Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#680810 exmnbs1 Előzmény: #680805

nem beszélve a mérlegeikről amelyeket auditor ellenvéleményezett lehet hogy másnak is feltünt volna a kreativitás

kiderült hogy a mrd-os profit több mrdos bukta volt valójában már anno is

ezek az alapkezelők mikor passzolják el a pakkot?

pl otp anno 40%-ra gondolt......

egyelőre tömés megy inkább menne ha lenne rá kereslet

7.5mEUR egyszeri tételes nyereség 1 napra jó volt, ma jött Siska vétel erősíteni a hajlandóságot

#680808 exmnbs1 Előzmény: #680800

ott tévedsz hogy a kv-eseknek esélyük sem volt még a kamatra sem

igaz nem fejlesztettek Romániában a pénzükből hiába kérték arra

majd ment a többmrd-ért az E-Star "átsruktúrálás" és a likviditási gondok áthidalása a 2012/A-ból holott más cél volt a kibocsátási tájékoztatóban

az első komolyabb kamatfizetésre sem telt februárban, már ott bedőlt volna a cég ha nem trükköznek a Soós pakkal

#680807 Spade Előzmény: #680800

"Továbbra is állítom azonban hogy nem volt csődre predesztinálva, csak így alakult "

.

De, csődre volt predesztinálva, ahogy minden hitel tőkeáttételes project az válság idején. Nem csak Mo-n hanem ámerikában is, azaz nem csak az estarnál hanem Trump-nál is. Érdemes elolvasni a könyvét.

Mondjuk ezt nem csak most írom hanem soksok ezernél is írtam, talán 6000 fölött volt bőven...nemtom

#680805 prfecó Előzmény: #680682

Ha netán érdekelvalakit a végelszámolás , miért nem alakult ár felszámolássá elég egyszerű.

Első fokon elmeszelte az ügyet 8 hónapon keresztül felügyelő utána rohammunkába kettő szakmában nevesincs másodfokon ítélkező közgazdasághoz nem értő - de keményen lekenyerezett személy- visszavonta az elutasító végzést.

Alapkezelők nem véletlenül köröztek annyit a Bírósági folyosón . Bizony- bizony fizetési bonusukat is bukták volna.

Egyébként **** magas kamatokat fizetett eszar a bankoknak és amikor kiderült szar van a palacsintában a bankokat visszafizették és lenyúlták a más célra befizetett 10 milliárdot a kötvényesektől.

#680800 xmann Előzmény: #680682

Jól mondod.

Egyébként a bankok látták hogy ez egy kockázatos menet, és ezért nem adtak kölcsön nekik, ezért kellett akár kétszámjegyű hozamok ígéretével is bevonni a buta kötvényesek pénzét, meg a részvényeseket. Ez a sztori végig bűzlött, látszódott, hogy nem kóser. Továbbra is állítom azonban hogy nem volt csődre predesztinálva, csak így alakult

#680798 xmann Előzmény: #680672

Végiggondoltam az egész folyamatot. Az sosem volt kérdés, hogy az Estar "tudása" az volt, hogy hogyan kell önkoris szerződéseket aláírni. És ezzel nem is volt nagy baj, amíg a cég el nem kezdett nagyot álmodni. Akkor jöttek a bajok, hitelből növekedés.

Ha igaz lenne a te verziód, akkor nem lett volna még sokszázezer részvénye SCS-nek végig az esésben, nem adott volna kölcsön egymilliárdot a cégnek, ami most kb 250 milliót ér, stb.

Itt sajnos az emberi mohóság keveredett a nagyravágyással, feltupírozva hazugsággal, felnagyítva hatalmas tőkeáttétellel és nyakonöntve egy nagyon kedvezőtlen gazdasági környezettel. Nem volt semmiféle összeesküvés. SCS azt hitte hogy hamarosan ő lesz magyarország egyik leggazdagabb embere, és ment előre, mint a bulldózer, mindent feltéve egy lapra, hazudva ha kell útközben. Ez lett belőle.

#680756 cédrus Előzmény: #680727

A Fuso a legnagyobb szar szemét, ami létezik, szerintem most is a karácsonyi fizura, meg a fa alá szórogatnak épp. De nem ilyen merényletet követtem el, feljelenteni vagy feldobni azért nem fogok én senkit, pláne megdönthetetlen bizonyíték nélkül. Csalafintább merénylet ez annál.

