Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs tárgy

#682769 kosami Előzmény: #682761

egy jogász tollából: "Előszöris emlékeztek a júliusi döbbenetes rossz döntésre? Akkor a visszhangja az volt, hogy aKúria abankok mellett döntött, tüntetések, ... Azóta mégis hülyére nyerjük magunkat.

Ma aforint árfolyam stabil, nem romlott, Hurrá!!! Megint megetették abrókereket."

#682765 Spade Előzmény: #682761

már sarokba szorultak, legfejebb rogi nem látja át, mert márc 15-én már nem tudnak lépni nincs parlament, a zavargásokat meg az ellenzék kíméletlenül meglovagolja majd, gondold el bejátszák a kampányba ezeket a nyilatkozatokat h hibás termék meg a zemberek oldalára állunk, és nem tették.

Sajnos lépniük kell, de a bankok érdeke miatt is.

#682761 banyaiz Előzmény: #682756

Pontosan erről beszélek, hogy csak nehogy sarokba szoruljanak mert akkor ezek az emberek bármire képesek.

Viszont ami jó hír, hogy egyáltalán nem vagyok arról meggyőződve ha ész nélkül mentenek az politikailag népszerű. Vannak tömegek akik érintettek dev hitellel, de van egy másik tömeg is.

Lenne most egy népszavazás arról mentsünk vagy ne, hát nem fogadnék rá, hogy a mentés győzne. Ezért is húzzák az időt többek között, ne kelljen eldobni a kockát. Ki tudja hol áll meg.

#682760 Euroman Előzmény: #682758

nem otp topik ügy, de a trafikmutyitól a közmunkán át a tanárok megfeszítéséig, a simicska dolgoktól a mészároslőrincekig rengeteg minden kellene, hogy a fejére hulljon...lassan gyurcsány egy szent ahhoz képest, amit ezek megengednek maguknak, pedig hát őt illik utálni...és minden a jobban teljesít, gyes,gyed,rezsi mázba van csomagolva....egyszer lehull a lepel, és akkor a keleti szelükkel elvitorlázhatnának a fenébe....

#682759 Spade Előzmény: #682753

"A fenyegetések hatására a bankok léphettek is volna nem tették ezt nem lehetett előre tudni."

.

Dehogynem lehetett tudni leírtam itt is előre, csak a hülye várhatott ettől megoldást mert 1 fél a bank egyedül nem tud új szerződést kötni ugyanis ahhoz 2 fél kell, a hitelesek meg majd bolondok lettek volna megegyezni amikor orbán meg rogán beigérte előre a megoldást a hibás termékre (amiről most kiderült h nem hibás termék ugye) . SZal ez a nov1 határidő egy idióta demagog f@szság volt, mondjuk időhúzást szolgált jó volt de most a fejükre égett.

#682758 banyaiz Előzmény: #682754

:) Megmondom neked őszintén én is nagyon díjaznám ha ez a trágyadomb amit összehordott az ügyben a fejére esne.

Csak sajnos minket is maga alá temetne. :) Így felemás érzelmeim vannak.

#682757 Euroman Előzmény: #682754

egyébként AB, Kúria bravo...és mindenki másnak is, aki a puhagerincű hajlongás helyett az elvei mellett kiállva mutat büdös rongyot nekik...

#682756 Spade Előzmény: #682751

"Szóval szerintem nem az a szitu, hogy nem halogathatja tovább, hanem nincs más választása. "

.

Na de ha tavasszal mondjuk márc 15-re jön egy bazi nagy tüntetés meg egyoldalú törlesztő nem fizetés akkor bebukják a választást meg a bankok is ráb@sznak, és ettől nem vagyunk túl messze, sztem

#682755 banyaiz Előzmény: #682744

Épp ellenkezőleg gondolom.

Csak rosszul jöhet ki ezért halogatja és nyomja ezt a parasztvakítást.

Mert ha a valóságról beszélne az politikailag káros, ha pedig nem a valóságról akkor az gazdaságilag (is). :)

Persze csak saját magának köszönheti mert elvitte a témát ebbe a gonosz bank megmentjük az embereket irányba.

#682754 Euroman Előzmény: #682751

édes Istenem...csak buknának egy hatalmasat...eddig is csak a szerencse és az emberek butasága tartotta őket a felszínen...2/3 egy ilyen társaságnak...hah....i hope game over for orKban till the end of time...

#682753 Rozsdáskilincs Előzmény: #682750

Orbán meg rogán azt mondta h majd a kormány az emberek oldalára áll.//

Ott is állnak hisz napirenden van az ügy. A fenyegetések hatására a bankok léphettek is volna nem tették ezt nem lehetett előre tudni. Ha s szomszédod szarban van odamész és azt mondod segítenék de nem tudok. Na ennek az lesz az eredménye bár nem csináltál semmit a szomszéd mégis hálás lesz érte:) A vitya nagy játékos ezt a politika meg is kívánja tőle. A felelősség szétterítése van folyamatban.

