én egy dolgot látok mióta kiszálltam: lecsorgást
majd remélem megkapják érte a pszáf büntit, amit szintén nem tudnak majd kifizetni
nem baj
ki egyezett meg???
mert az elnök lemondott azonnali hatállyal
a hírt elfelejtették közreadni amint ezt is, nyilván nem aznap lett beadva a felszámolás
az árfolyam meg esett azóta, illetve tömés megy
a kegedben a rossz hírekkel kussolni szoktak, lásd Steier per pl, no meg a navos bukcsi sorozat)))))
nem baj
ki egyezett meg???
mert az elnök lemondott azonnali hatállyal
a hírt elfelejtették köztreadni amint ezt is, nyilván nem aznap lett beadva a felszámolás
az árfolyam meg esett azóta, illetve tömés megy
a kegedben a rossz hírekkel kussolni szoktak, lásd Steier per pl, no meg a navos bukcsi sorozat)))))
Tudsz olvasni?
" – megegyezés hiányában-"
Tudom számodra semmi lehetőség nem adódik :D
December 05.van. nem baj?
A papírba ma is belevettek 90Kt az emelkedésben. Ez sem mond semmit?
– megegyezés hiányában - 2013. november
25-ig köteles eleget tenni."
Ezt lebetűzzem? Volt lehetőségük megegyezni. Te már tudod, hogy nem egyeztek meg, de nem érted miért nem jön csőd hír.. :D
reménytelen vagy.
arra te ne vegyél mérget
"A Társaság a felszámolási kérelmet benyújtó Navcator Energotrade AG felé
fennálló fizetési kötelezettségének – megegyezés hiányában - 2013. november
25-ig köteles eleget tenni."
egyelőre "csak" a névérték lett 100HUF 400 helyett))))
Csődösök jól felsülnek folyamatosan..
Sly ma kijelentette ma sanszos az alsó limit, erre kitépték 6.5%kal.
Komoly szakértelmek.
Akárcsak a csődös ezévi 4csődje KEGben :D
Mind sorban elmaradt érdeklődés hiányában :D
Meg előbb lesz ez 30mint 50 mondja Ex.. aztán lett 56
Sly előbb lesz 36mint 50.. lett 56
hét elején mutatják PB rezsicsökkentés szavazást. Erre itt a cikk elmaradt érdeklődés hiányában az is.
26nál üres nekik a könyv, jön ATL. jött 56
Báb eladott 30on nekik a Varga... erre elmegy a papír 56ra..
Hol van Hathor 40-e, hol van hathor 50-e?
áprislisban NAV-tól várt csődöt, nov.05.én Steiertől. most nov.25re Navcatortól.
Szerintem direkt játszák a hülyét :D
És még mindig mondják éjfélig minden nap.
minden egyes kötést követően
még felfüggesztésre sem futja?
múltkor szépen ki lett öntve a könyv a kgy után
számold meg hányféle ár lehet egy nap ebben a modelben
Türelem... célegyenes... holnaptól xetra, aztán még hármat alszol, és hétfő... vasárnap korán feküdj le, sok energiát fog elvinni a hétfői őrjöngés... bár én nem leszek, megyek vidékre közgyűlni... :))
infókkal a fejemben fogok hazatérni... itt meg mindenki csak kérdezgetni fog, meg találgatni, minden egyes kötést követően... jönnek majd a pogácsázós, hajrátibi öntött megjegyzések sorban 5 percenként... :)
hány ilyen váltás volt már tolvajokban, lásd pl phylaxia, greenergy, biomed, nutex, est media stb
egyikből sem lett énekes halott
mind tovább tántorog a tolvajösvényen és csúszik egyre mélyebbre a kamuapportokkal
hetek óta megy benne a tömés
ki mondta hogy 1.sps nem Kácsor oldalán áll?
lásd a sértődött lefalcolt elnökbáb....
arra simán megvan az esély
arra is hogy a vajna pakk elfüstölt
haha 200 db volt annyin
aztán nem volt kötés csak a záróban, 47-en
a kutya sem kiváncsi a "kamurallidra"
))))))))
népes a tolvajkategória, nagy a konkurencia
lehet majd több helyett egy felé figyelnetek
egyre ostobább figurák kamuzgatnak a kegről, pl hogy Kácsort is kidobták múlt héten stb
az E-Star kb negyede mint a csődbejelentés előtt.....
"nem elrabolni érkezett a maradékot."
de, pont azért jött, jól gondolod
lásd csőd felé rohanó takarmánykezelő és felszámolási kérelmes keg
nálad butább embert nem ismerek
miért kellett??????
ne kamuzz
na az beb@szna ha tobb papirjuk lenne, mint amit az 1sps meg a reszvenyesek ossze tudnak tenni. Nem tudom elkepzelni, hogy annal tobbet vettek volna. Eddig nem volt nekik papirjuk azt mondta Montu masikon. Hetfon megtudjuk. A reszveny semmi parat nem jelez.
messziről jött tanuló azt mond amit akar... majd hétfőn kiderül... aztán nehogy egy esseni vezesse le a gyűlést... ;)))
Hát ez aztán a kampec a csődösöknek :D
Xetra, Szlovákok, elmaradó rezsicsökkentés.
Tanuló meg azt állítja portfolion, hogy Kácsorék ki lettek rúgva :D
papírt meg megtépték 49re! Mikulás megérkezett!
http://nepszava.hu/cikk/1004565-a-fidesznek-csak-a-sajat-rezsije-fontos
"A Fidesz csak a saját rezsicsökkentési terveit tarja megvalósíthatónak. A kormánypárt - túlzottan nem meglepő módon - ismét elutasította a szocilalisták üzemanyagárak és a palackos gázárak csökkentésére vonatkozó javaslatát. Miközben a Fidesz korábban maga hangoztatta annak a szükségességét, hogy a gázpalackok végfelhasználói ára október elejétől a rezsicsökkentés második körében is csökkenjen tíz százalékkal.
Igaz később, miután kiderült, hogy a palackos gáz ára végül nem csökkent, a párt erre azt a magyarázatot adta, hogy az újabb fogyasztóiár korlátozás a forgalmazók tönkremeneteléhez vezetne. Ezzel elismerik, hogy a kereskedők korábban mégsem zsebeltek be "extraprofitot" a gázpalacok értékesítésén. "