széchenyi állítólag ezt veszi:
A Széchényi bank behozatala a Takarékos képbe szépen mutatja hogy nem egy kimentele lehet a dolognak. Így szerintem akik erre várva vettek dobni fogják a biztos nyerő érdekében.
De holnap meglátjuk az árfolyam alakulásást.
...van aki beszáll, van aki elszáll... :D csak a kérdés, hogy mikor szállsz be&ki :P
Nézd meg a Wall street farkasa című filmet. Már az elején elmondják, hogy tündérpor az egész, senki se tudja mi lesz, csak az ügyfeleket kell megkopasztani. Másról nem szól a tőzsde.
Egon utolsó elemzése... https://www.kbcequitas.hu/elemzes/q/111261001/
Nem jött be neki, így azóta is hanyagolja az egészet a 'csába. Szép kis guru mondhatom... :-))
Hétfőn eldől, hogy sávozik-e vagy a trend szorítja-e le majd.
Ti mit láttok bele a történetbe?? (megkérdem minisztériumokhoz elég közeli ismerőseimet, hogy hallottak-e valami kósza pletykát konkrétumokkal a takarékos történetről, ha lesz infó szólok)
a kitörés tiszta ügy, meg is játszottam, és távoli jövőben a max. 550-es célár is előttem volt
Csak épp egyáltalán nem úgy történt...
Soha életemben nem volt ilyen fhb izém, viszont így utólag mindent értek:
Tankönyvekbe illően szabályos, szemet gyönyörködtető longos ék, bár a kitörés belőle némileg eltúlzott volt... és lehet, hogy még nincs is vége.
nem kellett hozzá nagytőke ,sajnos már illikvid
év végi felhúzásra gondolnék, amit a pletykák megtámogattak... majd az elköv napokban kiderül, hogy lesz-e hír, vagy sem...
Úgy tűnik jól tetted hogy dobtad, legalábbis a mai napot eddig elnézve. Furcsa nekem hogy igazából nagy hír nélkül ilyen eszement emelkedésbe fog egy papír, biztos van olyan info amit mi nem tudunk.
TA alapon a ralli kifulladni látszik. 5 percesen van egy nem klasszikus fej-váll és egy csökkenő ék is. Holnap meglátjuk, hogy mire jutnak a vevők. Nehéz megtippelni, mert a történelmét elnézve a papírnak sokszor volt szép emelkedése.
De biztos ami biztos alapon Én 702-őn dobtam a pakkom, mert kezd kísértetiesen hasonlítani a dolog a múltkori ÉMÁSZ rallira.
Azonban középtávon még szép emelkedéseknek néz elébe. Főleg ha a takarékbankos dolog összejön, akkor 1300 is simán benne lehet.
Épp azt nézem hogy most már nem is lesz olyan nap amikor 10% alatt emelkedne? Hihetetlen mit produkál ez a papír...
Szvsz most nem szabad odanézni. Majd március felé többet tudunk. Addig pedig egy gyönyörű téli álom. :)
Eladtam 700 környékén:)Most akkor újra vagy nem újra?
derékul megöntötték
Az Allianz megvételekor volt hasonló rally, Macika most biztos örömködik, végre eladhatja a beragadt pakkjait:D
benéztem??? mégis mit??? Az égvilágon semmi hír vagy alapja nincs, hogy 100%-ot menjen ilyen rövid idő alatt!!! Nem volt mit benéznem! Bárcsak rosszul értelmeztem volna vmi gyj-t... Mégis mi a lof.ért megy minden nap limiten????!! Mikor én belevettem, még minden fundás elemző is károgott. Szigorúan TA alapon és profitvédő stopot húzva kistopoltak gyakorlatilag egy mélypontján a korrekciónak, mikor 400 alattról lefordult. Szigorúan TA alapon persze vissza lehetett volna venni 400 felett, de fundásan semmi nem indokolta még a 430-as árfolyamot se, mint ahogy a mostanit pláne nem, miközben a blue otp csak esett folyamatosan