Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#682282 Racional Előzmény: #682142

Én nem várom, hogy hétfőn a Kúria a kormány hátsóját fogja nyalni;

Nem indulhat ki az új Ptk-ból, csak a régiből, mert a visszamenőleges jogszabályozás jogszerűtlen lenne;

A régi szerint is problémás (még ha az ügyfél alá is írta és volt változás kihirdetés) az egyoldalú szerződésmódosítás;

hogy nem volt valóban valuta mozgás a forint mögött azt könyveléssel bizonyítani is kell;

az átváltási kulcsokkal (közép árfolyamok) való manipulálás mindenféle képen jogszerűtlen;

csak általános mindenkire érvényes jogszabály hozható, külön lakásra, valutára vagy szabad felhasználásra nem;

Ergo, valami döbbenetes újat nem hiszem, hogy ki tudnak találni

#682146 Ibiza Előzmény: #682137

4k alatt fillérekkel sok stop lakik ha leütik kattognak a stopok 950ig..ami alatt szintén sok stop van..akkor rányomnak egy rossz hírt és ott a 3650.

#682142 banyaiz Előzmény: #682137

Úgy néz ki annyi lesz a játék most, hogy a Kúria döntést jövő hét hétfőn esedékes 4 k körül várjuk aztán döntés függvényében vagy vissza 4500 környékére , vagy le a pöcegödörbe.

#682126 Csusza Előzmény: #682113

Ezt várom én is. Mondjuk nem tudom, ha leszúr 4100 alá, akkor az meddig normális...

Banyek! Nem követtem Mat…

#682120 Lebleuf

Banyek! Nem követtem Matgab topikját; kb. egy hete vásárolt 4515-ön!!

Célára 10% diszkont 4064-on, én ezt mivel kijelentette, legalább a duplájára számítok, így pakkom felét rögvest eladom, majd 3612-nél elkezdem visszacsipegetni.

;-D

#681873 banyaiz Előzmény: #681870

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/a_kormany_nem_zarta_le_a_devizahiteles_problema_megoldasat.5.192827.html

Kezdődik a szájkarate megint.

Volt egy hét fellélegzés mikor elment 4800-ig, hogy light a pekidzs, várható volt, hogy nem az a harc volt a végső.

Ha most a Kúria helyben hagyja az eddigi gyakorlatot, akkor ömleni fog, hogy a bankok oldalára álltak a hazátlan kutyák, elfogadhatatlan stb. Ha nem hagyja jóvá akkor nem tudom mi lesz , de az igencsak káoszos verziónak tűnik.

Ma is remek volt! Sajn…

#681870 Csusza

Ma is remek volt!

Sajnálom azt az ötször tíz másodpercet, amennyit ma nézegettem, hogy tört volna le a kezem, amikor megpiszkáltam ezt az ördögtől való mocskot...

#681738 banyaiz Előzmény: #681678

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/indul_a_bankszektor_nagy_atalakulasa_7_teny_orban_almarol.1.192782.html

Kb olyan álom ez, ha már ekkora kényszerpályán vagyunk gyártsunk hozzá egy ideológiát. :)

De továbbra is tisztázásra vár a számomra, hogy mit értünk az alatt, hogy magyar bank? Az állam 50%+1 tulajdoni hányadát? Mert pl a takszövök egyébként nem voltak magyarok?

Vagy pl Otp az akkor lesz magyar ha az államé lesz?

Zavaros csöppet az ideológia, viszont ha már ekkora keverés megy ezen a területen azt valóban fel lehet használni arra, hogy a hazai részesedés nőjön a szektorban.

Csak az kicsit nekem tyúk tojás kérdés mi volt előbb. Az álom erről, vagy a kényszerpálya amiben maradt ez az álom? Nem mindegy. :)

tegnap újabb adag vétel …

#681678 Tapasz

tegnap újabb adag vétel 4188 ért. Egyszer csak tán beérik ...

#681563 banyaiz Előzmény: #681483

Attól is függ vsz, hogy mikor lesz a kinti komolyabb korrekció. Ha éppen akkor mikor választás előtt nálunk tombol az elmebaj akkor főleg.

Ez a folyamat, hogy pl a régiónk a 2011-es pofonból rosszul jött ki érdekes helyzetet ad.

Mert ahogy elnézem nem csak minket érint ez a helyzet indexileg nem csak a bux ekkora fos.

Nálunk a csavar a történetben ez a vörös terror. Amit mostanra már kb kiismert a piac talán, idén is pl emlékeim szerint csak kétszer döntötte össze az árfolyamot . :)

Még a végső harc hátra van.