Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nem a piaci erők ...

#684294 banyaiz Előzmény: #684284

Nagyon kívánják a 10k-t úgy érzem. Egyre közelebbről nézegetik 4%-ra vannak tőle kb januárban talán megnézik.

#684282 TrendMan Előzmény: #684279

Ez is röhej, hogy a pf. nem is foglalkozik vele, az index tárgyalja?

És indoklásként az eszközvásárlási program szűkítését hozza fel, ami önmagában non-sense...

#684278 Ricsi Előzmény: #684276

Persze, aztán kinyit, rengeteg stop aktíválódik, ők meg visszaveszik azt, amit ilyenkor eladtak, vagy fordítva. Rendben van ez így szerintem, mert nem az egész világ áll le, és aki hongkong-ban ügyes, keressen szépen.

nem a piaci erők ...

#684276 TrendMan

Milyen érdekes, hogy ismét és újra eljátsszák azt, hogy az európai szünnapok idején jól meghajtják erre meg arra a különféle instrumentumokat.

Dollár is érdekes módon épp most gyengül dinamikusan, amikor a legtöbb piaci szereplő nem tud reagálni rá...

Ez már annyiszor megtörtént igy, kizárt hogy a piaci erők véletlen játéka legyen.

Re: nincs cím

#684274 Ricsi Előzmény: #684273

Mondjuk akár be is zárhatnának, nincs itt semmi látnivaló.

Van egy kis longom 460-ról, egy részét zártam (illetve ártam volna 510-en és 560-on, de mind 560-on zárt), egy részén jelenleg 50 pontos csúszó van, a 3. részén meg zárás 450-en. Ez a csúszós izgat, mert zárás előtt lezárnám, ezek képesek lefelé is ilyen gap-ot csinálni :)

#684265 Ricsi Előzmény: #683825

Valahol olvastam, ma rövidített a nyitvatartás a DAX-on. Nem tudja valaki, meddig lesz ma nyitva?

#683823 rbbj11 Előzmény: #683741

grat ismét :D

Én ezúttal kizártnak tartottam ilyen felpattanást, ezért részben némi shorton picit buktam, részben a megtartott longjaim nem emelkedtek a mostani pattanással, és utolsó sorban a részben zárt longjaim emelkedtek volna. Eredőként én ebből az utóbbi napok pattanásából teljesen kimaradtam, holisztikusan minden számlám eredményét összegezve.

STOP ....brrrrrrrrrr …

#683696 Borska

STOP

....brrrrrrrrrr

de utálok stoppolódni, ahhhhhh