Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#684084 _pda_ Előzmény: #684075

kár, h évek óta a leglehetetlenebb időpontokban, nyúlfarknyi összefoglalókat adnak róla

#683895 Sumér harcos Előzmény: #683891

12-14éve fedeztem fel ezt a tipust,hogy egyáltalán létezik,a korai VTI,az S-t ennek a tiszteletére gyártották 1999-2000-ben,még a név is oda hajaz....

álmomban nem gondoltam volna,hogy itthon van belőle,eszméletlen ritka,eladó rozsdafészket is találni szinte lehetetlen belőle,nincs eladó...

nagy ritkán talán 3-4évente 1szer, lepukkant előfordul a németeknél.....

egy gyöngyszem,tünemény,garázsdisz,állandó simogatható tárgy-hogy viledával nem lehetne győzni.

mocsok irigy vagyok a gazdájára,kellene belőle 1 ilyen piros éppen.:)

#683861 Sumér harcos Előzmény: #683857

közelről még nem volt hozzá szerencsém,ergo nem vezettem...

ebből használtakban már lehet kókányolt bőven...óvatosan...

#683857 KawaBazsy Előzmény: #683856

Nekem is tetszik. Korábban az elődöt, az Y-t vezettem, kellemes belterű, pörgős motorral szerelt autó volt. Most kipróbáltam az Ypsilon 1.2 16V-t, meg az 1.3 Jtd-t is, mind a kettő tetszett (meglepetésemre a dízel is). Tök szép a belseje alcantrával, vagy bőrrel, igazi érzelmekre ható olasz, racionálisnak meg ott a Toyota (s az is hat az érzelmekre, nagyon szeretem. :-)

#683856 Sumér harcos Előzmény: #683854

az kemény....:)

van itt a környetemben is egy lánynak ilyen...

ilyen fekete-krém kétszinű,ha jól emléxem....már 5éve tuti megvan neki...

igazi csajos érzelmekre ható auto...

#683855 Sumér harcos Előzmény: #683853

kevés van az Sből nagyon...

német oldlon is sokszor csak 10-12 darab van hirdetve egyszerre..

veteránnak-örökbe megvenni, az S a nyerő.

éppen a korát nézve lehetne 1.5 misi is az ára,akkor már volna belőle az tuti:)

franc tudja...még nem ültem egyikben sem...az S fapadosabb belsőterű,fent huzó motorral,Boxter lent is huz...igényesebb belsővel...

a boxter nekem régebben annyira nem tetszett,hogy szabályosan ocsmánynak neveztem....az utóbbi 3évben nézek vhogy más szemmel rá...

az S számomra első látásra szerelem volt,nem kellett szokni a vonalakat,minden irányból tökéletes volt-van-lesz,mikor 1999-ben az első ujságokat megvettem miatta és csak miatta,még targám volt és szörnyülködtem az akkor 10-11millios árán,hogy hogyan lesz ilyenem(ez persze megoldodott-azóta sincs belőle még):)

#683854 KawaBazsy Előzmény: #683853

Amúgy folyamatosan kajtatok autó után, bnő viszont ráállt a Lancia Ypsilonra (mióta megnéztünk a Csonti Car-ban egy krém bőröset), úgyhogy egy ideje csak ilyeneket nézek. Még Zalaegerszegen is voltam, oda-vissza potom 550km volt..

#683853 KawaBazsy Előzmény: #683851

A veterán az más tészta. De kell olyan is, amivel játszhat az ember, s nem sajnálja rúgni neki. No de azt ne mond, h egy ilyen Boxster egy kategória egy S2000-el. Újkorában is legalább a másfélszerese volt árban. Ez is azt mutatja, h az a Honda túl van árazva.

#683851 Sumér harcos Előzmény: #681216

szétütni kéne,3honapra-nyárra,taposnám neki:)nem rossz-nem rossz,néha nézem is őket.

de csak a HONDA,

igazából,ha sok pénzem lenne...akkor a targa mellé egy S-t pakol-nék el veteránnak...

ez lenne a targa utáni álom projekt:)