Nagyon köszönöm!
Nagyon köszönöm!
Az enyém nem jó ilyen nagyképű eszközre, de most szedem lefele.
:)
nem, gondolom az az újabb...:)
van 2 kis navim, amin telepített program van, úgy vettem, de nem androidos verzió...
most a gyereknek vettünk egy tabot, amire kellene egy ilyen program, gondoltam, majd áttesszük a többiről....na, ja....
Köszi.
samsung galaxy tab 2
igo 8-at szeretnék okosba letölteni valahonnan ( android) , valaki tud ebben segíteni?
Köszönöm.
fdisk
usage: fdisk [-l] [-b ssz] [-u] device
e.g.:fdisk /dev/hda ( for the first ide disk)
or:fdisk /dev/sdc (for the third scsl disk)
or:fdisk/dev/eda (for the first ps/2 esdl drive)
or:fdisk /dev/rd/c0d0 or:fdisk / dev/ida/c0d0 (for raid devices)
ezt látom az fdisk enter után
hogyan tovább?
nagyon régen használtam, de valahogy így:
dos ablak, fdisk futtatás, ott van partíció törlése, majd partíció létrehozása
Általános felhasználó vagyok
ilyeneket hogy csináljak?
max telepíteni tudok win-t
Ha dos felület van, töröld a partíciót, csinálj újat, és menni fog
F12-vel jön
azt látom (hogy) amit a biosban is beállítottam
elsődleges a külső meghajtó
második a hdd
és enter,majd újra a linpus linux jön
de nem ismerem a linpust,meddig kell töltenie.
dos felület van és villog a kurzor
Ne a biosban állítsd be, hanem hozd elő a boot menut- F11,F12 szokott lenni,de típus függő, válaszd ki az eszközt és mehet.
Ha nincs gondod vegyél számítógépet
Van nálam 1 notebook.Új
linpus vagy mi a szösz van rajt
telepítenék win7-t de nem sikerűl.
A biosban beállítom az elsődleges eszközt,és újrainduláskor nem bootolja be.
A bios megtartja a beállításokat.
Próbáltam cd-rom-mal pendrive-val is
A bios látja ezeket az eszközöket,felismeri tipusra.
Tudna valaki segíteni hogyan varázsoljak op rendstert a gépre?Karácsonyra kész kellene lenni.
Köszi a segítséget -így utólag is.Maradtam a 7 -nél.Tényleg tiszta Vista.
Ha szereted a változásokat akkor Win8, de ez inkább érintőkijelzős gépekhez van és más elgondolást követ. Ergo sok dolgot máshol találsz meg és inkább elment a "fedjük a részleteket a user elől" irányba az egész oprendszer.
A Win7 jobb mint a Vista és a dolgokat is ugyanott találod benne.
Nézz videót youtuben a Win8ról és döntsd el mennyire tetszik ez a "csempés dolog".
A Win7 terméktámogatása is kitart a notebook termékciklus ideje alatt. ;)
Windows 7 vagy a 8-as op.rendszer a jobb.Vennék egy másik gépet,de nem tudom eldönteni.Most vistát használok.Esetleg ha tudna valaki tanácsot adni nagyon megköszönném.Mi szól a 7 és a 8 mellett,és mi ellene.A gép amit vennék:Asus X550-X0 096D
Az ilyen gépekre viszont tényleg érdemes felrakni ezeket a távoli elérés progikat. Sőt előre telepíteni, fix jelszót is hozzá lehet rendelni, és a teamviewer esetén egy kezelőfelülettel láthatod is, hogy az általad felügyelt gépek online vagy offline vannak és csak egy kattintással lehet csatlakozni az adott géphez, nem kell neki megadnia a jelszót. Bár fel kell rá készülni, hogy amely gépre biztosítod a teljes körű hozzáférést a tűzfal és kémprogram eltávolító alkalmazások prüszkölhetnek, hogy trójai támadás van...Szóval csak annak javasolt az előre telepítés és a teljes körű prompt elérés aki kicsit jártasabb a dolgokban.