Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Gera legrosszabb napja

#683637 TrendMan Előzmény: #683620

Akkor végülis miért őrá esett a választás?

És mi hasznunk van belőle, hogy Csányi papa ül abban a székben?

#683620 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683597

Egyébként láttam este, amikor a bejelentés után nyilatkozott a Pintér(már nemtom kinek), Csányi 3 méterrel arrébb de éppen még belógott a képbe(véletlenül), úgy nézet a Pintérre mint egy halom kakira..... mindent elárult számomra az a tekintet...

#683597 matgab Előzmény: #683477

Pintér az egy primitív tuskó.

Ez szerintem sokkal rosszabb, mint Egervári.

Sztem egyszerűen nem volt olyan aki elvállalta volna. Pintért meg úgyis mindjárt kirúgják a Győrből, így legalább felfele bukhat, jó magyar mutyi szokás szerint.

#683589 akpo7 Előzmény: #683424

Ez jutott eszembe nekem is. Nemzetkozi tapasztalat = 0 (vagy inkabb -0).

#683587 TrendMan Előzmény: #683571

Nem stadion az, hanem nagy CBA.

Ha bemész, ott Áfa mentesen vehetsz majd meg ezt-azt.

#683571 banyaiz Előzmény: #683505

Pedig ennyi új stadionnal muszáj lesz fociszerűséget összerakni. Durva lenne úgy járnának mint Stadler stadion, benövi a gaz.

#683505 Kissherceg Előzmény: #683503

mentalitással van gond, az emberekkel...

Nézd meg a kis srácot, aki a Barcánál van kint, miket tud már a labdával. Öröm nézni

#683503 banyaiz Előzmény: #683497

Gondolom azért lekoppantani sem olyan egyszerű mert biztos nem rakják ki a netre milyen edzésmunka van. De hát azért csak el lehetni tőlük lesni vmit. "Ipari" kémkedéssel. :)

#683501 banyaiz Előzmény: #683496

Itt is? :)

Viszont ha nem akarunk búsulni akkor az azért vicces, hogy a magyar egy annyira élelmes nép , hogy mindenben megtalálja a mutyi lehetőséget.

Ki gondolná , hogy egy ilyen fos szintű fociban van mutyizási lehetőség. Gondolj bele real barca szint lenne itt is vagy premier liga , vagy bundesliga.

De magyar szemétdombon is vmit ügyeskedik. Még lesz jó focink na, nem idén , nem jövőre, mire a bux 50 k lesz, bár lehet az előbb lesz mint foci. :)

#683497 TrendMan Előzmény: #683492

Nem koppinthatunk, mert mi unortodoxok vagyunk ebben is.

Még a végén a vallásban is áttérünk.

#683495 banyaiz Előzmény: #683494

arra én is találnak e komoly hibákat. Ha semmi komolyat akkor rejtély miért vagyunk ennyire lent.

#683492 banyaiz Előzmény: #683488

Azt nem értem, hogy nem kellene feltalálni semmit. Szétnézni olyan országokban ahol sikeres a képzés mit csinálnak. Pl hollandok. Nem arról van szó, hogy sokkal nagyobb létszámú ország. Mégis régóta és sok nagy klubnál ott vannak a neveléseik. Szóval vagy genetikailag jobbak a focihoz, vagy vmit tudnak a képzésben. :)

Le kell koppintani . Amióta beszélünk róla, hogy válság a fociban azóta 3 generáció legalább kiöregedett. Vagy még több. Inkább visszaestünk azóta is. Alap probléma lehet ebből következtetve.

#683488 TrendMan Előzmény: #683487

Azt nem tudom hová tenni, amit Bölöni meg mások mondtak a román meccs előtt:

Pl. a magyar foci utánpótlásnevelésben jóval messzebb jár már, jobbak a feltételek nálunk, mint Romániában stb..

Akkor én még bizakodtam, mára ez már csupán értetlenség.

#683487 banyaiz Előzmény: #683485

Ez így tényleg túl negatív, hogy semmit sem számít.

Annyi jelentősége lehet , hogy mennyire tudja őket fanatizálni, illetve saját képességeinket jól felmérve , ellenfelet felmérve egy jó taktika.

A gondot ott találom, hogy a képességek olyan alacsonyan vannak, hogy 10-20% növekedés amit egy jó edző hozzátehet még mindig alacsonyan van.

Ezért kellene az utánpótlást tolni vsz.

Persze örülök ha rám cáfolnak és megtáltosodunk bármilyen edzővel. :)

Kézit nem néztem, csak hírekben láttam nagy csatában elvéreztünk.

#683485 TrendMan Előzmény: #683479

Akkor végülis mindegy, ha nem számit akárki is lehet, ez a lecsúszás következő fázisa.

De persze ha ez sem számit, akkor oké.

Végülis a gazdaságban is tetszés szerint mozgatnak arcokat ilyen olyan intézmények élén, de az is mindegy, hiszen a forint még nem omlott össze, sőt offenzivában vagyunk, de ez sem számit.

Akár Hajdú is jöhetne a kézilabda válogatott éléről, most úgyis ráér...

Egyébként tegnap Görbicz és Tomori előtt le a kalappal, ők ketten mindent megtettek.

Ez most a kiegészitő embereken ment el.(Kovacsicz és Triscsuk lépéshibája döntő helyzetben etc...)

Pedig mennyire odavoltunk, hogy nekünk hosszabb a kispadunk.