Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#683646 Borska Előzmény: #683640

Igen, de én ennek ellenère várom a józanodást,magam részéről Fed előtti szint köré levárom, nem volt ez olyan funda amire így kéne viselkedni...

Remélem nem tévedek

#683626 Kissherceg Előzmény: #683612

Én azt nézem, hogy ha berlint atomtámadás érné, akkor is rallyznának, mert csökkent a munkanélküliség...

#683612 Borska Előzmény: #683530

Én beshortoltam ezt a boldog indexet...

Szigorú és szük stoppal, de adok egy esélyt a lefordulásnak

#683607 Kissherceg Előzmény: #683594

A Standard and Poor's péntek hajnali döntésével egy fokozattal rontotta az Európai Unió adósbesorolását, így az EU elveszítette eddigi legjobb, AAA minősítését.

A nemzetközi hitelminősítő a lépést azzal indokolta, hogy összességében gyengült a 28 tagú EU együttes hitelképessége, az EU pénzügyi rendszerében romlik a helyzet, meggyengültek a tagországok közötti kölcsönös kapcsolatok, illetve az elmúlt hónapokban több tagország hitelminősítése alacsonyabb lett.

Az S&P 2012 januárja óta negatív kilátáson tartotta az EU besorolását, azóta rontotta Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Málta, Szlovénia, Ciprus és Hollandia adósminősítését.

#683441 tozsdenyul Előzmény: #682665

megvolt dax 9200, aussie 5200 is, longok fele zárva. Most innen vagy beesnek egy egynapos csoda után, vagy mennek még január/februárig.

(azért e kettő, mert dax a legerősebb, és ő lehet egy gyors korrekcióra jó, aussie esett a legtöbbet, ő meg jó lesz irányjelzőnek)

#683324 Kissherceg Előzmény: #683317

short, 9k-d pozimat akartam átkötni, de belefutottam ebbe a blamába... jól betett ez most a szép eredménynek

#683308 TrendMan Előzmény: #683306

Sőt, ez több éven keresztül ment.

Viszont akkor a pénzügyi bővítés volt a perspektiva, most meg a szűkítés.

Azt tippelem, hogy be le…

#683301 TrendMan

Azt tippelem, hogy be lehet állni shortra.

Lehet, hogy év végén még tartja magát, de január elejétől lejtmenet.

Kötvényekre viszont kifejezetten kiváncsi vagyok.

Ha jól emlékeszem EuroBund Short 121-től emelkedett 140 fölé....