Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: munkanélküliség

Euroman Előzmény: #683947

nézd én nem akartam váltani...tudtam, hogy vannak jobb munkahelyek, jobb fizetések, de én ezt a munkátel tudtam végezni, a kollégáimmal jó volt a kapcsolatom, nem akartam változtatni....azt istudtam, hogy a munkaerőpiac nem feltétlenül rám vár, ezért igyekeztem semmi olyat nem csinálni, ami miatt kirúgahatnak (pl..fegyelmi vétség)...ez minden ok és indoklás nélkül, mnv utasításra mégis megtörtént....én pontosan xarba kerültem, amit mindig is vizionáltam, ezért is igyekeztem amunkahelyem foggalkörömmel megtartani....a munkahely is kevés, és oda se engem keresnek...és ebben változás a qrmány hurráoptimizmusa ellenére sem várható....amit mato aközmunkáról mondott vérlázító....hogy 15-20 éve nem dolgozó embereket megtanítanak dolgozni...lehet, hogy a nyírségben, borsodban így van, de mondjuk járt ez a szerencsétlen akár 1 munkaügyi központban is??...a helyiben akikkel én találkoztam, mind valószínűleg munkában megőszült középkorú ember volt....ennyire nem kellene lenézni őket, bennünket...