Ok! Azt hittem, befektettél a jövőbe.
Gondolom azért, mert rajtad kívül mást nem érdekel. :)
Valszeg senkinek sem tűnt fel a 180k-s vétel 11HUF-on ma délután (már délelőtt is vette valaki apránként 10 alatt), záró előtt még voltak a könyvben 11-en vételen.
Nullszaldó Károly figyelmébe. :)
Maserati motor kerül a Ferrari Californiába
http://www.autoblog.hu/hirek/maserati-motor-kerul-a-ferrari-californiaba/
Xetra első napjának zárójában sikerült 9,1-on átvenni 14015db-ot:)) Jól működik a 0,1Ft-os árlépésköz, illetve a záróban lévő spekulálás:)
" A támogatás igénybevételére a későbbi időpontban megkötendő támogatási szerződés alapján, a projekt 2015. december 31-ig terjedő időtartama alatt kerülhet sor. "
Kerülhet sor.... szóval nem is biztos, hogy bármit is kap... és hol van még 2015 vége??? lehet tavasszal már f.a. lesz...
És milyen érdekes, hogy az Estért Kft. nélkülözhetetlen feladataira nem volt jó egyik leánycég sem. :)
http://www.stocklandyard.hu/public/users/31/image/ede3bf88a5ad56eeb27d999ae0a77a73.jpg
Mondjuk most látom, hogy rengeteg részvény lesz itt, szóval még mozdulnia sem feltétlenül muszáj rá.
De megint miről beszélsz, mi nem számít? Nézz már egy grafikont, itt is azoknak volt igaza, akik végig egy rakás szarnak gondolták ezt a céget. Amúgy még ezt a pályázati összeget is le kell hívni előbb...az más kérdés, hogy most azért mozdulhatna rá.
Nem baj.. csőőőd.. minden csőőőd..
semmi nem számít! :D
a mai kereskedése csöppet csapongó
felfügére nagyon vágyott valaki
na, felébredtek a befektetők.. re: öntés 10 ft-ra
itt ma még sorállás lesz 9 ft-on az eladók között....
és a legjobb az egészben, hogy december 6-tól a 10 ft alatti árfolyamoknál automatikusan a fillér is belép, tehát 9 és 10 között lesz még pár lépcső... így ki lehet majd szórni 400 millió részvényt is 1 ft-ig, meg akár 0,1-ig is :)))
jól kitalálták... megvárták mi lesz a xetra után, látták, hogy ez így jó nekik, és meglépték...
Remélem, az MNYP-ből megörökölt pakkokat még tartja az állam és nyugdíjtőzsdézik vele.
Ugyebár túl jó lett volna 400 felett kiszórni (régi áron 40 Ft). Úgy emlékszem, hogy 250-300 körül még megvolt nekik minden. Hogy azóta kiszórták-e, azt nem tudom, nem követtem.