tetszik
:))
szépen búcsúzik tőlünk 1312
köszi, a zárást nem igazán csipem el :) meg a nyitást se :)
de most azért éppen pont zártam azt a 15 kontit,brrr azóta hasított 300pöttyöt
amint kijött a kúria döntése léptem, de fordulni nem mertem, pedig indokolt lett volna, csak úgy búfelejtőnek, és azt is lehetett volna most zárni
....na de ilyen a tőzsde
stop kiütött
18780ról zárva 18580 + 200pip
....későn zártam, tanulságos
Tényleg.. Igazad van..
Holnap lesz kamatdöntő.
Ma kúria döntés van valóban
ma nincs kamatdöntő....phasztolcsy óta kedden van....kit érdekel, úgy 3%-ra vágják a tetvek....nem újdonság...
Igen!
Már nagyon megérdemli az emelkedést!
Örülök neki.
Ma MNB kamatdöntő..
"Mindenkit a Fed érdekel, csak az MNB-t nem - Ők vágnak tovább
2013. december 16. 06:20 "
Engem sem érdekel a FED :DD
Nem vigasz, de a régiós indexek is ugyanolyan mocsadékul állnak pl. a dax-hoz és az S&P-hez képest, mint mi.
A Wig20 is valami -3,54-et produkált 1 év alatt, miközben a dax majd 20-at ment.
Békéljél meg, itt élünk, ez van.:)
maradunk az eredti felállásnál...aki akarja dicséri, velem csak kibaxott a kamatcsökkentéssel...hitelt nem veszek fel, így semmi hasznom belőle...
matolcsyt beutaló nélkül simán a z opni-ban lehetne tartani...és még pincsikutyáái is vannak...ngm-ből átmentett kis pincsik....
ilyen happy külföld mellett is csak ennyire futotta....haott komolyabb betli lesz, akkor eljön ez is....jön még kancsi kutyára kamion...
nagyon kevés osztalékot fizetnek csak....most nincs nálam a papír...valami 1 % -át a mostani árnak..vagy valami hasonló...
hamar elfelejtetted március negyedikét? Mit mondtak Simor András távozása után Matolcsiról?
Összeomlást, 350 forintos Eurót és még lapozz vissza
szóval kinek és mi jött be?