a max 200 milliárdos köszvényes izé 8%-os kamattal? Mert, a hivatalos verzió szerint.......

"A forgalomba hozatalból származó tőkét a Kibocsátó a jelzálog

hitelezés forrásaként és az általa irányított Bankcsoport

finanszírozására használja fel."

Akkor, ha ezt lefordítanánk, akkor mit is jelentene? :-)

#685038 Ddavid Előzmény: #685033

Fog ez még lentebb menni, de egy kisebb roham belefér még. Az nincs kizárva, hogy 600 felett fogják oldalaztatni, csak a nagy vételek mozgatják meg az emberek fantáziáját.

#685033 Turkoglu Előzmény: #685029

majd az idő eldönti, hogy a kötés volt-e parádés vagy az oldalvonalon álldogálás... :-)

#684995 Bendeguz Előzmény: #684977

Kire kell hallgatni? Szerintem a legjobb begyűjteni mindenhonnan a tippeket, véleményeket és a saját józan paraszti eszünkkel kitalálni a lépést. Így legalább nem lehet mutogatni, hogya "hülye egon" miatt adtam el 450-en.

#684982 Ddavid Előzmény: #684977

Naposon még mindig túlvett és szerintem a bizonytalanság is kiszállást sugall a kisbüfiknek. Egy trend is látszódik ami szorítja lefelé és ma max 610-ig mehet. Szóval tuti az irány.

Középtávon, ha bejön a történet akkor 1200 simán benne lehet, de addig pedig hibernáció! :)

Itt az tetszik, hogy normális szakszerű TA-k votlak alátámasztva és nem megy a képzelgés mint a P..fórumon.

Remélem sok ilyen eszmecsere lesz még.

#684977 rbbj11 Előzmény: #684905

ezt nem mondanám, mert sok itt fórumozó is az esetek többségében elöre meg is írja mi lesz....csak nem egonokra kell hallgatni, ha már vki mindenképp másra szorul....

#684975 rbbj11 Előzmény: #684870

sztem nem döl el soha semmi 1 nap alatt. en most megvarom, h. lenyugodjon az arfolyam, 500 felett nem igazan erdekel vetelre