Igen, felveszi az ajánlatomat, de nem teszi be a könyben 1412ben.
KBCben próbáltam, így randomban nem is próbálom, ha te kipróbáltad.
Igen, felveszi az ajánlatomat, de nem teszi be a könyben 1412ben.
KBCben próbáltam, így randomban nem is próbálom, ha te kipróbáltad.
ja-ja ,de valami nem koser az ajánlati könyvben ,mert hiába teszek be újjat nem frissül, vagy lehet, hogy a Randomnál van a gond?
Na végre!
Most nézem tudok kötni már 1412öt Ersténél és KBCnél is
Vétel
Cég Aj. Db Ár
1 1 1 db 18 621 Ft
1 1 1 db 18 620.5 Ft
2 2 6 db 18 620 Ft
1 2 2 db 18 611 Ft
1 1 1 db 18 610 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
18 628.5 Ft 25 db 1 1
18 650 Ft 51 db 2 2
18 680 Ft 1 db 1 1
18 692 Ft 2 db 1 1
18 700 Ft 2 db 2 1
Sziasztok!
Én nem látok határidős grafikont és az 5-s ajánlat listát.
Megköszönném ha valaki segítene!
igen, én erre gondolok
usa adatig kapkodás, adok-kapok, majd szerintem jó ( a vártnál jobb ) adatra dollár erősödés, leginkább a veszélyes devizákkal szemben ,illetve index beleadás
"én holnap a 18510-550es sávba történő zárásra tippelnék hati ügyileg, majd ennek a törése után 18000-100 as szintet is elérhetjük"
Ezzel azt is állítod, hogy a Bux index is ide fog esni? (Ricsi mol otp.....)
" A BÉT származékos és árupiacai ennek megfelelően nem kerülnek a Xetrára, azokat továbbra is az MMTS rendszer szolgálja ki. Hasonlóan a régió többi származékos piacához (Bécs, Varsó), a budapesti tőzsdei határidős és opciós kereskedés is döntően a helyi, magyarországi befektetőkre épül, ellentétben az azonnali értékpapírpiaccal, ahol a külföldi befektetők szerepe meghatározó."
Tehát a 1312 1412 NEM fog Xetrázni!
"dec. 20-ig innen még mehet lejjebb is? "
én holnap a 18510-550es sávba történő zárásra tippelnék hati ügyileg, majd ennek a törése után 18000-100 as szintet is elérhetjük
....bár Mo-n bármit is remélni vagy várni kész őrület, minden lehet meg az ellentettje is, de most tán ez a sanszosabb, hacsak oda nem csördítenek valami erős fundát ami átírja ezt a variációt
Ugyan már! Akinek van esze, az nagy ívben letojja a minősítéseket.
Amerikát a No. 1. világ urát nem merik leminősíteni, helyette onnan Európába lapátolták a trutyit.
Majd ha USA-t a pénznyomda miatt és az adósságplafon folyamatos emelése miatt bóvliba vágják, akkor majd hinni fogok a piacmanipuláló minősítőknek, addig nem.
Egyébként írtam már 1-2 hónapja is, BUX szerintem felminősítésre törhet ki felfelé, addig bambi. Még jó 5 hónapig oldalazhat az évek óta szűkülő háromszögben.
" vagy felminősítetek minket, vagy jövőre megemeljük még jobban a bankadót :-))"
ez most tettszett
csak lehet, hogy most ott tartunk, vagy eltöröljük a bankadót, vagy marad a leminősítés
egyébként dec. 20-ig innen még mehet lejjebb is?
pedig Matolcsy már befenyítette a zsidókat hogy márpedig akkor is azonnal tessenek minket felminősíteni...
szerintem nyugodtan lehetne most őket zsarolni is : vagy felminősítetek minket, vagy jövőre megemeljük még jobban a bankadót :-))
holnap 2 kategóriával már feljebb lennénk meglehet.
...erre csak azt tudom mondani, hogy " világ proletárjai egyesüljetek" :(