Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: munkanélküliség

Margaretta Előzmény: #683061

Én úgy vagyok ezzel, hogy már többször is átbeszéltünk mindent a fórumozósokkal és veled.

Próbáltunk ötleteket adni a kilábalásod érdekében nagyon sokszor. Te szinte mindegyiket egyből megmagyaráztad, hogy miért rossz. Kialakult egy ötlet-nemjó ezért meg ezért párbeszéd. Az ezért meg ezértet már tök könnyen nyomod, kvázi hónaljból:)

Pedig úgy néz ki, hogy ha az összes pályázatod kudarcos, akkor hozott anyagból kéne dolgoznod és olyan közegben mozogni, ahol csak horogra akadhat valami. Ehhez próbálok ötleteket adni, de mindegyiket visszavered továbbra is indokaiddal. Amiket én nem minősítek, elhiszem, hogy ott így működnek a dolgok.

De te már annyira bezártad magad ezügyben az elefántcsonttornyodba, hogy csak te vagy képes rá, hogy ebből kigyere.

Én szurkolok, hogy előgyere és megtaláljad azt az utat, ami ezt elősegíti.

Vannak még olyan emberek itthon is, bármennyire siránkozunk emiatt, hogy nicsenek, akik erőt adók, viszik a fejlődést, jóakaratot, előremozdítást, tesznek azért, hogy a vállalkozások és a törekvésük előbbrevigyen. Én ismerek ilyeneket, de nem a te lakhelyed közelében. Meg kell találj egy ilyet és ha ő is alkalmasnak talál erre, alkalmaz.

De ehhez nem egy ilyen siránkozáshalmazt akar hallani, amit te itt lenyomsz álláskeresés kapcsán.