Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: BUÉK!

#684636 Euroman Előzmény: #684633

smart tv a samsung márkaneve...de más is csinál hasonlót...de nekem sok samsung háztartási gépem van, mind jól működik, ezért elfogult vagyok....pont ezt a típusszámotnem fogod már megtalálni, mert a samsung minden évben új modelleket hoz ki...

#684633 banyaiz Előzmény: #684629

Ez jól hangzik, melyik samsung ez pontosan meg tudnád adni a típusát? Rákeresnék.

Fogalmam sincs mi az a Smart tv meg kell néznem , smart kártya az ismerős. Kicsit nagyon el vagyok avulva a témában :)

#684630 Euroman Előzmény: #684629

nyilván van aki a sonyra esküszik, van aki a panasonicra, de nekem a samsung bejött...sziba mérete miatt meg a 102 cm elegendő..volt kisebbem is, az nem tetszett, hd ready meg felejtős....lcd led-del keveset is fogyaszt....

#684629 Euroman Előzmény: #684626

szüleim 1998-ban vásárolt 72 cm-es samsung katódsugaras tvnk 2012 júniusában ment tönkre....én 2010 óta már egy 102 cm-es samsung full hd lcd tv-t használtam, meg voltam elégedve mindkát samsunggal, ezért szüleimnek is megint ilyet vettem....egy 102 cm-es, full hd, smart tv-t...ezen netezni is lehet, és időnként mint egy számítógép frissíti a programját is...200 Hz-es, kb 1 cm vastag, igen könnyű...3D-t nem akartam, mert kevés hozzá a film, és a fejem is megfájdult tőle....ezen jónéhány internetes elérés előre van telepítve, így ha nincs jó a tvben, akkor youtubo-ot is tudok rajta nézni...van hozzá samsung házimozi hangrendszer is, és mivel rengeteg német csatora dolby digitalban nyomja a hangoz, ez így nagyon jó....mondjuk nekem okosba kb 60 hd csatornám van mozitól a zenecsatornáig...

#684628 banyaiz Előzmény: #684626

ja és olyan 80 centis képátló körülit gondoltam annál nagyobb nem kell, nem megyünk rá a méretre.

#684626 banyaiz Előzmény: #684532

BUÉK neked is.

Múltkor írtad jó vagy műszaki cikkben azért ide írom remélem nem baj.

Tv-t vennék. Egy 1000 éves nagy dobozos kütyüm van ami a végét járja.

Teljesen le vagyok maradva csak lesek, hogy mennyi féle fajta van. Amit kibogarásztam LCD led hátterű, Full HD legyen, illetve legyen rajta usb .

Amire használnám néha filmeket usb-vel, nem tudom érdemes e összekötni géppel és úgy nézni filmeket lehet egyszerűbb lenne ezen is gondolkodom. Illetve normál tvzés.

Milyen típust ajánlanál, szívesen venném a tippeket, illetve mire lenne még érdemes figyelni?

Pl nem tudom ennek a 3d-nek van e értelme?

Vagy olvasok ilyet, hogy vannak ilyen típusok ami olcsóbb de gagyi a kép ha oldalról nézed, vagy ez a képfrissítés nem tudom hány Hz-es lenne jó. Van 100-as 600-as stb. Bőség zavara.

#684535 Tapasz Előzmény: #684532

Köszi. Én is mindenkinek boldog újévet kívánok mindenkinek, Neked meg egy jó munkahelyet!

BUÉK!

#684532 Euroman

Akinek jól sikerült ez az év, annak azt kívánom, folytatódjon a sikere, akinek meg nem, annak váljék jobbá! BUÉK!

Békés, áldott karácsonyt…

#684096 rbbj11

Békés, áldott karácsonyt, szerencsésebb új évet! szia

Re: munkanélküliség

#684095 rbbj11 Előzmény: #684056

mindez már olyan siralmasan hangzik, h. még én is felvágom az ereimet...

Re: munkanélküliség

#684057 Euroman Előzmény: #684056

nyilván ha lett volna kínálat talán elgondolkodom...pl. autó vagy barátnő cserén elgondolkodtam 3-4-5 évente, meg is tettem, mert volt "ajánlat", volt min elgondolkodni...munkahely ajánlat 1998 óta egy se volt...és sajnáltam is volna az a sok évet, amit ebbe a helybe beleöltem a bizonytalanért, az újból nulláról kezdésért otthagyni....kisember státuszt nem akartam kisember státuszra cserélni, főnökség szóba se került...