amúgy csak 38k eladó van indulásként 49-ig.
24-én jár le a 15 nap, utána jogerős. így akkor a 3. tőzsdenap 2014.01.02.
(30-31 is tőzsdenap, ha jól tudom.)
"26.1.6.2 Amennyiben a Kibocsátó ellen felszámolási (illetőleg a Hazai Joga szerint ezzel
egyenértékű) eljárás indul, köteles a felszámolást elrendelő bírósági végzés (illetőleg a
Hazai Jog szerint ezzel egyenértékű jogi aktus) jogerőre emelkedését követő 3 (Három)
Tőzsdenapon belül az általa bevezetett értékpapír-sorozatok törlését kérni a Tőzsdétől."
igen, ez valóban ilyen gyorsan történik, ezért írtam, ha f.a. lesz jogerősen, akkor már mindegy milyen vészforgatókönyv van, azzal már sokra nem lehet menni...
"A cég főeljárásként történő felszámolásáról szóló bírósági végzés június 27-én emelkedett jogerőre."
"Július 17-vel törlik a Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. törzsrészvényeit Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) terméklistájáról, a részvények utolsó kereskedési napja július 11. lesz - közölte honlapján a tőzsde."
http://www.origo.hu/archivum/20080703-torlik-a-gardenia-reszvenyeit-a-tozsden.html
jogerős felszámolásra a bétnek is van forgatókönyve, akkor a keg ki lesz betről rúgva
F.a. utáni vészforgatókönyv...nem kell ide "lebeszélő", ha a felbeszélők ilyen jókat írnak:D
ha már hagyják az f.a.-t utána a vészforgatókönyv lehet már nem sokat ér... azt még előtte kell kijátszani....
Nem lesz f.a.,de ha mégis hagynák a szlovákok,már erre is van egy vészforgatókönyv.
Itt már nagyon sok pénzről van szó és politikai érdekről.
No para!Akkor inkább nézd a vb-t!:)
Szerintem nem kéne. Én egész jól bírom ezt a kattant állapotot. Holnaptól darts vb, januárig más már nem érdekel. Addig meg eldől hogy f.a. vagy sem. :-)
Rövidesen egy levelet teszek közzé,mert nagy a homály és mindenki bekattant...
Ebben én nem vagyok biztos. Sőt! Miért lenne érdekük sietni az információval? Bármelyik esetet vesszük is alapul.
Nem érted....abból az alapból teljesen téves felállásból indulsz ki, hogy minden bennfentes nyer, mikor rv-t vesz...holott egyáltalán nem, sose volt így. 2 hét múlva pedig érhet akármennyit, lehet, úgy gondolta, á, már unja a koktélokat a kaszinóban, most inkább erre tett fel 2 milliót, egy éjszakai kaszinópénzt. LEhet, nagyobb eséllyel nyer is rajta, mint kaszinóban