Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs tárgy

#685060 Hathor Előzmény: #685057

Mondjuk nagyon hegyes a szög, és CCI divergál le..

nem tudom.

Attól mehetne fel fülescsésze szerűen első terv alapján. Záróban elkezdve a szép felkötést ,-)

Re: nincs tárgy

#685052 Hathor Előzmény: #685044

jaja!! ,-)

Alakuljon is!

Csányi papát játszuk ki.. legyünk okosabbak nála ,-)

Más: KBC jelenti..

"MAGYARORSZÁG: Az OTP is lecsaphat a Takarékbankra

Az OTP is fontolgatja a Takarékbank megvásárlását, derült ki a Bloomberg értesüléseiből. Az OTP a döntést a tulajdonosi struktúrától teszi függővé, vagyis, hogy rendelkezne-e megfelelő tulajdonosi jogokkal. A bankpapír ma 0,4 százalékos mínuszban forog a tőzsdén."

Re: nincs cím

#685014 banyaiz Előzmény: #685013

Majd felpörög. Idén azért lesz sok minden, választás nálunk, külföldnél sem hiszem egy annyira egyirányú év lesz mint tavaly. Plusz ez a nagy lemaradás sok piacnál vezető piacokhoz képest.

Az vszínű, hogy amíg nem látszik az alagút vége ebben a gonosz bankos műsorban addig nagy árfolyamok eléggé valószínűtlenek. Megyünk előre az alagútban de elég sötét és hosszú. :)

#684822 Hathor Előzmény: #684820

jajj.

most látom Herci is, meg Egon is lefele várja 4K alá a papírt.. meg Csányi is eladott.

Ha már mindenki levárja, akkor pláne mehet fel!

Jók az esélyeik a longosoknak! Én velük vagyok!

No igen 4k alá készül va…

#684820 Lebleuf

No igen 4k alá készül vagy 5k felé indul.

Közben pedig döntést szeretnék hozni: a tegnapi nap a tavalyi záró beállítás korrekciója volt, és kígyózunk tovább lefelé egyre alacsonyabb felső domborulatokkal vagy megvolt a 4k közeli mélypont és épp a 3k elhitetése folyik, hogy kirázódjanak a hitetlenek, aztán pedig hopp, és finoman fölszökell pár száz pontocskát?

A "kihangosított" énjeimet, mint vélemények látom írásotokban.

Szépen emelkedik a papír…

#684816 Hathor

Szépen emelkedik a papír!

Hajrá... 5K fölé mehetne már!

#684726 Euroman Előzmény: #684701

azért egy kicsit normálisabb stílusban írhattál volna! Te vagy itt a házigazda, te szabod meg a szabályokat...de azért annyit mondhatok, hogy örülj , hogy te még nem jártál így, ahogy én....és, ha egyszer így jársz, akkor majd gondolj arra, amit mondtam! Gondoltam arra is, hogy írok valami csúnyábbat is most neked, de nem akarom magam kitiltatni, ezért inkább visszafogtam magam...off vége.

#684710 picirigo Előzmény: #684701

Már vártam mikor jössz! Bár szívesen olvasok minden véleményt,ez a sok sz@r nem ide való!

#684704 Ddavid Előzmény: #684701

Kicsit elkanyarodtunk a technikai részről.

@ Kissherceg: Az új oldalon lehetne off button és a hozzászólok tudnák taggelni a commentjeiket. Így a fórumozók rászűrhetnének mit akarnak látni.

OFF vége. :)

#684701 Kissherceg Előzmény: #684696

bazzz komolyan álljál le légyszives... Menj vmi depressziós oldalra, mert nagyon elegem van az állandó 2 éves hisztidből, mint egy 4 éves.. sokszor kértelek, de most utoljára szólok... Igazi depi troll vagy

#684696 Euroman Előzmény: #684692

bízzunk benne!:) bár ez nagy lutri, egy normális meló jó lenne mellé, vagy akár helyette...ebből megélni nagyon nehéz, és nagyon kiszolgáltatottá tesz....most ezvan, de ettől még ha nem muszáj, akkor nem vagyok elájulva a helyzetemtől.

#684692 Hathor Előzmény: #684689

majd duplázol a részvényekből.

Én is ezt teszem addig,amíg nem indul be a cégem, addig én is nulláért dolgozom a cégben. Szüneteltetni sem tudom a céget, csak egyéni vállalkozást. Így marad dellázás az államnak a semmiből. Addig megforgatjuk a részvényeket.

#684689 Euroman Előzmény: #684680

nekem ahhoz, hogy a család régi jövedelme meglegyen havi 400K netto munkajövedelem kellene...ez itt sopronban munkanélküliként pályázva, kapcsolatok nélkül elérhetetlen, ilyen állásba nem tudok kerülni...ausztriában nem lenne kivitelezhetetlen, mert ez kb. 1.300 euro netto lenne, csak sajnos amire eddig pályáztam, arra egyre se hívtak be meghallgatásra se

#684680 Hathor Előzmény: #684662

hiába mocskolod.

Elhiszed hogy engem egyik párt sem érdekel?

Mégis a Gyurcsány-Bajnai-Mészáros hármasról jobb ha nem beszélünk szerintem.

Agyrém amit művelnek.

És nem vagyok Fidesz Fan.

Azt is elmondom több pénzt kaptál 2013ban mint én. mert nekem veszteséges a cégem és még fizetem a járulékokat is, nem hogy fizetést kivegyek.

Lesz@rom.

Majd lesz jobb. A nagy gazdasági válság kirobbanásakor örülök, hogy ennyivel megúsztuk.. volt 1200as OTP? volt? A tőzsde előre áraz, most iszod az árát. Majd lesz jobb is..

Nekem 5Ft/fizetésem segélyem nem volt tavaly.

Mégis optimista vagyok és nem fogom a Fideszre..

ott a della nálad feléled..

éni ezt teszem.

Mondtam használd azt, amit régen a jobb időben megspóroltál.

Egyszer fent vagy, egyszer lent. Majd ha 5év múlva pörgeted a zsét ismét..