azt bármikor lehet )))
de most nem éri meg )))
aukció van, nincs idő kiszórni a papírokat... azt majd standard kategóriában lehet ))))
azt bármikor lehet )))
de most nem éri meg )))
aukció van, nincs idő kiszórni a papírokat... azt majd standard kategóriában lehet ))))
meg kifizetni a felszámoltatót és bukcsis perek nyerteseit
)))))))))))
apportálni aranyárban azt lehet most))))))
azért az ugye megvan neked, hogy ebből ki is lehet kerülni? tőkeemelés 100 ft-on, a megoldás kulcsa.... ezt a hüle is tudja, hogy előbb-utóbb meglépik.. kérdés mikor... ha már működik cég, és jóval 100 felett van már az árfolyam, vagy még mostanság. előbbi verziónak jobban örülnék... 3-400 ft-os árfolyamnál, egy jól működő Keg-ben 100 ft-on tőkeemelés elég kecsegtető tud lenni. persze nem őrült nagy mennyiségben. 200 millió ft pl. elég. :)
1SPS biztos elégedett az új rendszerrel hisz sosem akar eladni))))))
az a Vajna aki visszahívta a csládtagját az IT-ből???
nem rájuk céloztam hanem Hansra aki előtt kinyílt a világ és vehet Keget))))))))))
Miért az 5%os 1SPS ki?
Marinéni?
5%os Vajna ki? Ő is befektetett..
nem értem minek fecsérled ilyen butaságokkal az idődet. nem tanultad meg, hogy az idő pénz? Az élet elszalad melletted
Ezt mutogasd hansnak :D
http://postimg.org/image/p2agbjnzf/
Nem értsz Te a charthoz.
5perces chartot nézel napi 4 akucióban, amiben 4másodperc a forgalom :D
Jajj de buta vagy.
Hans meglátja, hogy zászlók alapján emelkedik, és azt mondja Ja! so gut :D
vagy valami ilyesmit.. Jé kitört a zászlóból megint. vegyünk! :D
egy 500-ast láttam beállni
beállhatott még egy az utolsó pillanatban
nehéz lesz majd megismételni a múltkori kgy utáni leöntést amely kiürítette a vevőit az biztos
az odáig ok, csak a tőzsdei forgalomban miért lesz 2x megjelenítve, ha csak 1 kötés történt? így a forgalom is duplázódik...
http://stooq.pl/q/?s=keg.hu&c=5d&t=c&a=ln&b=0
erre hans ránéz azonnal vesz))))))
az aukciós leosztás az ugyanabban az időpontban könyvelődik
most nem is veszi...
majd meglátjuk mi lesz a közgyűlés után. Elvárható lenne, hogy megtudjuk 1-2 dolgot a jövőre nézve, ha már teljesen lecserélődik a vezetés...
ha jó hírek és adj Isten utána még eredmények is lennének, szerinted nem fog senki venni? majd akkor jönnek a 30 perces sorállások és a mérgelődések, hogy lemaradtam...