Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#682513 Pyxis Előzmény: #682499

Ráadásul, a rendszeresen, időben fizető ügyfeleknek a hitelkártya keretet időnként megemelik, ezzel megágyazva az eladósodás lehetőségének! :D

A kormány lehetőséget biztosított a pénzintézeteknek, hogy az államadóság elleni harcban teljes melszélességgel részt vegyenek! :D

A következő találkozóra összeszedek még néhány hasonló bölcsességet!

#682509 Csokigyáros Előzmény: #682499

Én is köszönöm a lehetőséget, hogy élvezhettem társaságotokat... Ricsi... kipróbálom a telódat... megrendeltem... 40k-t megér egy próbára... főleg ez az 5plusz... neked is az van? fiúk, ha ez a Cuba komolyan forog a fejetekben... Lebleuf... küldd át priviben ezt a nyelvtanulásos linket... :) ráfekszem biztonságképpen erre a spanyolra :) Herceg... köszi a szülinapi ajándékot.. az egyik felét tegnap, a másik felét ma felélem! Jó választás volt! :)

#682499 Ricsi Előzmény: #682468

Próbáltam rá utalni, ha a bankokban nincs pénz, nem fognak hitelezni, így nem lesz gazdaság. Ez ennyire egyszerű, és nem is lehet túlragozni...

#682468 Pyxis Előzmény: #682456

Nézd meg a West End-ben lévő fiókok forgalmát.

A bankadó megtette hatását, akire korábban ráeröltették a bankszámlát, az most szabadulna tőle.

#682455 Pyxis Előzmény: #682416

Köszönöm szépen a desszertet!

Ricsinek üzenem, hogy a megtakarítások növekednek, hitelek és közüzemi elmaradások mértéke csökken, a körúton pedig a kihasználatlanság miatt zártak be a bankfiókok :D

#682436 Ricsi Előzmény: #682418

Nem is oltottam, nincs már e-starja. Akkor igen, most miért tenném? Csak beszélgettünk békésen :)

#682416 Lebleuf Előzmény: #682415

Köszönöm a T. társaságnak a néhány órás együttlétet! :-)) (kivéve MatGab ;-)

Erdőbénye után még inkább kitágultak a perspektívák. Két, egymástól cirka 1000 km távolságban található két szigettel kapcsolatosan.

Fanyalogni is tudok, és legközelebb ígérem kevésbé leszek birka (én is), de most a 6 kupon elutasítását a 25e fogyasztásért cserébe méltatlannak tartom, legközelebb (ha itt találkoznánk és ez ismét fennforog) verekedést rendezek (max. önmagammal), amennyiben elutasítják a kupon elfogadását.

()-ben jegyzem meg hogy megnéztem a ruhatáram és találtam Spriengfieldet, amit szintén akkoriban nagyon szerettem, most azt is hanyagolom (MatGab felé meaculpa, ha tévedtem, lehet az SP cserélte le az akkori gyártóját), de továbbra is javaslom az SCS-t http://www.scs.at/W/cms_sites/SITE_3150/pdfs/SCS_Shopfinder_neu.pdf ,ami még kiegyensúlyozott kínálata révén tartja a frontot.

Addig is rákattantam a két szigetre, ne kíméljetek, ha vállalkozót kerestek, én is kereslek titeket cserébe.

Mindezt a 10 l alkoholmentes bor (nekem kellett kifizetni az összes bort! Pfff!) állapotában pötyögöm, így most búcsút intek: Pá.

ui.

Herceg! Ismét végtelen, de min 30 perc hála, hogy elértem az utolsó előtti buszt!

#682413 Bendeguz Előzmény: #682401

Köszönöm mindenkinek a jó társaságot, 1 év kihagyás után igazi családias, jó hangulatú találkozóban lehetett részem. Köszönöm Csokinak a tippeket, Hercinek a szervezést, könyvet, fuvart, Ricsinek és Pepének a vidám pengeváltásokat, Matgabnak hogy végre láthattam és végül de nem utolsó sorban Löblöffnek, hogy (bár messze ült és nem tudtunk beszélgetni) felajánlotta a desszertjét. Tavasszal ismét veletek!

"Remekül" alakultak közb…

#682401 Csusza

"Remekül" alakultak közben a dolgok :-(, így megkíméllek benneteket magamtól.

Jó szórakozást nektek!

#682387 Bendeguz Előzmény: #682326

Ott lesz valaki 7-kor az étteremben? Nem szeretnék első lenni. Munkából megyek és még volna mit csinálnom. Kösz! :D

#682208 Lebleuf Előzmény: #682190

Igen, végignéztem. Az a kupon csak a Budakeszi Tescoban lévő Il Treno Expressre vonatkozik…