Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#680878 Hathor Előzmény: #680782

Moody's: Fény a spanyol alagút végén

MHO/MTI

- 2013. december 5., csütörtök

A kilátásjavítást a cég elsősorban a spanyol közfinanszírozási helyzet javulásával indokolta

Negatívról stabilra javította a még épphogy befektetési ajánlású spanyol államadós-besorolások kilátását szerdán a Moody's Investors Service, levéve a napirendről a befektetői adósosztályzat megvonását Spanyolországtól.

Na, befutott az ősz hajú…

#680771 Borska

Na, befutott az ősz hajú nagypocakú,de útközbe kipakolták a puttonyát , kipottyant a matáv osztalék belőlle ( szerintem igen inkorrekt lépés voltzárás után benyögni ) és ha emellet még usát is beadják akkor holnap vértől lesz piros a mikulás bét-es szakálla

Apa kezdődik ?! -tudom e…

#680747 Aptiti

Apa kezdődik ?! -tudom ez már a miku-rally... XD

#680712 Waszeitung Előzmény: #680647

Promt pedig a tegnapi alj alá ment...kicsit félrevezetőek a hírek,akárcsak a kormányzati szlogen és a valóság.

#680647 Hathor Előzmény: #680642

Egyre feljebb tör a MOL és az MTel részvényeinek árfolyama

2013. december 4. 10:47

...ha egyszer meg fog in…

#680642 Aptiti

...ha egyszer meg fog indulni a buxli... az tuti, hogy a Mollal fogják kiugrasztani.

Ennél már nem lesz rosszabb az ingatlanpiacon

#680640 Hathor

Ennél már nem lesz rosszabb az ingatlanpiacon

Csűrös Csanád

2013. december 4. 10:30

Óvatos optimizmus, stabilizálódó hozamszintek és továbbra is nyomás alatt lévő bérleti díjak: ezek a legfontosabb tanulságai az ötödik alkalommal publikált Market Sentiment Survey-nek, az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS közös kutatásának. A megkérdezett ingatlanpiaci döntéshozók közül senki nem számít a befektetési hangulat romlására.

KSH adatok: ismét javulások

#680638 Hathor

Ma reggel KSH oldalán közzé tett 3db. javuló adat ismét itthonról:

1.) Bruttó hazai termék (GDP), 2013. III. negyedév

- Magyarország bruttó hazai terméke 2013 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva a nyers adatok szerint 1,8%-kal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 1,6%-kal, az előző negyedévhez képest pedig 0,9%-kal nőtt. Az Európai Unió (EU-28) bruttó hazai terméke 0,2%-kal növekedett a harmadik negyedévben az előző negyedévhez képest.

2.) Októberben 2,5%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene, Kiskereskedelem, 2013. október

- 2013. októberben az első gyorsbecslés szerint 2,5%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom naptárhatástól megtisztított volumene az előző év azonos időszakához képest. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 1,2%-kal, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 3,3%-kal, míg az üzemanyag-kiskereskedelemben 3,7%-kal emelkedett az értékesítés volumene.

Októberben 4,6%-kal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma, Kereskedelmi szálláshelyek forgalma, 2013. októberben

3.) - 2013. októberben mind a külföldi- (1,8%), mind a belföldivendég-éjszakák száma (8,2%-kal) emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. A szálláshelyek – folyó áron számolt – bruttó árbevétele 4,9%-kal nőtt.

#680619 Borska Előzmény: #680596

Szerintem az átállás nem igazán bír piacmozgató hatással,sokkal inkább a nemzetközi korrekció illetve annak hiánya befolyásolhatja a hatit, shortosnak ma egy 18600 alatti bux záró kellemes lehetne a következő napokat illetően. Longra pedig 18800 fölé kéne mennie tartósan... ( pár napos max hetes idősíkra gondolok most )

...kiderül

#680596 Racional Előzmény: #680576

shorton én is gondolkoztam, de mi van ha Mikulás Xetra long lesz helyette ez elképzelhetetlen?

#680583 Borska Előzmény: #680579

igen ,benne ülök nyakig, de eddig csúnya, forexen 4lot fut shortra, de evvel a mai eséssel még a legfölső sincs plusszban, úgy összességében van vagy 1500-1700usd minusz rajta......

hm,hm amikor az ember belelovallja magát valamibe... nem szerencsés, lesz meló belőlle kimászni

amúgy a DAX ma jó volt , certi hozott szépen itthon, kiderül hogy elindul-e valami, vagy ismét visszahúzzák új csúcsokra

záróba újabb shortokat n…

#680576 Borska

záróba újabb shortokat nyitottam 18718ról

hm,hm van benne rizikó......