Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs tárgy

#684496 banyaiz Előzmény: #684494

Szerintem elég sok minden kiderült eddig is a gondolkozásmódjukról. Ebből már következtetni lehet egyéb dolgaikra is amik esetleg nem a nyilvánosság előtt folynak.

Csak ennél a Takarékbankos sztorinál maradva azért ahhoz kell egy po****erkezet, hogy 2013 nyarán kitalálják, hogy fel kell tőkésíteni mert rosszul állnak a takszövök. Ezt az érintettek kézzel lábbal tiltakozása ellenére átnyomják 51% állami tulajdonig. Aztán ezt rekordsebességgel privatizálnák éppen március 30-ig.

Azért ez Kína országában is teljesítmény lenne. :)

#684494 Euroman Előzmény: #684489

jó lenne, ha a hátralevő időben rengeteg disznóság derülne ki a fityeszről, és jelenlegi formájában menne a történelem szemétdombjára, ahová a kerály irányította...

Re: nincs cím

#684491 banyaiz Előzmény: #684477

Agyon van nyomva a bankszektor, árfolyamilag (is).

Egy ilyen hírféleség, hogy FHB jól jöhet ki a szopóágas sztorikból ilyen spekulációt indít.

Megnézed az árfolyamát válság alatt hová lement, hol tengődött 0 forgalommal mennyi ideig, mintha a tőzsdén sem lett volna kb. Beindult a pletyka, vagy több mint pletyka 300 környékéről feljött 600-ra pár hónap alatt.

Ez kellene az egész tőzsdénknek, de gazdasági növekedési alapon, nem azon, hogy a politika éppen vkinek dob egy csontot, aztán amúgy ínség.

#684489 banyaiz Előzmény: #684390

2/3? Rajtam múlna az 1 ezrelék sem lenne meg. :)

Nem tudom mennyi ebben az áremelkedésben a piaci pletyka csak, és mennyi az, hogy vkik már tudnak vmit.

De ez a takbank privatizáció, és fhb posta összefonódás és még néhány ilyen körülmény okot ad spekulációkra.

#684477 matgab Előzmény: #684471

bennfentes biszem-baszom tőzsde...

Ugyanígy mehetne a másik irányba is anélkül, hogy bármi infonk lenne.

A tőzsde az egy intézményesített lopás a többi humbug.

Most az, aki rendelkezik azzal a nem nyilvános infoval, hogy miért ér ennyivel többet az FHB , mint 2 hete, az gyakorlatilag meglopja a mostani eladókat.

Még 3 nap és ki fog jönni a hír.

#684471 Turkoglu Előzmény: #684467

Ezt benézted az biztos, én szépen üldögélek benne szemem mint Dagobert bácsié csilingel , és minden nap egy jókorát húzok a stop-on...

#684467 rbbj11 Előzmény: #684462

akkor tuti nem marad hajam, már most is csomókban tépem....reggel nem keltem fel csak azért, hogy fhb-t vegyek, miközben szilveszterre készülök már...így viszont téphetem a hajam, mert megnéztem, korrekciózik-e már? :S

Ez szép! Ma legalább csi…

#684452 Nyeretlen_Keteves

Ez szép! Ma legalább csináltam egy-két gyors kört! (Nincs türelmem a papírhoz :-) Meddig mehet még ez az izé?

#684435 prfecó Előzmény: #684431

azért, mert mások nem teszik közzé ...........

Viszont törvény pont ezeket a ídő pontokat tartalmazza. Bár a közgyűlésen tuti már megmondják 2013 IFRS eredményét és teljes nyilvánosságra csak két nap múlva tervezik. Ez sokba kerülhet - bennfentes keresekedési lehetőség!!!!!!!!!

#684390 prfecó Előzmény: #684301

Bizony , bizony Kerály már eltett sokat , a fideszes fiuk meg privatizálnak biztos ami biztos alapon.

Kétharmad tuti nem lesz meg!!!

#684301 banyaiz Előzmény: #684298

Ha megnyeretik vele a Takarékbankot aztán feltuningolják üzlettel, önkormányzatoknak kiadják a jelszót stb akkor elég sokáig elmehet.

Nagyon szabadjára engedem a fantáziámat akkor pl el tudom képzelni, hogy szeretnének messzebb nézve egy Otp számára konkurens méretű magyar bankot létrehozni.

Ami valódi magyar bank vagyis ők irányítják. :) Akkor már valóban magyar lesz, addig nem.

Elnézve a fiúkat totális focit játszanak, nem akarnak sokat csak mindent. :)

Azért biztos ami biztos privatizációt március 30-ra írták ki, hátha a választók a kezükre ütnek áprilisban.

#684298 Davenport Előzmény: #684266

Tudom, hogy ezt konkrétan nem lehet tudni, de véleményekre és meglátásokra lennék kíváncsi. Gondolom erre való ez a fórum!?

nincs tárgy

#684264 Davenport

Ha valóban az FHB nyeri el a takarékbankot, akkor az árfolyam szinten mit mutat majd? 800, 1000, 1200 esetleg 1400 vagy már beárazódott? Ez mitől függ?

#684066 Turkoglu Előzmény: #684053

Látom egy rugóra jár az agyunk én is türelmes vagyok a másik 2 papírral és szívok velük... de legalább ennél most kifizetődik a türelmem...