Köszönöm a T. társaságnak a néhány órás együttlétet! :-)) (kivéve MatGab ;-)
Erdőbénye után még inkább kitágultak a perspektívák. Két, egymástól cirka 1000 km távolságban található két szigettel kapcsolatosan.
Fanyalogni is tudok, és legközelebb ígérem kevésbé leszek birka (én is), de most a 6 kupon elutasítását a 25e fogyasztásért cserébe méltatlannak tartom, legközelebb (ha itt találkoznánk és ez ismét fennforog) verekedést rendezek (max. önmagammal), amennyiben elutasítják a kupon elfogadását.
()-ben jegyzem meg hogy megnéztem a ruhatáram és találtam Spriengfieldet, amit szintén akkoriban nagyon szerettem, most azt is hanyagolom (MatGab felé meaculpa, ha tévedtem, lehet az SP cserélte le az akkori gyártóját), de továbbra is javaslom az SCS-t http://www.scs.at/W/cms_sites/SITE_3150/pdfs/SCS_Shopfinder_neu.pdf ,ami még kiegyensúlyozott kínálata révén tartja a frontot.
Addig is rákattantam a két szigetre, ne kíméljetek, ha vállalkozót kerestek, én is kereslek titeket cserébe.
Mindezt a 10 l alkoholmentes bor (nekem kellett kifizetni az összes bort! Pfff!) állapotában pötyögöm, így most búcsút intek: Pá.
ui.
Herceg! Ismét végtelen, de min 30 perc hála, hogy elértem az utolsó előtti buszt!