Itt mínusz 1, s brutál köd. Szerencsére a Celicán faja ködlámpások vannak, jól jönnek ilyenkor..
Itt mínusz 1, s brutál köd. Szerencsére a Celicán faja ködlámpások vannak, jól jönnek ilyenkor..
itt is ragyogó napsütés volt, egyből jobb kedvem is lett:) de ma sajnos ugyanaz a szürkeség, mint egész héten, csak nincs 0 alatt a hőmérséklet....1-1,5 fok plusz van sopronban...
Jah. Érdekes volt, tegnap full köd, -3 fok, ma meg szikrázó nap, s 6 fok nálunk.
Szerencsére.
Ma jártam az utakat. Autó külső hőmérője 8.5fokot mutatott a Pólus Centernél!
Végre. Nap is sütött! Végre..
Nekem mindegy hány fok van, csak süssön a nap állandóan, és száraz legyen az út ,-)
Bringázni télen is szeretek.. de trutyi ködbe, beragadt szmogba nem megyek ki a nyálkás útra..
nincs hóhelyzet:)
Anno 22 fok volt az alapbeállítás. Azt amikor volt az a gázhiányos tél, s adtunk a szerbeknek gázt, akkor tanácsolták, h aki tudja, tekerje lejjebb, h takarékoskodjunk.. S láss csodát, egy plusz aláöltöző, s ugyanúgy jó volt. A kocsiban is 20 fok a default. :-)
Én 20 fokot tartok alapban, de csak a szobában, fürdőt, konyhát akkor fűtöm, ha ott vagyok.
csinos, nagyon csinos:) nem is azért mondtam, csak arról a technológiáról én eddig nem hallottam...
az egy központi fűtés rendszerhez csatlakoztatható kazán, ez meg egy sima "lemezkályha" némi dizájnnal :)
nekem elég a 79% hatásfok amit ez tud papíron
a többit meg rátuningoltam én :D
négyzetméter? csoda kis kályha lehet fotó?
szoszédom faelgázosítókazánt szereltetett be...a mesterek szerint, akik szerelték, az nagyon jó hatásfokú...
van egy kis kandallókályhánk, 26 fokig szoktam nyomatni, reggelre leeseik 23-ra, akkor már fáznak a gyerekek :)))))
azt a qrva:)) az kemény lehetett....mi most a munkanélküliségem miatt a ház emeleti részét csakdu. 5 órától fűtjük rendesen, olyankor 15 fok szokott lenni....este 23.30-ramire megyek aludni 18-19 fok van....
Én villannyal fűtök, de este vmi miatt azt is kihúztam a szgéppel.. reggel 13 fok volt. :-)
2012-13 tele durva volt hószempontból....nemkívánnám magamnak...a mostani nyirkos hideg idő is nagyon kellemetlen...sajnos a gázóra nagyon pörög, pedig, csak 20,0 fok van....íróasztalomon digit hőmérő....reggel 18,6 fokról indult...
Hát azért nálunk január 7-től április 2-ig volt hó,de megfigyeltem,hogy az utóbbi években a december inkább egy gyenge novemberi hónap volt.Egyébként az elmúlt 100 évben csak 2x volt országos fehér karácsony!
ez eg baromság....akinek van pénze, alpokban, tátrában van elég hó...még gazdagabbaknak coloradoban pl. aspen még több....itt a síkon csak a nyomor van a hóból, télből
Én azon csodálkozom,hogy az amnesty international vagy valami más szélsőségesebb jogvédő szervezet még nem szúrta ki magának ezt a nagy fehér karácsony várást!:)