Ez eddig sem volt neki akadály.
Unortodox mikulás rallyt csinál. Először mélyre megy ott lendületet vesz, és olyan jól teljesít, hogy annak is örülünk majd , hogy a 2 héttel korábbi árat elérte.
Szomorú, de tartok tőle egy db-ig még ez lesz.
Ez eddig sem volt neki akadály.
Unortodox mikulás rallyt csinál. Először mélyre megy ott lendületet vesz, és olyan jól teljesít, hogy annak is örülünk majd , hogy a 2 héttel korábbi árat elérte.
Szomorú, de tartok tőle egy db-ig még ez lesz.
Igen ez szerintem az egyik fő kérdés.
A forradalmi dolgok mikor enyhülnek mellett.
Mert a világ tőzsdéire ránézve lehet egy olyan verzió is, hogy usának jön egy gyengébb éve, de ezt arra használják fel, hogy pl a mi régiónkba jön pénz. Mondjuk elkezdik kivezetni a QE-t egyéb élénkítéseket, ami usát egy kicsit visszafogja, de közben a mi régiónkba jön pénz. Ez logikus lehetne , ha messzebb nézve gazdasági kilábalásra játszanak.
Csak benne van, hogy egészen más fog történni. :)
Forradalmi dolgoknál pedig ami biztos, hogy választás előtt nem fognak enyhülni (sőt duma szintjén lehet számítani szájhabzásokra:). Utána az sok szempontból nagy kérdés. Logikus lenne ott is gazd növekedés mellett szépen ezeket kivezetni a rendszerből. De hát logikát sok minden felülírhatja. :)
Majd meglessük. Jó év végéhez nagyon kellene egy pozitív Kúria döntés.
Valószínű, hogy a külföldi zakót bírjuk majd követni.
Miközben a DAX 1 év alatt 22,04%-ot ment, a BUX pedig 2,62%-ot.
Ezt a nyugati ópiumot egy éven keresztül nem bírtuk követni.
De majd a zakót! Frankón!
záróban nem kaptam, így ma a 298-on vett pakkal húztam lejjebb homogén portfólióm átlagárát
Vsz semmi következtetést nem lehet levonni belőle. Ez a játszma megy nyár óta, egy időszakban úgy néz ki olyan gyenge, hogy szanaszét hullik utána 1 hét alatt megy 300 Ft-ot.
Ami a lényege , hogy a 200 napos fölé akkor megy ha eltéveszti.
Szerintem két fő kérdés:
1. Mit csinál majd akkor ha lebeg ez a végső mentés még, és külföld zakózik egy kicsit komolyabbat (ez szerintem olyan jövő év májusig elő fog ferdülni)
2. Meddig lebeg a "végső" mentés, illetve választás előtt még milyen gonosz bankozás lesz. Ennek első lépése dec 15 kúria döntés (ha lesz érdemi döntés)
Lehet azt játsszák, hogy Kúria előtt leküldik párszázzal, aztán normál döntés esetén vissza a 200 napos alá. :) De elég sok verzió lehet. Ami sanszos, hogy a 200 napos fölé kell a jó Kúria döntés.
Jól lekötöttek mindent:(
Na, többet esett, mint a Telekom:(
Mindig oda rakják, ahová akarják, ne legyenek illúzióid. ;-)
Csipetnyi iróniát érzek soraidban...
;-)
Elvileg jó lehetne, ha itt megnyugszik, bézár, holnap meg széttépik! :-DDD
Eddig a dupláját este, mint a dax, pedig lemaradó volt.
Na ilyen nem történhetett régen, hogy oda rakták, ahova csak akarták. Vicc!
Hú, tartanám akár egy évig is ezt:)
gondolom 8270-8280 körül :)