#680730 exmnbs1 Előzmény: #680729

akkoriban koptak le a projekt finanszírozásról

a kv-eseknek bezengett célokat meg felülírták

magánrepcsizni jobb kv-es pénzből, úgy látszik

#680729 exmnbs1 Előzmény: #680682

nem, a bankok vizsgálták volna a felfújt számokat azért kell a könnyű kötvényes pénz

másrészt nekik nem tartoztak elszámolással

ezt Kassai be is vallotta

#680728 exmnbs1 Előzmény: #680672

így van, az 9600 körül volt kb augusztusban

én június legelején szóltam hogy túlterjeszkedtek, akkoriban héderelt át ide former

#680727 Zotya32 Előzmény: #680716

javaslom, hogy tedd meg a Fuso ellen is, mert ott keményen volt bennfentes kereskedés az elmúlt hónapokban... szerinted volt rá példa a fuso-n kívül, hogy egy tőkeemelést a megszavazástól a részvények bevezetéséig 1 hónap alatt lezárjanak? mert ott az történt: 2013.10.04-től 2013.11.05. IT szavazás - bét bevezetés a 2 dátum... segítek, az Opimusnál áprilisban döntöttek az apportról, és a mai napig nincs bevezetve a friss részvény.... 8 hónap...

#680720 Hathor Előzmény: #680716

Jó várjuk.

nem kell messzire visszanézned, két napja Robbaj is kért, hogy ezt vegyem inkább ne KEGet, ott van KEG topikban. 450et kikeresem ha kell.

#680716 cédrus Előzmény: #680709

ki ment oda kérni?:D

Én nem morgok, én itt voltam, többieket nézzed hülyének, még a blogos hazugságaid is olvastam. Senki nem vitatta, hogy nyerőben jöttél ki az e-starból, nem is ezzel volt a gond. Persze már önmagában ez a tény, hogy valamiből nyerőben jöttél ki, az itteni közösség 90%-ának elég ahhoz, hogy tisztelegjen előtted, szóval nyugi.

Tettem is ellened egy kis merényletet, kíváncsian várom az eredményét.

#680709 Hathor Előzmény: #680707

Már bocsi, de itt mindenki elmondta csak én vagyok olyan hülye, hogy veszem 500 alatt. Amikor eladtam 540felett akkor is beírtam és elment 575ig a papír még utána. majd többször visszavettem 390-400-430-450es szinteken, amit megint 500nál eladtam. Azt is beírtam mindig. Aztán átmentem KEGbe venni, azt is mondtam. Oda jöttek kérni ne azt vegyem, hanem E-start vegyek, azzal jobban járok 450nél.

Hiába morogsz.

#680707 cédrus Előzmény: #680704

Ügyes vagy nagyon, emlékszünk a sunnyogó borításra, nyugi. De a lényeg az, hogy 500-nál ugyanúgy jöttél a Koszto papás dolgaiddal, és igyekeztél beleültetni mindenkit...és az most elég messze van

#680704 Hathor Előzmény: #680697

nem csak ott. 300tól is vettem hozzá. Aztán 270től fordult és 543k562örül eladtam.

Nem feledkeztem meg róla.

#680682 rbbj11 Előzmény: #680672

Nem igaz, a kamatok ebben a régióban, föleg e-starnak k. magasak és nem alacsonyak. Ez hazugság. Pláne annak tükrében, h. ha olyan könnyü lett volna forrást találni, akkor mégis miért kellet k. magas kamatot adni a köszvényeseknek, akik azóta is itt téblábolnak???

A felfújás rendben van, de leginkább azért látod így, h. az volt a fö ok, mert nem akarod beismerni a hibád: elsösorban nem át lettél verve, hanem a nyilvánvaló kockázatokat nem vetted komolyan.

Ha meg akarták volna szüntetni, megvolt a lehetöség, mégse lett f.a.

#680679 Hathor Előzmény: #680655

na végre...

jól mondod.

Lassan visszamerészkedhetek a topikba a fenti 10Ks lehurogásom, és lenti 100Ftos lehurrogásom után? :D

Kosztonak nagyon tetszene a tőzsdepszcihok véglete itt.

Mondjuk nekem is nagyon tetszett végig. Az egész csődözés minden topikban nagyon jó amit nyomnak a kollégák :D