korán jár a postás arra felé hogy már 10-re megkapták
korán jár a postás arra felé hogy már 10-re megkapták
elmondtak mindent a közgyűlésen. elmondták a felszámolást is, csak utána volt szavazás. Nem titkolták el. A fiatal lányok meg a kinti cégekben dolgoznak, vszínű nem rosszul, ha van pénzük egy lepukkant mo-i céggel is foglalkozni.
az előző is szakmaibeli volt, állítólag ő volt a tolmács és a kgy-n szóltak neki hogy ő lesz))))
hát persze
csak a vak nem látta hová is torkollik a story
már a fizetési nehézségeket sem bírták hallgatni
most pedig az elsőfokú felszámolási döntést magyarázzák hogy az milyen jó
közben a vezetés immár 2 tagú 5 helyett, villany leóhoz elég is és 3 kiscsaj lett az IT jelezve a helyzet "komolyságát"
a bétről a felszámolás alatt lévő cégeket kidobják, lásd gardénia
A csőd az veszélyes! Szvsz a csődök nagy %-a csalárd. Csak nehéz bizonyítani. Viszont 8 évvel fenyegetett tétel! A leginkább akkor szokták bedobni, ha a beszállítói kört lecserélik. Nem teljesen veszélytelen az sem, mert az újak keményebb feltételekkel fognak szállítani.
A felszámolás nem veszélyes. Kérték, vizsgálták, akkor éppen nem volt pénzem. Nem csaptam be, később kifizettem.
Komolyan mondom, hogy a nick neved becsapós! Olyan szakmai hátteret sugall, amivel messze nem rendelkezel.
neked
itt a béten amelyik céget kinézik azt el is viszik
és a kibüfik meg hoppon maradnak, feldumálóstól
phyla storisokra hatványozottan igaz
lebuktatták, pedig mondtam, h. ne legyen ennyire feltünö
és te eddig velem ellentétben mindenböl jól jöttél ki, igaz? :)
Ő tele KEGgel? :DD
Inkább az élet gondjával..
sok mindent meg kell még figyelnetek..
Az élet ravaszabb, mint gondolnátok.
Na most ne válaszoljatok, mert tényleg el kell mennem a géptől is egyelőre..
Üdv
sztem is túl feltünöen csinálod, így le fogsz bukni, h. valójában ki akarod csavarni mindenki kezéböl, és dugig vagy keg-gel
Értem én, én már amikor eladtad értettem mindent.
Sok új meglepetés nincs ezen a tőzsdén már nekem.
Állandó forgatókönyvek forognak.
minek venném addig vissza, amíg pár nappal késöbb mindig olcsóbban kaphatom meg? Rádásul felszámolás alatti cégbe tilos belevenni, az már nem speka, hanem a csödösnél is veszélyesebb, tiszta rulett, semmi köze a tözsdéhez. Ha nem lett volna felszámolás benyújtva, visszavettem volna, ha megérte volna
van, de ne keverj velük
negatív kampány? szépen bejött amiről írtam
a hazug felbeszélőknél reklamálj
már csak 1 db másodfokú bírósági döntésre
lásd 3 db bebukcsizott per a másodfokon mostanában
jó ómen)))
mert ahhoz képest szokatlan az aktivitásod..hatalmas energiákat fektetsz be a negatív kampányba..
kisforgalmú papíroknál van olyan ha valaki nagyon lebeszél közben vesz..és fordítva..kecsegtet közben kiszáll..