Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#684053 rbbj11 Előzmény: #684052

Igen, a pakk egy részéből, a nagyobbik rész esetében csak eluntam a várakozást, és kiszálltam 21e környékén....komolyan, már annyira elegem van ezekből....persze amikkel türelmes vagyok, mint pl. fotex, pannergy csak szívok

Re: nincs cím

#684052 Turkoglu Előzmény: #684048

Látod te is tanulhattál volna az egis-ből... :-) Ott is kiráztak ha jól emlékszem...

ez komolyan nem igaz...m…

#684048 rbbj11

ez komolyan nem igaz...most már nagyon rágom a kefét, hogy kiráztak és én ökör nem vettem vissza!!!!!

Re: .

#684029 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683987

Akkor kívánom hogy 1000-ig száguldjon az a vonat! Lehet, hogy menet közben még valahol megint felugrok... akkor száguldhat 1500-ig is! :-)

#684003 Janicroft Előzmény: #683987

Ez nagyon szépen megy most, de valami lehet is itt a háttérben, már 10% feletti pluszban mozog, itt valakik már a holnapi újságot olvassák megint....

#683980 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683979

Kurv@ FHB, mindig veszegetem, aztán eladogatom pár százalék nyerővel, oszt szárnyal tovább... (evvel valahogy nem volt kellő türelmem...meg bizodalmam sem :-)

#683233 Mancs Előzmény: #683226

Erős trendben nincsennek nagyobb korrekciók. Azt csak várja az ember, de jellemzően hiába. Az fhb-re pedig ez különösen jellemző. Lásd pl. a 2009-es emelkedést. Rövidebb-hosszabb oldalazások vannak, bázisépítések. Úgyhogy egy egyértelmű trendben valóban nem lehet rosszkor beszállni (max a csúcson). Örülök, hogy nyertél vele, de én megvárom a kirajzolódó negatív fordulat jeleit a stratégiám szerint. Remélem erre minél késöbb fog sor kerűlni.

#683226 BigRabbit Előzmény: #683224

Szerintem az elmult idoszakban nagyot hajrazott, less majd vhol egy kis piheno, akkor majd ujra beleveszek, vhol a valasztas elott. Nem leszek telhetetlen, teljesult a celarom, es ez a penz mar nalam van. 1 evvel ezelotti onmagam pl nem tudta volna ezt megcsinalni. Es valaki nagyon bolcsen mondta annak idejen, hogy nem lehet rosszkor beszallni, max rossz iranyba :) Szep napot nektek, ha valaki tud egy jo elemzest, kuldje majd el legyszi az FHB-rol. Koszi

#683224 Mancs Előzmény: #682823

Majd ha napos-hetes charton a világos fordulat jelei látszódnak, akkor kell eladni. Ez a fordulat kezdetét veheti a 450-600-700 v. akár 1000 ft feletti szintekről. Akárhonnan és akármikor. Lehet csak hetek, de lehet, csak évek múlva.

Nem reménykedni, álmodozni kell, hanem figyelemmel követni a chartot. Észrevenni a pozitív trendfordulót, megtenni a téteket (mint még időben jómagam is), de ugyanígy észrevenni az emelkedés majdani kifulladását, az újabb trendforduló jelzéseit - lehetőleg még időben.