Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: munkanélküliség

#683361 Euroman Előzmény: #683348

kedves vagy Te is, hogy ezt mondod....de az elmúlt 1 évben ennek közelébe se kerültem....konkrétan egyetlen interjúra se hívtak be...tehát arra, hogy bármot is kipróbálhassak, és eldönthessem, hogy az jó-e nekem,sor se került....pedig csupanemmagasan megfizetett beosztotti állásra jelentkeztem, mert úgy gondoltam arra nagyobb esélyem van....az igazság szerint a munkaadók kb. 90 %-a válaszra se méltatott...

#683356 Euroman Előzmény: #683342

rendesek vagytok, hogy írtatok! sajnos mikor kirúgtak se gondoltam, hogy gyorsan fogok állást találni, de az elmúlt 1 év kudarcai miatt már egyáltalán nem bízom magamban....ahogy a pályazataim során kezelték, de inkább lekezeltek,meg ahogy a munkaügyi központban bántak velem, az teljesen azt sugallja, hogy egy semmire sem alkalmas darab xar vagyok....és sajnos az álláspályázatokban felsorolt feltételeket elnézve van is ebben valami....az előző munkahelyemen én voltam a legiskolázottabb, most meg úgy néz ki, hogy az egész eddigi munkásságom nem piacképes....pedig rengeteg időt öltem bele a tanulásba, mert inkább szorgalmas voltam, mint okos, és éppen ezért a tanulás szó hallattán nagyon rossz emlékeim vannak, mert fiatalon, 30-40 évvel ezelőtt is nagyon nehezen ment.

#683348 walex Előzmény: #683342

Így van! Próbáld meg! Ha nem tetszik, bármikor mondhatod, hogy ennyi volt, elég volt.

#683342 Ibiza Előzmény: #683173

.."nem merek jelentkezni"..ne butáskodj..azért van a 3 hónap próbaidő..ha nem felelsz meg elküldenek..ha neked nem felel meg akkor elhúzol..ha bejön akkor bingó..ha van motiváció fel kell nőni a témához..

tessék jelentkezni!!

#683173 Euroman Előzmény: #683171

köszönöm, hogy egyáltalán szakítottál rám időt.

bár a pénzről nemírnak,hasonló feltételekkel keresnek ide a sörgyárba is munkaerőt...nem merek jelentkezni, mert tudom, hogy a napi 8 órás kapcsolattartáshoz az angolom nem elég jó (az élő párbeszéd még úgyahogy, de pl. angol telefonálástól rettegek, mert volt jónéhány eset, hogy a vonal másik végén beszélő ember mondandójából alig értettem valamit...) és az alább leírtak szerint az sap használat elsajátítása sem nagyon ment.

#683171 rbbj11 Előzmény: #683167

a gyakorlat alap dolog, nem mindegy mi milyen feltételként van kiírva, nem hiszem, h. ezt tényleg meg kell magyaráznom. Angolodat felfejleszted villámban, ennyi. A déli nyelv pedig csak előny, most én is kérdezhetném, hogy nem látja, oda van írva?!! VORTEIL

Az utazgatásról annyit, hogy csak interjún derül ki, max mennyi időről van szó, de emiatt meg se pályázol vmit? Ez már tényleg.....na ne mondok semmit, de te a kákán is csomót keresel, én részemről befejeztem.

#683170 Euroman Előzmény: #683167

az angolomra azt szoktam mondani az embereknek F1-es hasonlattal élve: hogy jobb, mint Alonso-é, de Schumi vagy Vettel tudásától messze elmarad.....volt jobb is, de az elmúlt 20 évben talán ha 5x használtam a munkámhoz, magánügyekhez meg ennyi is elég volt....munkahelyemen így is én voltam a legjobb, ha valami ügyet kellett intézni, engem hívtak....a munkatársak 95%-a semmilyen nyelvet nem beszélt, ha egyáltalán, akkor pár szót németül.

#683169 Euroman Előzmény: #683161

sap-vel 1998 és 2002 között dolgoztam sd, co, mm modulban....belső céges továbbtanítók voltak, ők sem nagyon értették, és elég nagy csoportokban (20 fő) tanultuk...egy rémálom volt, nemsokat értettem belőle...igaz, itthon is csak 2004 óta van számítógépem, addig elég keveset foglalkoztam vele....a 4 év alatt se sikerült elsajátítani, egy pár rögzítési műveletet ismertem, azok kis puskákra voltak felírva, onnan néztem az ikonokat milyen sorrendben kell megnyomni....2002-ben más munkakörbe keröltem, és mivel az sap jogosultságnak elég magas éves díja van, ezértsokunktól, így tőlem is elvették....kicsit sem bántam, mert nagyon nem ment, nem értettem az egésznek a működési elvét...

#683167 Euroman Előzmény: #683157

jó reggelt! ezt is láttam, de sajnos: az angolom messze nem kiváló, olaszul és spanyolul egy kukkot nem tudok, és sajnos azok az idők is elmúltak, hogy nemzetközileg bárhová, akár hosszabb időre is elutazhassak, mivel a szüleimet, akik csak egy fokkal vannak jobb állapotban a magatehetetlen állapotnál, egymagam gondozom.mosok, vasalok, takarítok, bevásárolok, anyut apuval ketten tesszük tisztába, mivel apámnak olyan műtéte volt, hogy 10 kg-nál többet nem emelhet...

a többi feltételnek azt hiszem megfelelnék, de ez így kevés....sok hasonló állásra jelentkeztem, aztán hol finoman, hol durvábban visszaírtak, hogy nem tud olvasni, hogy ennek és ennek a feltételnek nem felel meg? még ennéljóval egyszerűbb állások esetén is, pl. horitschoni autókereskedés tulaja írta, hogy mit akar, oda van írva, hogy 3-5 év gyakorlat gk-ik ausztriai üzembehelyezése terén, magának meg még ilyen magyar gyakorlata sincs, mit akar...

#683158 rbbj11 Előzmény: #683157

ha Isten igazából ezt sem tartod magadhoz illőnek, akkor valóban nem tudom, hogy segíthet bárki rajtad a fórumon....már tálcán nyújtom át, hogyan és melyik állást pályázd meg...ezt a pozíciót nekem javasolták, de én átpasszolom neked.

#683154 Euroman Előzmény: #683153

szia! megnéztem, de nem tudom melyiket gondolod hozzám illőnek? én a követelményekben nem ismertem Isten igazából magamra

#683151 Euroman Előzmény: #683142

nem. nem is találkoztam állásajánlatukkal. veszkényben van valami gyárépületük,régen mikor jártam győrbe ügyeket intézni, akkor láttam azt az épületet.

#683149 rbbj11 Előzmény: #683074

én pl magam is tudok munkát, de egészen őszintén szólva, épp a hozzáállás miatt saját nevemet nem merem hozzáadni az ajánláshoz, mert tudom, feleennyi negatív hozzáállástól is kimenekülne a tulaj a világból. És sztem nem is menne el akármennyiért Euroman, hiába iroda. És persze ingázni is kéne napi 70 km-t, ami kapcsán szintén nem olvastam üdvözítő szavakat.

#683148 rbbj11 Előzmény: #683074

ahogy gyakorlatilag személyes talit sem hoztunk össze...x év alatt sem