:) most értem ide
de hogy legyen látszata is a dolognak :
http://kepfeltoltes.hu/131220/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valahogy úgy érzem a záráskori átsúlyozás még lökhet egyet rajta lefelé és a nálam vízválasztó 18400 alá zár a bux
:) most értem ide
de hogy legyen látszata is a dolognak :
http://kepfeltoltes.hu/131220/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valahogy úgy érzem a záráskori átsúlyozás még lökhet egyet rajta lefelé és a nálam vízválasztó 18400 alá zár a bux
elhiszem csak az iràsodbol ugy jott le hogy most pattantàl fel
én megint felpattantam a szánkóra,egyenlőre úgy tűnik van még hely lefelé
short 18980ról 15 konti
Akinek volt annyi esze, hogy csaljon és kivigye a pénzt, annyi is lesz, hogy ne hozza vissza.
:DDDDDDDDD
Jön a Stabilitási Megtakarítási Számla
2013. december 20. 14:50
Váratlanul megjelent a Magyar Közlönyben a Stabilitási Megtakarítási Számla végrehajtási rendel ete (a linkelt pdf-ben a 35. oldalon). A törvényt már júniusban elfogadták, de ahhoz, hogy működni tudjon a számla, szükség volt a rendeletre - írjaaz Index. Korábban úgy tűnt, a rengeteg kritika miatt átdolgozzák az óriási szakmai értetlenkedést kiváltó törvényjavaslatot - de nem.
hirdetés
Megjelent a végrehajtási rendelet, mostantól kezdve gyakorlatilag szabad a pénzmosás: aki legalább 5 millió forint értékben vásárol államkötvényt, és 5 évig nem nyúl hozzá befektetéséhez, az tisztára moshatja a pénzét. A rendelet szerint a bankoknak negyedévente kell jelentést tenniük az adóhivatalnak az erre a célra rendszeresített nyomtatványon a náluk megnyitott SMSZ-ek számáról, és az azokra együttesen befizetett összegekről. Az első ilyen jelentést 2014. január 31-ig kell benyújtani. A dokumentum szerint pusztán egy igazolást kell majd kitöltenie az igénylőnek.
A számla technikailag két részből áll, egy pénzszámlából és egy értékpapírszámlából. A pénzszámlára csak egyszer lehet utalni - legalább ötmillió forintot, felső határ nincs -, és ennek fedezetére vásárolnak a hitelintézetek állampapírokat, amelyek aztán az értékpapírszámlára kerülnek. A kamatjövedelem öt év után adómentes, három év előtt viszont a hatályos szja-kulcs duplája terheli. Ennél is fontosabb, hogy a törvény szerint a számlán elhelyezett jövedelem automatikusan megszerzett jövedelemnek tekinthető, az adót pedig anonim módon, a magánszemélyhez nem köthetően vonja le a pénzintézet.
A sajtóban az “adócsalás legalizálásaként" terjedt el az SMSZ, és ennek a kormány sem mondott ellent: a törvény indoklásában is arról beszélnek, hogy "a külföldre vitt vagyonok hazahozatalának fontos szerepe lett a magyar deviza államadósság leépítésében".
Pedig az is kérdés, hogy a gyakran változó magyarországi jogszabályi környezet mennyire fogja elrettenteni a vagyonukat rejtegőket, hogy ilyen hosszú ideig lekössék gyanús eredetű pénzüket. A jogszabály változatása ráadásul előre sejthető, hiszen több nemzetközi pénzmosás elleni megállapodásnak is ellentmond ellent.
az..
utolsó kereskedési nap.
Én ma nem leszek napközben, nem tudom figyelni.
-0.74%?? érdekes.
ok:) szurkolunk a longnak, csak az nem szurkol nekünk...
jóó..
akkor feleslegesen elégedetlenkedtél 0.06%os mínusznál. ,-)
bocs ,-)
te állandóan félreértelmezed a mondanivalómat: nem pánikoltam, csak elégedetlenkedtem....
ugyanilyen mínusznál pánikoltál egész nap :D
0.06%, meg 0.1%os nál.
Az nem volt gyík-fing?
Pont azt mondtam ne izgulj már miatta :D
ez a plusz gyík-fing...persze jobb, mint egy kövér minusz....1-1,5%-os plusszos zárást vártam mára tegnapi usa után...szemmel láthatóan cac40 és dax-nak nem is lesz gond
sajnos nem :-(( baxnak ezek rendesen esni..... a zsidók nem abban érdekeltek..hanem hogy mindig felfelé menjenek...
mondjuk nem is lenne baj, csak jó lenne ha előre megmondanák hogy mi lesz az irány. :D
azért nem drámai az esés mértéke sajna :)