A képen akkor is csökkenő háromszög van, ha azt akartál rajzolni, ha nem.
Az pedig nem lehet..
Én meg csak elmondom ,-)
A képen akkor is csökkenő háromszög van, ha azt akartál rajzolni, ha nem.
Az pedig nem lehet..
Én meg csak elmondom ,-)
bizony ha stoppolódni kell akkor stoppolódunk, mese nincs
amúgy pedig simán húztam két vonalat, egy szóval nem beszéltem csökkenő háromszögről, a rajz 2ó-s gyertyákat mutatott, napi trédnek indult, így valóban kuka
... azonban a fundamenta semmit sem változott, próbálom lekereskedni a mozgást, viszonylagos óvatosság mellett
csupán ennyi
Ebből kilépett fel. Egy csökkenő háromszög nem ilyen.
Egy érintésre tettél alsó vízszintest. Hibás.
Ez a csettenik a stop meg már minden hetes nálad..
jól bírod azért, nem adod fel.
izgalmas bár olykor eléggé veszélyes vándor útjukra :) remélem vagy 600pontot behúznak nekem :)
...vagy csettenik a stop
hova? :)
...nálam a régi lemez, semmi változás, elindultak az első shortok
Biomed ma 100%ot emelkedett napon belül!
T-kategória.
érdemes a kicsikre figyelni, azokban van pénz a BÉTen most.
Várom KEGünket tovább fel. Az neked is van ,-)
Boldog új évet és Sok jó bizniszt kívánok a jövő évre minden kedves Stocklandyard -os tőzsdésnek !!
Rali a bónuszokért - Emelkednek a nagyok, repülnek a kicsik
2013. december 30. 10:30
A hosszú pihenőt követően hétfőn itthon újra lehet majd kereskedni a BÉT-en. A BUX emelkedéssel indította a napot, miután az utóbbi két kereskedési napján a hazai index alulteljesítő volt. A budapesti benchmark a mai kereskedésben ledolgozhatja korábbi hátrányát, ami mellett szólhat az is, hogy míg itthon zárva tartott a börze december 23-a óta, a nemzetközi porondon igen jó volt a hangulat.
Raliznak a részvények 2013.12.30 10:30
A magyar börze tovább folytatja a nyitás óta tartó menetelését, miután a korábbi napokban alulteljesítő volt. A budapesti részvények remek teljesítményében az is szerepet játszhat, hogy a mai záróárfolyamok alapján értékelik az éves teljesítményeket, az év végi bónuszok tekintetében kiemelten fontos a mai nap.
------------------------------------------------------------------------
Kis papírok duplázgatnak.
KEG, TVK, FHB dupla megvolt. Pannergy is elindult
Bumix 2.88%
shortok zárva
18980--- 18950 gyakorlatilag nulla eredménnyel de akár egy nagy meghúzás is lehet a mai napból
nyitottam 18950 körül megint longot. Lehet, hogy ma elreptetik a molt?
Na tessék.. csak Tapaszt kell nézni, hogyan is kell longgal keresni ,-)
Örülök! gratulálok a sikerekhez!
:D
naaaa, azért az év során volt egy 550pontos longom is :) illetve ha jól emlékszem még 2-3 ami nullán ütött, de valóban a short hozott
( rengeteg nullán kiütött pozi költsége viszont vitt rendesen .... ) drágák a járulékos dolgok