Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Jól beadtak ma is minden…

#687990 Janicroft

Jól beadtak ma is mindent, mondjuk az Apple pakkom egész jól tartja magát. Ha esett volna egy derekasat akkor lehet bővítettem volna egy picit a hétfő esti gyj előtt mert abban nagyon bízom, de mivel nem esett annyit mint vártam ezért csak tartom a pakkot.

Re: nincs cím

#686987 Janicroft Előzmény: #686982

Amekkora telefonokkal ezek mászkálnak gyakorlatilag már most is olyan mintha egy iPad Mini-t tartanának a fejükhöz :D

#686982 Koffein Előzmény: #686977

ipad minit átalakítják oszt ott van a tepsi teló... akár a neve iphone max is lehet :P

#686977 Janicroft Előzmény: #686968

Tegnap is utaztam és ismét azt vettem észre hogy az ázsiai emberek ilyen tepsi méretű telefonokkal szaladgálnak (hogy ez nekünk mennyire tetszik vagy hogy mi miért és miért nem választunk ilyen telefonokat, beleértve a Samu S4-et is már azt most hagyjuk), de világos hogy az Apple-nek nagyon hamar (idén) ki kell jönni egy vagy több nagyobb méretű telefonnal, mert Kínában és Ázsia többi részén az a menő. Sóval ha onnan akarnak növekedést akkor az ottani igényeket ki kell elégíteni, pont.

Re: Apple-Samsung béketárgyalás?

#686838 Koffein Előzmény: #686685

ezt már egy ideje megtehették volna, főleg hogy ha jól tudom, a samsung is ad egy pár alkatrészt a szifonba... :)

Re: az applebe egyre kevesebb a kihívás? :)

#686836 Koffein Előzmény: #686531

remélem azt is tudni fogja, hogy felkelést követően hányadik percbe indítsa a kv.főzőt, hogy mire a konyhába érek, addigra már csak rotyogjon lefele a hálózatból... :D

Apple-Samsung béketárgyalás?

#686685 Janicroft

Most nézem a Bloomberet és arról beszélnek hogy az Apple és a Samsung vezetői (Tim Cook és a Samsung főnöke) egy hét múlva asztalhoz ülnek és arról fognak beszélni hogy ne basztassák tovább egymást hanem mindenki nézzen a jövőbe. Érdekes...

Re: az applebe egyre kevesebb a kihívás? :)

#686531 Bendeguz Előzmény: #686530

Skynet. Egyébként meg nem mindegy, hogy még azt is tudja, hogy 22 fokban szeretek aludni? :)

HTC

#685009 Janicroft

Porftolio:

Elvétette a várakozásokat a HTC, Tajvan legnagyobb mobilgyártója a negyedik negyedéves gyorsjelentésével. A cég 10 millió dolláros nettó profitot ért el, míg árbevétele egy év alatt közel 30 százalékkal, 42,9 milliárd tajvani dollárra zuhant vissza. A hírekre 4 százalékot esett a részvény.

Innen is látszik hogy a HTC bajban van még mindig, a többi szereplő a HTC kárára növekszik. Samsung-Apple tarol, Nokia-Microsoft fellendülőben.

#685007 Janicroft Előzmény: #684206

Azt én is, de lesz még lehetőség. Amíg nem jelentenek be új termékvonalat idén, addig szerintem lecsorgás következik ismét. Ezt a lecsorgást fogja feledtetni picit a karácsonyi időszakban elért brutális eredmény, én arra számítok hogy az iPhone/iPad értékesítések meglepetést hoznak. Aztán ha közeledünk az iPhone 6 megjelenéséhez idén ősszel illetve az iWatch, esetleg iTV vagy egyéb olyan cucchoz amiről most nem tudunk, ezek a pletykák szépen fogják felfele hajtani az árat. Persze ha lesz a világban valami nagy gebasz akkor ennek is odavernek majd kicsit, de szerintem nem annyit mint a többi papírnak.

már bánom, nem tankoltam…

#684206 rbbj11

már bánom, nem tankoltam 440-en fullra...

Re: Megmondtam vagy megmondtam? :)

#684080 Janicroft Előzmény: #683959

Egyébként itt a hivatalos bejelentés az Apple honlapján:

http://www.apple.com/pr/library/2013/12/22China-Mobile-Apple-Bring-iPhone-to-China-Mobiles-4G-3G-Networks-on-January-17-2014.html

Fényesre nyalják a China Mobile s3ggét, de nem baj, ha ez kell akkor ez kell:

Apple has enormous respect for China Mobile and we are excited to begin working together. China is an extremely important market for Apple and our partnership with China Mobile presents us the opportunity to bring iPhone to the customers of the world's largest network,” said Tim Cook, Apple CEO. “iPhone customers in China are an enthusiastic and rapidly growing group, and we can’t think of a better way to welcome in the Chinese New Year than getting an iPhone into the hands of every China Mobile customer who wants one.”