Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: ..............

#684606 Kezdolap Előzmény: #684598

mi az a havi előfizetés?:)

nem siet sehova senki, csak nem mindegy, h 2,4 hónap, 24 hónap vagy 240 vagy majd egyszercsak:)

#684605 banyaiz Előzmény: #684603

600-as ár realitás legyen mint árazás ahhoz annyi kell, hogy veszteségbe döntsék tartósan, államosítsák, és a helyét beszórják sóval .

Persze ha pánik van akkor elgurul a gyógyszer.

Elnézve elmúlt éveit sok jó hír nem érkezett, folyamatos terror még az ínséges körülményekre. Rá kell nézni a számaira, hogy ilyen körülmények mennyire sebezték meg. Hová lehet ezt negatív irányba fokozni a körülményeket?

Lehetni lehet nagy tehetséggel, de nem könnyű.

#684603 Hathor Előzmény: #684600

Elliott alapján kiszámolják le, hova kell esnie.

Mondjuk engem nem érdekel, mert már 2009 óta armageddont várnak SP, DAXban is, és azóta emelkedik minden nap új csúcsra.

Egonnak is volt 2900 körül valami 600as célára egyébként.. nem?

Mondjuk onnan elment 5200ig rögtön. :D

#684600 banyaiz Előzmény: #684598

Ki az az Istentől, és minden emberi normától elrugaszkodott aki 600-ra várja? :)

Betenné a kaput. Igaz a cég mostanában fejével védi az ütéseket, amiből van bőven , de azért egyszer csak elfogynak.

#684598 Hathor Előzmény: #684593

Hány hónap?

Ez a chart kezdetektől van.

Én nem tudom ki hova siet.. de ha 2éven belül ott lesz, szerintem az is jó. Tök mindegy hány hónap.

Hozzáteszem ez csak az én teoriám.

Mindenki más 600Ftra várja meg a pincébe.

Én szeretek ellent mondani ezen csődösöknek.

Ja és nincs benne pozicióm, mert már havi előfizetésem is mínuszban, úgy elköltöttem kis papírra a pénzem utolsó fillérig :D

#684597 banyaiz Előzmény: #684537

Csányi megint eladott, gyorsan megvált a bónuszától.

Mondjuk neki ez a tétel kb annyi mint egy átlag polgárnak egy nyalóka vagy egy doboz cigi. 240 milla az sacc 1 ezreléke a vagyonának.

Azért nem tetszik nekem ez az új módi, hogy dobálja itt a papírokat. Inkább venné.

#684591 Hathor Előzmény: #684543

Én visszaadom ezt a hosszú képedet saját elliottommal, ezzel kívánva BUÉKot a kedves longos kollégáimnak!

Rajtam kívül összes elliottos másképpen rajzol és armageddont vár innen letörve, egy valaki legyen optimista is továbbra is! :D

http://postimg.org/image/52e5qx173/

emelkedjünk 7500felé újra! ,-)

Re: Érdekeset írt Kiszámoló, jó lenne ha "odefent" megfontolnák

#684311 Labandy Előzmény: #684031

Te tudod, égesd el maradék zsugádat:)

#684295 banyaiz Előzmény: #684122

"Szerintem a - politikai kommunikáció - zaj(á)t mindig érdemes leválasztani a tartalomról."

Ezzel egyetértek, de ez fárasztóbb mint a bányászok élete. :) Ha teljesen megtisztítom ettől , az egész mondanivalóból kisebb egyenlő 0 marad kb. De egyetértek meg kell próbálni.

Pl kari előtt a nagy kormányülés ahol vmi korszakalkotó fog születni a várakozások szerint. Annyira korszakalkotó dolgok születtek a témában , hogy még egy sor sem jelent meg róla. Gondolom kezelték a kérdést. :) De hát ez már kb az 1000. ilyen nagy nagy nekirugaszkodás (szóban) csak nyár óta. Messzebb ne is menjünk vissza.

#684122 Lebleuf Előzmény: #684109

Ököljog, - azaz erősebb kutya… van a top-on -, vagyis amit akarnak, most megtehetik.

Szerintem a - politikai kommunikáció - zaj(á)t mindig érdemes leválasztani a tartalomról. Ezek a gyalázások a zaj szerintem. Próbálok figyelni erre egy ideje, és fogalmam sem lehet, hogy mennyire sikerül :-), de idővel kialakulhat az abszolút hallás.

A mai belinkelt hvg interjúból is lehet csipegetni.

Vsz. elmentek a jog adta lehetőségek határáig, és bátran létrehoznak olyan törvényt, amit akarnak. Feszegetik a határokat, más területeken az EU több döntést visszavonatott már (amit persze újabb kifogással visszaadott a korm.), most eleve vár a korm. egy fontosat a dev. hitel témában márciusban. Addig ebben inkább zajra számítok, más területen persze előkerülhet a tűz és a vas, riogatni a bankokat.

Akkor maradt a kérdés, hogy vajon mit fognak lépni.

Re: nincs cím

#684119 Lebleuf Előzmény: #684102

Ha nem kell ekézni az összefogást - mert az hamarabb és szisztematikusan kinyírja önmagát -, akkor valóban marad elég energia egy "okos" húzásra.

#684109 banyaiz Előzmény: #684061

Ezeket az embereket a jogi problémák korábban nem tartották vissza. Nem ragozom , végtörlesztés. Az milyen jog szerint ment? Ököljog? Vagy a mostani Kúria gyalázásuk az vajon milyen államban jogszerű? Dél-Szudán? :)

Szóval ez a nagy jogszerűség duma a részükről nem más mint időhúzás.

Az árfolyamgátnál egyértelmű vsz, hogy előbb utóbb el lesz engedve az árfolyamkülönbözet, vagy egy komoly része. Vagy a kamatokba fognak belepiszkálni.

Csak ezt úgy kell megvalósítani, hogy a bankadóból leírható legyen.

Most a 4 éves ciklus első felében járnának meglépnék vsz. 2014 április előtt már kényes.

Re: nincs cím

#684102 Csusza Előzmény: #684007

"Tartósan 4k alatt? Ehhez vsz. egyszerre kéne „nagyot” mondani kormányban valaki(k)nek és beparázni világszinten."

Szerintem elég ha itthon új erőre kap a forradalmi hevület. Egy "okos" húzás, és annyi, sebezhető ez nagyon... :-(

egy négyzetméterre eső g…

#684089 Ibiza

egy négyzetméterre eső guruk száma megdöbbentően magas az OTP topikban..akik mindent tudtak..nem most, már régóta..és különben is hüje eki ilyen szar piacon...