Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#684621 Hathor Előzmény: #684620

Sok "phasztolcsisnak" üzentek :DD

Meglepetést jelent be holnap Varga

2014. január 2. 13:07

Jobban alakultak a tavalyi költségvetés számai a várakozásoknál - olvasható ki a Nemzetgazdasági Minisztérium holnapi sajtótájékoztatójának meghívójából. Ezek szerint megtették hatásukat Varga Mihály kiigazító csomagjai.

Re: ..............

#684617 Hathor Előzmény: #684612

Persze..

Az én számozásomat sehol nem láttam, szeretek különb lenni. Ráadásul teljesen logikus is nekem.

Nekik meg az logikus ,-)

Én nem mondom, hogy nem tévedhetek, de én a felfelében hiszek.

Ha OTP emelkedik, azzal Bux is emelkedik, az is jó nekem, mert várom már a kitörését fel végre valahára. Azzal valszeg a kis papírjaim is beindulnak fel, ha már így is duplázott amíg OTP egyhelyben járt. ,-)

"Megtáltosodott az OTP

2014. január 2. 12:45

Az év végi kedvező befektetői hangulat ellenére az ázsiai régióban már az elbizonytalanodás jelei voltak tapasztalhatóak csütörtökön azt követően, hogy gyengébb adat érkezett a kínai feldolgozóiparról. Így nem csoda, hogy a kezdeti lelkesedés ellenére alábbhagyott a lendület Európában is, és a DAX vezetésével korrekció kezdődött. A magyar tőzsde viszont jól teljesít, amiben döntő szerepe van az OTP szárnyalásának."

#684612 Kezdolap Előzmény: #684591

vszeg nincs két ember, aki ugyanúgy elliottozik, sokféleképpen lehet rajzolni, egyszer bejön, egyszer nem. hány olyat olvastam már, h így elliott, után meg, h mégis inkább flat volt, stb, de úgy még kijöhet, aztán jön az újraszámozás, stb..

#684611 Kezdolap Előzmény: #684608

ja, vagy vmi hasonló.. sokan elfelejtették, h állam nem megy tönkre, nem számolják fel, stb.. görögökön sokat lehetett volna keresni.. majd 600as otp-nél is..

#684608 banyaiz Előzmény: #684607

Mondjuk egy olyan szitu mint amibe a görögök kerültek. De érdemes ránézni a görög tőzsdére is, vagy állampapírokra, hogy meddig tartott a pánik, pedig ők aztán tényleg úgy fejreálltak, hogy annál jobban már nehéz.

#684606 Kezdolap Előzmény: #684598

mi az a havi előfizetés?:)

nem siet sehova senki, csak nem mindegy, h 2,4 hónap, 24 hónap vagy 240 vagy majd egyszercsak:)

#684605 banyaiz Előzmény: #684603

600-as ár realitás legyen mint árazás ahhoz annyi kell, hogy veszteségbe döntsék tartósan, államosítsák, és a helyét beszórják sóval .

Persze ha pánik van akkor elgurul a gyógyszer.

Elnézve elmúlt éveit sok jó hír nem érkezett, folyamatos terror még az ínséges körülményekre. Rá kell nézni a számaira, hogy ilyen körülmények mennyire sebezték meg. Hová lehet ezt negatív irányba fokozni a körülményeket?

Lehetni lehet nagy tehetséggel, de nem könnyű.

#684603 Hathor Előzmény: #684600

Elliott alapján kiszámolják le, hova kell esnie.

Mondjuk engem nem érdekel, mert már 2009 óta armageddont várnak SP, DAXban is, és azóta emelkedik minden nap új csúcsra.

Egonnak is volt 2900 körül valami 600as célára egyébként.. nem?

Mondjuk onnan elment 5200ig rögtön. :D

#684600 banyaiz Előzmény: #684598

Ki az az Istentől, és minden emberi normától elrugaszkodott aki 600-ra várja? :)

Betenné a kaput. Igaz a cég mostanában fejével védi az ütéseket, amiből van bőven , de azért egyszer csak elfogynak.

#684598 Hathor Előzmény: #684593

Hány hónap?

Ez a chart kezdetektől van.

Én nem tudom ki hova siet.. de ha 2éven belül ott lesz, szerintem az is jó. Tök mindegy hány hónap.

Hozzáteszem ez csak az én teoriám.

Mindenki más 600Ftra várja meg a pincébe.

Én szeretek ellent mondani ezen csődösöknek.

Ja és nincs benne pozicióm, mert már havi előfizetésem is mínuszban, úgy elköltöttem kis papírra a pénzem utolsó fillérig :D

#684597 banyaiz Előzmény: #684537

Csányi megint eladott, gyorsan megvált a bónuszától.

Mondjuk neki ez a tétel kb annyi mint egy átlag polgárnak egy nyalóka vagy egy doboz cigi. 240 milla az sacc 1 ezreléke a vagyonának.

Azért nem tetszik nekem ez az új módi, hogy dobálja itt a papírokat. Inkább venné.

#684591 Hathor Előzmény: #684543

Én visszaadom ezt a hosszú képedet saját elliottommal, ezzel kívánva BUÉKot a kedves longos kollégáimnak!

Rajtam kívül összes elliottos másképpen rajzol és armageddont vár innen letörve, egy valaki legyen optimista is továbbra is! :D

http://postimg.org/image/52e5qx173/

emelkedjünk 7500felé újra! ,-)