Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#684710 picirigo Előzmény: #684701

Már vártam mikor jössz! Bár szívesen olvasok minden véleményt,ez a sok sz@r nem ide való!

#684704 Ddavid Előzmény: #684701

Kicsit elkanyarodtunk a technikai részről.

@ Kissherceg: Az új oldalon lehetne off button és a hozzászólok tudnák taggelni a commentjeiket. Így a fórumozók rászűrhetnének mit akarnak látni.

OFF vége. :)

#684701 Kissherceg Előzmény: #684696

bazzz komolyan álljál le légyszives... Menj vmi depressziós oldalra, mert nagyon elegem van az állandó 2 éves hisztidből, mint egy 4 éves.. sokszor kértelek, de most utoljára szólok... Igazi depi troll vagy

#684696 Euroman Előzmény: #684692

bízzunk benne!:) bár ez nagy lutri, egy normális meló jó lenne mellé, vagy akár helyette...ebből megélni nagyon nehéz, és nagyon kiszolgáltatottá tesz....most ezvan, de ettől még ha nem muszáj, akkor nem vagyok elájulva a helyzetemtől.

#684692 Hathor Előzmény: #684689

majd duplázol a részvényekből.

Én is ezt teszem addig,amíg nem indul be a cégem, addig én is nulláért dolgozom a cégben. Szüneteltetni sem tudom a céget, csak egyéni vállalkozást. Így marad dellázás az államnak a semmiből. Addig megforgatjuk a részvényeket.

#684689 Euroman Előzmény: #684680

nekem ahhoz, hogy a család régi jövedelme meglegyen havi 400K netto munkajövedelem kellene...ez itt sopronban munkanélküliként pályázva, kapcsolatok nélkül elérhetetlen, ilyen állásba nem tudok kerülni...ausztriában nem lenne kivitelezhetetlen, mert ez kb. 1.300 euro netto lenne, csak sajnos amire eddig pályáztam, arra egyre se hívtak be meghallgatásra se

#684680 Hathor Előzmény: #684662

hiába mocskolod.

Elhiszed hogy engem egyik párt sem érdekel?

Mégis a Gyurcsány-Bajnai-Mészáros hármasról jobb ha nem beszélünk szerintem.

Agyrém amit művelnek.

És nem vagyok Fidesz Fan.

Azt is elmondom több pénzt kaptál 2013ban mint én. mert nekem veszteséges a cégem és még fizetem a járulékokat is, nem hogy fizetést kivegyek.

Lesz@rom.

Majd lesz jobb. A nagy gazdasági válság kirobbanásakor örülök, hogy ennyivel megúsztuk.. volt 1200as OTP? volt? A tőzsde előre áraz, most iszod az árát. Majd lesz jobb is..

Nekem 5Ft/fizetésem segélyem nem volt tavaly.

Mégis optimista vagyok és nem fogom a Fideszre..

ott a della nálad feléled..

éni ezt teszem.

Mondtam használd azt, amit régen a jobb időben megspóroltál.

Egyszer fent vagy, egyszer lent. Majd ha 5év múlva pörgeted a zsét ismét..

#684666 banyaiz Előzmény: #684654

Ha mondjuk a makramézás, és az új kötésminták rejtelmeivel foglalkoznának ilyen szakértelemmel az nem zavarna különösebben.

De szakértelmüket más számomra zavaróbb területeken is megmutatják, ezt kell kiküszöbölni, és akkor jól megférünk egymás mellett.

Nyitott vagyok erre, mármint a kiküszöbölésre. :)

#684662 Euroman Előzmény: #684654

az én eleégdettlenségem nem kötődik a tőzsdéhez...ahogy mondják, az "csak" pénz...az én elégedettlenségem a mindennapi élethez kötődik, ahhoz a kimondhatatlan undorhoz, amit érzekakkor, ha egy fityeszes geczyt meglátok a tvben, vagy rádióban...szavaik, tetteik jelentős része sunyi, részrehajló galádság, szaloncukor papírba csomagolva...

#684654 Hathor Előzmény: #684644

Szerintem jól haladnak a dolgok.

Túl sokat politizálsz.

A jövőbe vesd a bizalmadat, ahogy eddig is, és meghozza gyümölcsét majd.

Örök lemaradás nem létezik. Egyre többen elégedetlenek vagytok, ez jó táptalaj az emelkedésekhez..

#684644 banyaiz Előzmény: #684631

Bárcsak úgy lenne, hogy a régiónk idén jobban teljesítene. Nagyon kellene.

Fidesz győzelem hát nem is tudom mit mondjak. Silány a mezőny, vakok között félszemű a király, de ezek még 4 évig, hát relaxálásra, horgászatra stb idegnyugtató tevékenységekre van szükség feldolgozzam. :)

#684639 Euroman Előzmény: #684635

maradjunk annyiban, hogy elmondom a véleményemet, ami nem pozitív....ezt lehet akár elégedettlenségnek is nevezni....

#684634 Euroman Előzmény: #684627

na eze kb. olyan tanács, mint tavaly ilyenkor, hogy menjek berúgni, meg qrvázni....elnézésedet kérem,de egyiket sem fogadom el....ezek egyike sem megoldás, nem vagyok ilyen léha alak, aki ilyesmiknek örül....jól elbaxni a pénzt, aztán tényleg mehetnék közmunkásnak....ezek a patkányok nem fognak engem megtörni...

#684632 Hathor Előzmény: #684631

Jó lesz ez gyerekek...

Mi lenne abban átverés, ha a részvényes jól érezné magát longban?

:D

#684631 Hathor Előzmény: #684624

Nyugatót vedd elő ,-)

Ez vár ránk idén: Fidesz-győzelem és új megszorítások

2014. január 2. 13:28

Idén a tavalyinál jobb teljesítményt nyújthatnak a kelet-közép-európai országok - vetítik előre a régió 2014-es kilátásaival foglalkozó elemzésükben az Erste Group közgazdászai. Magyarországgal kapcsolatban több fontos eseményre felhívják a figyelmet, ami alapján idén sem fogunk unatkozni.

#684627 Hathor

Ne idegelj. örülj hogy élsz. A többi nem számít.

Vedd ki a milkáidat a befektetéseidből, pihend ki magad.

Tele vagy részvényekkel meg euroval, dollárral.

Add el kocsid, házad éld fel. Örülj már valaminek egyszer az életben.