nem vaterára gondoltam..ebay-on
a pontos típust írd be a keresőbe..meg lehet találni mennyi a valódi ára..
nem vaterára gondoltam..ebay-on
a pontos típust írd be a keresőbe..meg lehet találni mennyi a valódi ára..
Még el is hinném, ha nem lenne tele ebay és minden oldal figyelmeztetéssel, hogy megszólalásig hasonlító hamisítványokat gyártanak.
Egyébként meg az eladót hiába kérdem pl vaterán, mert legtöbbször harmadik fél részére rendeli, és még életében nem látta, hogy miket rendel másoknak :)
vehetnél egyet és beírod a tapasztalataidat :)
érdemes megkérdezni az eladót eredeti e..ha azt mondja igen akkor lehet reklamálni ha visszaküldöd..
Én azt gondolom eredetiek..usában csinálnak eksönöket Európában meg eladják drágán.
A másik: ezek a cégek Thailandon gyártatnak..ott lehet venni eredeti anyagból eredeti szabással jóval olcsóbban..a majomkodós ár nincs rajta.
Columbia kabátot rendelt már valaki netről?
Tele van 10-15e ft-os Columbia kabátokkal a vatera és az ebay. Nem tudom elhinni, hogy ezek eredetiek ennyi pénzért, és sok cikk van arról, hogy ellepték a netet a hamisított Columbia kabátok. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, infója?
nem jó, öreg a gumi, használható lenne, de inkább ne...
milyen autó ez?
Szerintem simán. milyen széles a felni?
De várom még a DOT számot.
Igen és a nivákat is. Műszaki is megvan, névre írva. Szombaton viszem a kötelező vétel utáni szervizelésre.
Megkaptam az sms-t is, köszönöm.
Jó lenne, az ára nagyon jó, de nekem 235/75/R15 kellene. A 215-öst is rá lehet vajon rakni?
10 mm-esek, Bf Goodrich, dot (gyártási idő) reggel, 215/75/R15, 2 db/15e ft.
Ha érdekes, összehozlak az eladóval.
Privátban küld el a telefonszámodat, mert ha van, hívlak....
a másik telefonomban meg olt, de ez most ilyen androidos telefon, semmit nem találok meg benne...droid vagyok még hozzá :)
Nah, megjöttek a terepjárósok ijesztgetni az erdőben túrázókat.. :-)
Beszámították akkor a Pug-ot..
Megvan a Terrano, nagyon brutál jó gép. Sima nyárigumival is nagyon jó a terepen, de azért fog kelleni a terepgumi előbb-utóbb. 235/75/R15-ös a méret
Köszönöm a segítséget!
Szia.
Bocs, hogy csak most, most vettem észre...
Írd meg milyen méret van rajta, körbe kérdezek.
HA tudok valamit, megírom, vagy hívlak.