#682751 banyaiz Előzmény: #682740

Mi mást tudna mondani?

Ha az eddigiek után túl sok értelmet vinnének a beszédbe még a végén sokan megzavarodnának, és ők maguk is. :)

Szerintem ha a kérdés mögött egyértelműen kiállna a népesség többsége akkor nem futnák ezeket a tiszteletköröket. Ez a pol vonal.

A gazd vonalnál pedig egyetlen értelmes megoldás van ha a banki extra terhekből leírható a mentés költsége. Ezt pedig választás előtt nem akarják bevállalni.

Ez a Kúriához fordulás semmi mást nem szolgált lényegét tekintve mint időnyerést. Kúria túl gyorsan állást foglalt. :) Persze csak részben, de ez is némileg meglepő, én arra tippeltem volna választásokig még a Kúria is húzza az időt. Úgy látszik nem díjazták ezt a szerepkört amit szántak nekik.

Szóval szerintem nem az a szitu, hogy nem halogathatja tovább, hanem nincs más választása. A másik eset, hogy egy baromi nagyot kockáztatnak ami gazdaságilag, de politikailag is visszaüthet és most jön a lényeg (az ő szempontjukból), hogy a választás előtt. Álmoskönyvek szerint az ilyesmi veszélyes. .)

#682750 Spade Előzmény: #682744

sztem meg nagyon rosszul jöttek ki ebből felmerül h mi a f@sznak húzták az időt eddig ? Ugyanis Orbán meg rogán azt mondta h majd a kormány az emberek oldalára áll. Tehát elvárják tőlük h lépjenek, ha nem, valszeg nagy tüntetések lesznek itt tavasszal amin simán elúszhat a választás.

Orbán nemtom mire remélt kis segítséget ? azért mert ő hibás terméknek nevezte a deviza hitelt ? Ő 100 évvel ezelőtt elvégezte az egyetemnet de soha nem gyakorolta meg a világ is nagyot fordult azóta. Ez a felvetés súlyos politikai hiba volt mert a devizahitelesek hangulatát felkorbácsolta jogilag meg nincs igaza.

#682744 Rozsdáskilincs Előzmény: #682740

nem is értettem azt a várakozást Orbán rászéről//

egyszerű egy kis külső segítséget remélt ha meg nem kap azzal is megy az idő ebben a kellemetlen lépésben. Meg a nép is láthatja ők próbálják de bonyolult nem csak politikai kérdés. Szal a kormány csak jól jöhet ki vagy így vagy úgy.

#682740 Spade Előzmény: #682726

A kúria az eddigi joggyakorlatának megfelelően és konzekvensen döntött most, nem is értettem azt a várakozást Orbán rászéről h "ha a bírók nem áll az emberek oldalára" a kúriának a jog oldalára kell állnia azért van. De ezzel semmi nem ért véget mert az igazán döntő kérdés az eddig is az EUB-nél volt az egyoldalú szerződésmódosítás ügye. Ez pedig azért baj mert általános fogyasztói szerződésbe (nem egyedileg megtárgyalt szerződés) rakták bele és erre az EU-ban harapnak, szal a bankok elmeszelése mindig is ebből az irányból fenyegetett már jogi oldalról. Viszont ezzel h a kúria döntött beszorult a fidesz mert nem halogathatja tovább a devizahiteles mentést, nem mutogathat senkire, beigérte a zembereknek a mentést azok meg gondolom majd jó nagy tüntetésekkel ki is kényszerítik ha máshogy nem menne, taktikailag pedig úgy tűnik a fidesz elb@szta a kúriához fordulást. Érdekesebb kérdés az h az AB mit mond a kormány kérdéseire, mert az a vélemény ágyazhat meg a törvényi rendezésnek.

.

Szal a kérdésed az volt h mit nyilatkozik majd a fidesz hát valszeg azt amit eddig is h majd ők az emberek oldalára állnak....meglepne ha nem.

Re: nincs cím

#682737 Rozsdáskilincs Előzmény: #682734

na ha már ösznépi örömmegosztás van akkor csatlakozom én is, ma teljesült 210 környékén a pakk. Az én szintjeim 420 körül 520 majd 580 környéke. Ha van lendület tartani kell okosan emelgetni a stoppot. Oszt pont addig megy amennyi ereje lesz hozzá.

#682731 Euroman Előzmény: #682728

én múlt héten vettem 4180 környékén, és reggel 4240-re tettem be...délelőtt az is álomnak tűnt....aztán olyan gyorsan kitépték, hogy nem tudtam feljebb módosítani....fentebbről még van, de az 45xx fölöttről....

eufóriában megreptettem …

#682730 Lebleuf

eufóriában megreptettem 4406-on, lentebb vissza szeretném venni,

később számítok 4490-re, de tévedjek, és menjünk ma 90 közelébe