Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: Adatok

#694599 Saruman Előzmény: #684486

http://stooq.com/db/h/

itt fent van minden, 5 perces bontasig. Amibrokerbe be lehet huzni siman. Kell hozza 1 kicsit varialni de lehet mergelni/atnevezni amiborkerben. bux futures a world csomagban van. metasockot ajanlom amihoz.

a nevek kovetik a stooq-os ticker elnevezeseket de ha egyszer behuztad amibrokebe akkor mar konnyu atnevezni mindent amire szukseged van.

Re: nincs cím

#684492 BudFox Előzmény: #683869

Boldog új évet és Sok jó bizniszt kívánok a jövő évre minden kedves Stocklandyard -os tőzsdésnek !!

Adatok

#684486 veszka

Sziasztok!

Honnan tudnám letölteni a BUX1312 historikus adatait ? Se portfolion, se bet.hu-n nem találom már.

Napi adatok kellenének (intraday az csak hab lenne a tortán).

Köszi előre is!

#683876 sztiv1 Előzmény: #683869

Kupolás ház,nem most küldtem,de a BUX-nál zavaros minden,most 1 forintot nem tennék rá egyik irányra sem,BUX és az ország sajnos ki van téve a kormány zsiger lépéseinek.

Sajnos választásnál sem lesz alternatíva,nincs kire ez a nagy baj.Amíg nem teremtenek igazi munkahelyeket,(nem közmunkát ami csak viszi a pénzt)addig nem lesz itt fejlődés max csak papíron meg a médiában hangoztatva.

100 ezer embert beiskoláztak,láttam a könyvet amiből tanúlnak,nem vicc képolvasás,szótagolás szavak elválasztása STB katasztrófa,könyv címe> Újra olvasok írok számolok

Majd jön az adat januárban mennyien dolgoznak mert ezek "dolgoznak"hiszen közmunkások

#683864 sztiv1 Előzmény: #683862

Szia Hathor!

Akkor meg a saját fejüket verjék a falhoz és ne az állambácsihoz szaladgáljanak mint a múlt rendszerben,pár szaros szavazatért meg a kormány igéget a másik kontroljára,de annyit el is veszt a másik oldalon ezért.

Tudod van egy jó mondás,

"Adj kölcsön mindjárt lesz haragosod"

most szidják a bankokat,persze mikor jobban jártak évekig, akor lapitottak mind szar a fűben,..............szerintem még most is jobban vannak mint a forinthitelesek a magas kamatokkal ha utánaszámolnék.

Fizetési kimutatás meg tudom hogy működik,de ezt ők is tudják.

Na de itt az ünnep nem idegesítem magam.

Mindenkinek boldog ünnepeket és végre legalább 1 jó hatis évet kívánok mindenkinek.

#683862 Hathor Előzmény: #683860

Szia sztiv!

"Bocs a hozzászólásért,itt ritkán teszem."

Nagy sajnálatomra! ,-)

Szerintem senkit nem zavartál.

Ja.. és valszeg nem tudtak számolni a devizahitelesek, pont azért vettek fel értelmetlen bármi áron hitelt ,-)

Ingatlanosként emlékszem, amikor jöttek hozzám a vevők, hogy munkanélküliek és bejelentetik magukat három hónapra zsíros fizetésre, hogy kapjanak hitelt :D

ráfaragtak.

Azért van több lehetőség…

#683860 sztiv1

Azért van több lehetőség kint pénzt keresni -kb napi 5 perc és nem 2.....% ,indulásnak igaz minimum 20 ezer dollár kell a számlán,(de gondolom, annyi itthon is van, aki a tőzsdén kereskedik) Biztonságosabbnak tartom az UK-s intézményt, mint hogy itthon tartsam a pénzem.Nekem nincs rejtegetni valóm, adózást kint sem tudom kikerülni+nincs ránk tukmált különféle banki adók.

A BUX itthon meg már játszótérnek is kevés. Majd visszajövök, ha az illetékesek eltűnnek, csak hatival kereskedtem, de már annak is annyi pár éve.

Tudom, nem leszek népszerű, de ne velem akarják megfizettetni (akinek nem is volt) a felelőtlenül felvett devihahiteleket, hiszen ők is "csak" spekuláltak, akkor meg fizessenek.

Gondolom nagyon jól tudták mi az árfolyamkockázat, ha már ki tudták számolni mi a különbség az 5 és 20% kamat között.......választhattak.

Nektek meg azért sok sikert itthon a hatihoz, meg a várt feltámadáshoz vagy az összeomláshoz. Meglátjuk melyik lesz előbb ,15 vagy 25 ezer a BUX?

Bocs a hozzászólásért,itt ritkán teszem.

#683830 Ibiza Előzmény: #683704

azt nem értitek a pénznek itt a helye..aki kivitte nem tud "kint" mit kezdeni vele..2%-ra betenni nem nagy öröm..a helyi menőcsávók (HMCS) gondja az..külföldön már csak kismókusok..senki nem tudja kicsodák.

ha most elindulna...... …

#683728 Borska

ha most elindulna...... lehetne benne kb 600-700pont

ezt szeretném megfogni, vagy legalább egy szeletkét belőlle

...kiderül