Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Ezzel egyetértek, kérdés…

#681186 Lebleuf

Ezzel egyetértek, kérdés a Kúria figyelembe veszi-e:

PSZLF ÁLLÁSPONT - a Kúriának megküldött levél

"A Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője Egyesület ( PSZLF) … a Kúria Polgári Kollégiumának kollégiumvezetője által a jogegységi eljárás lefolytatása iránti indítványában felvetett kérdésekre vonatkozóan adott válaszokról."

http://www.penzbiztos.hu/download/pszlf_kuria.pdf

Re: nincs cím

#681173 Lebleuf Előzmény: #681153

kúria döntésig akarom csipegetni (még cirka 1 hét?), hogy csipkedje magát,

utána úgyis jön a kari rali jan. végéig. :-))

(ahogy vergődik innen még 100-at simán eshet (ukrán á.csőd nélkül))

#681153 Csusza Előzmény: #681144

Kár is erre időt pazarolni, mindenki csináljon valami hasznosabbat! (Mindegy, hogy mit, csak hasznosabb lehet...)

#681144 banyaiz Előzmény: #681141

Reggel volt szép. Ránéztem kíváncsi voltam xetrára 4300-4350 volt kb a két oldal alig volt bent ajánlat. Gondolom még betett az is , hogy brókerek birkóztak az új rendszerrel.

Most is komoly 4250-70 kb a két oldal.

Mennyi most ez a szutyok…

#681134 Csusza

Mennyi most ez a szutyok? Nekem mintha megfagyott volna.

Ugye azért nem alsó limit? :-)

Re: nincs tárgy

#681130 banyaiz Előzmény: #681127

Ezekkel is lehet jó a következő 4 év. Még ezekben is meglátom a perspektívát, és az értelem felcsillanását. Nem könnyű feladat az igaz, nagy jóindulat is kell hozzá. :)

Az a kulcs , hogy legyen olyan növekedés ami lehetővé teszi , hogy befejezzék pol okokból ezt a sanyargatást.

Lesz még olyan év (ha minden jól megy) , hogy bux fogja felülteljesíteni usát.

Pl 2014 lehetne ilyen. Csak ne az legyen a vége, hogy esésben jobban teljesítünk majd.

#681127 Davenport Előzmény: #681125

Csak az a gáz, hogy a köv. négy évben sem számíthatunk jobbra. Mivel más alternatíva nélkül újra az orbánék vezényelnek majd. Azért írtam, hogy jó lesz a lányomnak.

#681125 banyaiz Előzmény: #681122

Régiónk is feketebárány, mi pedig főleg. Ezen belül bankszektor gonosz.

Most inkább a károk minimalizálása van.

Nem az a jó hír mostanában, hogy k.-ra pörög a cég, hanem az, hogy ha sikerül kibekkelni egy terrorizálást kisebb kárral mint ami benne volt a pakliban. :) Ennek kell mostanában örülni. Persze kis dolgokat is meg kell becsülni, de hát..... :)

Richter feljött 3400 környékéről durván egy ezrest. Cserébe Matáv történelmi minimum, Mol szétesett, Otp dögrovás. Az egésznek az eredője bux elmozdulása kisebb egyenlő 0. Ez van.

#681122 Davenport Előzmény: #681114

4 év alatt mindenkit elérdektelenítettek ettől a papírtól. Most már a kutyát sem izgatja. Agyon csapták teljesen.

Most a Richi a sztár.

#681121 banyaiz Előzmény: #681115

Olyan logika volt mögötte, hogy esetleg vkit az tart vissza a magyar piacon kereskedéstől, hogy macerásabb külföldről. Xetra majd egyszerűsíti.

Ebben van vmi, de a nagy lét nem a kisbüfik fogják idehozni, alapokat pedig nem hiszem a kereskedési rendszer visszatartotta volna ha van szándék.

Nem túl esélyes , hogy xy német állampolgár ellenállhatatlan vágyat érez a béten kereskedni, de mivel nem volt xetra nem lépte meg. De lehet van ilyen is, vmit számíthat azért.

#681118 Lebleuf Előzmény: #681112

az 51-es vételem is bent maradt, ott is kaptam…

az árinfó katyvasz, de a X venni vesz…

nincs tárgy

#681115 Davenport

Mit is vártak ettől az Xetra-tól? Forgalmat? Na az van. Eddig sem ennek a hiánya miatt nem volt forgalom.

#681114 banyaiz Előzmény: #681110

Akkor van szopás igazán szerintem ha Kúria olyasmiket mond a szerződésekről ami alapjaiban megkérdőjelezi a dolgot.

Ha ez nem így lesz év vége még mindig lehet jó szvsz.

Nagyon rossz időpontban van ez a döntés.

Nézz rá buxra 0 elmozdulás, Otp esik , Richtert meghúzták. Szokásos műsor. Megfigyeled jön egy olyan nap mikor Otp tud menni pár %-ot akkor ha esetleg bux is megy összességében azt is visszaadja pár napon belül. 19 k környéke alatta itt kínlódunk már fél éve kb.

Mikor Otp elment 4,8-ig nemrég, akkor sem ment át bux 19k-n emlékeim szerint vagy legalábbis sokáig nem. Akkor adták Matávot, Richtert, Molt.

tesztelem a xetrát, 42-n…

#681112 Lebleuf

tesztelem a xetrát, 42-n vesz pint a pinty,

újabb méretigazítást végeztem a zakón.

(valami mégis bibis, az árinfóban kimaradt a 4242,

41-et, 44-et látok csak)