1sps nem válaszolt még hathor reklamációjára
Szia!
Én mondtam egy ideig befejezem a fórumozást(időm is kevesebb a gyerekek miatt)....
A Varga stílusa (nem ismerem)nekem se volt eddig szimpi,de ,ha csak 2 millió forintról is van szó ,annyira nem lehet hülye,hogy ezt lenullázza..
Ezek meg ,hogy tényként íród,hogy "báb"..Tényként ilyet nem lehet kijelenteni.
Tudod mit:Lehet Varga a vezér a szlovákok a "bábok"...:))
Most tényleg befejezem.
Üdv:hali
varga bábfigura
a szlováknak dolgozik ingyen is))))))
Szia!
..hát sok értelme nem lenne.
A másik fórumon írta valaki,hogy Genesistis vett 1730ft-on Rényi anno ,csak azt elfelejtette,hogy neki volt értelme,mert mellette volt a cége nevén több 100 k részvénye,amit így esetleg magasabbanon tudot eladni..
Vargának 10 k volt összesen előtte..nem egészen az a szitu ,sőt itt ha bejön Ex várakozása 2 héten belül a mostani árfolyam töredékén vehet részvényt-ha még akar-..
Szia!
..igen tehet,de tudod ,mit befejezem én is a vitát,mert én is tudok mindenre választ írni(hogy lehet másként is).
Te se tudod mi a konkrét szándéka a céggel és sajnos én sem.
Bármi lehet és annak az ellenkezője is:)
minek venne 2 millióért, ha 2 hét múlva nem ér 2 ft-ot sem?
te vennél? csak azért, hogy elhitesd másokkal, hogy minden szép és jó.
tudja hogy keg szinekben kinek nem teljesít közben meg 1sps nem tehet ajánlatot?
Szia!
Te abból indultál ki ,hogy felszámolás lesz és piacot ezzel megszerzi..
Én ugyanezt írtam,csak mellékesen megjegyeztem,ezért minek neki részvény,anélkül is fel tudja számoltatni...
Piac automatikusan egyik esetben se lesz az övé..
Viszont,ha nem számolják fel a céget a piac (eddigi),automatikusan az övé..
2 millió ft?? na és akkor mi van, ha eltőzsdéz 2 milliót?
Szia!
Én azt nem értem,ehhez minek kellett részvényt venniük?
Mivel ők beszállítók is voltak,simán mivel nem tud fizetni a cég felszámolják,és így nem lesz versenytárs..
te mondtad hogy ott az állam benyúlhat
a vevőadatok így máris az övé
Ha engedte volna felszámolásba, akkor ott sokkal olcsóbban hozzájuthatott volna.
De tényleg hagyjuk. Még nem volt olyan téma amit hasonlóan láttunk volna, vagy közeledtünk volna egymás álláspontjához. Nem kívánlak megtéríteni. A véleményem kifejtettem, aki olvasta az el tudja dönteni mit tud elfogadni belőle.
egy versenytárs kiesik ők meg belépnek a helyére mint szállító
piacot vesz annyiért amit betett
kicsodák?
már eddig is látszott hogy varga nem egy iq bajnok