Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: Változik a BUX-kosár

#680573 Hathor Előzmény: #680552

Valaki tud segíteni OTC kötéseket hol láthatok ahol OTP OTC átkötések vannak?

Változik a BUX-kosár

#680552 Hathor

December 7-től változik BUX-kosár

2013. december 3. 16:02

Utoljára december 6-án lehet az Egis-részvényekkel kereskedni. Emiatt a tőzsde döntése értelmében a társaság papírjai december 6-án nap végén a kiszorítás során alkalmazott vételáron, 28 000 Ft-os áron kikerülnek a BUX, a BUMX és a CETOP indexekből.

A fentiek fényében a BUX december 7-től a következő 12 részvényt tartalmazza majd: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Danubius, FHB, Magyar Telekom, MOL, OTP Bank, PannErgy, RÁBA, Richter Gedeon, Synergon.

A BUMIX kosarat pedig a következő társaságok alkotják szintén december 7-től: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Danubius, EST MEDIA, FHB, Graphisoft Park SE, OPIMUS GROUP, PannErgy, PLOTINUS, RÁBA, Synergon, TVK, Zwack Unicum.

Re: nincs cím

#680551 Ddavid Előzmény: #680550

Rendesen lelóg a BUX grafikonja a monitoromról. :O

Nap elején pedig meg nem mondtam volna, hogy ilyen durva lesz.

#680550 Borska Előzmény: #680547

lehet igazad, a mi pici kis játszóterünkön bármi elképzelhető,meglátjuk mihez lesz kedvük

ismét vissza ültem a sho…

#680537 Borska

ismét vissza ültem a shortba

18780ról egyenlőre 10kontival várom a napi igazságot, mozgók törésekor következő adagot is rányitom ( már ha lesz törés )

...kiderül

Re: ds

#680503 Hathor Előzmény: #680476

Most viszont nyomják a piros gyertyát kint. Kíváncsi vagyok mit reagálunk majd le belőle..

ds

#680476 Waszeitung

Amíg kinn naponta mentek új csúcsra addig egy helyben toporgás,most hogy kezdik visszaadni finoman akkor a bét nekiáll hősködni,hogy a tökbe működik ez?

Én valahogy nem tudok örülni annak hogy beengedjük a csúnya,nagy külföldi multit,megkapja a zöldmezős,óriási adóengedményes állami kedvezményeket,szépen 100-150e nettós bérért rabszolgák az emberek a saját hazájukban,aztán megy ki a profit...vhogy nem sikerül a véletlen még magyar tulajdonú cégeket úgy irányítani,támogatni hogy a bevétel határon belül maradjon. Tényleg szép és jó hogy rengeteg közmunkás és modernkori rabszolga van,de ilyen a jövő is? Mert akkor nyugodtan köpjék szembe a mindenkori hatalmon lévők.

Kiváncsi leszek a Nav botrányt milyen gyorsan sikerül elsimítani és így szemet hunyni pár ezer milliárd miatt...pfff.

#680468 Hathor Előzmény: #680465

Hatalmas ügylet a hazai ipari ingatlan piacon

2013. december 3. 10:20

A Prologis három bérleti megállapodást kötött a Prologis Park Budapest-Sziget összesen 15 000 négyezetmétere. Az új tranzakciók három százalékkal emelik a magyarországi portfólió kihasználtságát.

#680465 Ricsi Előzmény: #680459

Ez 1%

Azt mutatja, behozzuk egy Merci 99%-át, 1%-ot hozzáteszünk, és küldjük vissza. Szerintem ez nem fényes eredmény, ha legalább 8-10% lenne, akkor már azt mondom, ez valami.

#680461 Euroman Előzmény: #680459

nyilván több autó ment ki az országból...magyrok éhbérért jól összeszerelték, jól kereső orosz, kínai és ny-eu polgárok meg megvették...

#680459 Hathor Előzmény: #680449

"

Szeptemberben megpattant a külkereskedelmi forgalom

2013.12.03 09:13

A KSH ma közzétett adatai alapján szeptemberben a külkereskedelmi termékforgalom kivitelének volumene 13, a behozatalé 12%-kal haladta meg az előző év azonos időszakának szintjét. Az év első kilenc hónapjában a külkereskedelem export- és importvolumene megközelítően 4%-kal bővült."

Tudom ez is kamu.. minden kamu, csőd. :D

#680457 Aptiti Előzmény: #680449

új nap új remények...

Ricsi visszaépült...még a MOL kellene, hogy megmozduljon. Az OTP-től 4500 feletti szinteket ne nagyon várjunk igaz?

Sziasztok! Érdekes a sz…

#680449 Hathor

Sziasztok!

Érdekes a szitu. Egyre több olyan elemzést látok Elliottosoktól, hogy nagyobb esés jön a BÉTen.

Egy kis kori még nekem belefér, de nem hiszek a nagy esésben, de nyitva hagyom neki az esélyt. Nem akarom hati pozicióval előre kitalálni mikor fog elindulni végre a BÉT.

Észre fogjuk venni, ha 20Kt ostromolja, akkor már lehet valami.

a nap végi lekötés annyi…

#680407 Aptiti

a nap végi lekötés annyira nem volt szimpi :(

Na nem baj...majd holnap rallyzunk!

#680348 Aptiti Előzmény: #680338

az még egy 2006-os kép :) arról a bizonyos tankról a Corvin-köznél... A fiam is már 10 lesz.

Igaz ő dec-12-én

A 2566152 számú BUX1312 V szerződéséből 1 db 18 721 áron teljesült (ido: 2013.12.02 09:08:51)

nem nagy dolog mivel nem 100 darab...csak csepp a tengerben...

Tudod mégis jót tesz a tréder lelkének, ha aznap ő volt a legjobb!!!- eddig