Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Gera miatt rászoktam a W…

#684336 TrendMan

Gera miatt rászoktam a WBA meccsekre, most nem is játszik, de nézem:-)

Egyébként is érdekes csapat, bőven a legkisebb költségvetéssel a Premier League-ban, játékosállománya mégis jóval erősebb.

Most a West Ham ellen nyomják, épp 3:3, nem egy unalmas ez sem.

Szinte természeti törvényként működik, hogy az összes játékos, akiről a reporter megemliti, hogy ennyi meg annyi ideje gólképtelen, mind gólt szerez.

Pl. Anelka 2011 óta nem lőtt gólt, most egyből kettőt.

De a West Hamban is van egy ilyen arc.

Vajon, hogy sikerült nekik ilyen kis költségvetéssel ilyen sok tehetséges vagy már korábban befutott játékost leszerződtetniük?

Azt hittem ez Steve Clarke műve, akit eddig menedzserként emlegettek, de most kiadták az útják, akkor mégsem menedzser volt. hanem edző.

A WBA önmagában egy érdekes story:-)

Újabb 5 évig elnök lesz …

#684104 walex

Újabb 5 évig elnök lesz a 72 órás Twitter paraszt.

Re: nincs cím

#683804 TrendMan Előzmény: #683688

Szép!

:-)

Ami még ennél is szebb, hogy a szerbek a végén világbajnokok lesznek női kézilabdában.

Mit lehet ebből tanulni?

Az, ami a fejben van, a hozzáállás és a mentalitás jóval fontosabb, mint eddig gondoltuk!

A szerbek önkivületben játszanak, nem filozófálnak menetközben, mindent adnak, ami belefér.

Kikapcsolták a gátlásokat, ami Kovacsiczot és társait döntő helyzetben lépéshibába sodorta.

Tudom előitéletes vagyok…

#683680 TrendMan

Tudom előitéletes vagyok, de Pintér úgy néz ki, mint egy vérengző hentes egy harmadrangú amerikai horrorból.

Csányi meg úgy, mint aki a keresztapa jobb keze és most éppen vigyorognia kell.

Re: Gera legrosszabb napja

#683660 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683637

Jó kérdés... tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem nem Csányi döntötte el ki legyen a szöv.kap (persze nem akarom a fényességesre terelni a gyanút, mert azért nem mindenért ő a hibás.. vagy mégis? :-)

#683641 Zotya32 Előzmény: #683623

MLSZ-nek nincs vmi alapítványa? azon keresztül Csányi Sándor támogathatta volna a magánvagyonából a megfelelő külföldi edző fizetését. Erre nem futja? ennyit nem tesz meg a sikeres magyar fociért? :)

#683637 TrendMan Előzmény: #683620

Akkor végülis miért őrá esett a választás?

És mi hasznunk van belőle, hogy Csányi papa ül abban a székben?

#683620 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683597

Egyébként láttam este, amikor a bejelentés után nyilatkozott a Pintér(már nemtom kinek), Csányi 3 méterrel arrébb de éppen még belógott a képbe(véletlenül), úgy nézet a Pintérre mint egy halom kakira..... mindent elárult számomra az a tekintet...

#683597 matgab Előzmény: #683477

Pintér az egy primitív tuskó.

Ez szerintem sokkal rosszabb, mint Egervári.

Sztem egyszerűen nem volt olyan aki elvállalta volna. Pintért meg úgyis mindjárt kirúgják a Győrből, így legalább felfele bukhat, jó magyar mutyi szokás szerint.

#683589 akpo7 Előzmény: #683424

Ez jutott eszembe nekem is. Nemzetkozi tapasztalat = 0 (vagy inkabb -0).

#683587 TrendMan Előzmény: #683571

Nem stadion az, hanem nagy CBA.

Ha bemész, ott Áfa mentesen vehetsz majd meg ezt-azt.

#683571 banyaiz Előzmény: #683505

Pedig ennyi új stadionnal muszáj lesz fociszerűséget összerakni. Durva lenne úgy járnának mint Stadler stadion, benövi a gaz.