Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#681007 Zotya32 Előzmény: #681001

Brumimaci, hess vissza a csődfórumra... :)

napi 4x 30 perc játék a könyvvel, majd egyensúlyi áras kötés. Jó lesz ez. sokan nem érnek majd rá, pont a kötési időben tőzsdézni... ha netán vki elalszik vagy kitépik, vagy leöntik. izgalmas lesz az aukciós kereskedés, szerintem még jobb is lesz, mint a folyamatos. Nem is kell most az átalakulási időben az állandó stressz. Elég a napi 4 kötés. aztán ha jönnek hírek, hogy a Keg talpraáll(t), majd lehet sorakozni, csak épp nem lesz eladó, mert vagy nem ér rá, vagy már nem akar majd eladni abban a 4*30 percben... lehet, mégis le lehet majd maradni vmiről a tőzsdén???

#681001 KAMPER Előzmény: #680983

Yo lesz,beindul a szaggatott tömés hadművelet ĐĐĐĐ

célár 30 ft.

Tízórai se lesz ĐĐĐĐ

#680983 Zotya32 Előzmény: #680975

Ezt is megéltük, pápá MMTS, pápá Keg folyamatos kereskedés, pápá forintozás (F86 papír nélkül várja a holnapot), helló aukció.

Kíváncsi leszek holnap mi lesz... hétfőn gyűlés.... hétfőn remélhetőleg megtudunk 1-2 választ a sok-sok kérdésre...

Remélem, hogy a bő 1,5 éves kitartásom meghozza eredményét... a tolvajvezetés végre eltűnt, bízom, hogy a szakmai bevásárló valóban szakmai szemmel áll a céghez, és nem elrabolni érkezett a maradékot... sok sikert, akik benne vannak, bízzunk egy szebb jövőben!

#680975 Hathor Előzmény: #680972

buta vagy mint a tök.

Elmondtam a másikon.

Gyertya beállítás volt. Egész végig nem volt eladó 47en.

Neki záróban el kellett adnia 46os ajánlattal 6.000darabot 47es vevőnek a spread szerint.

Ezzel megcsinálta a fordítós gyertyát lent, fent kanóccal.

A pár pontos korrekció után.

Mehet újra fel.

#680959 Hathor Előzmény: #680493

Jó, hogy nem hallgattam rád.

Katinéni kivette 49ig KEGet :D

E-star emelkedett-e azóta neked, mióta át akartál hívni oda? ,-)

#680529 Zotya32 Előzmény: #680493

köszvényesekkel nem tudsz versenyezni... ma is vki megvett 10k-t 124-ig, nemrég beöntöttek 10k-t 120k-ra.

#680528 Zotya32 Előzmény: #680518

a helyedben felhagynék a fórumozással. Pár nap után ráunnak a csődösök is. Egy darabig még menne a blogos, f.a., bódés stb macika színvonalú beírás, de aztán lenyugszik a "piac".

ráérnek őrjöngeni, ha 100 fölé kerül a papír....

mi lesz itt hétfőn??? kihullik majd a hajuk a várakozástól, percenként fognak csődöt várni a papír nélküli lebeszélők.

#680518 Hathor Előzmény: #680517

Mi ez az őrjöngés?

Most ebédeltem, mindjárt visszajön a kaja a sok őrjöngéstől :D

Visokától milyen vevő pártolt el?

Én veszem napok óta. menj már :D

#680517 exmnbs1 Előzmény: #680513

)))))))

Visonka, azis csuda jó

elpártolt vevők, a fizeőképtelenek megmaradtak

és a forgóhitelre beintő bankok

#680516 exmnbs1 Előzmény: #680510

hahaha

szép kis kamu

a 3. legnagyobb szlovák LPG cég világbirodalmat épít???

kp miből lesz hozzá???

a ferlszámolásból???))))))

akció eddig is volt, a szállító nem fizetése, jövedékik, adók nem fizetése

perek, végrehajtás, felszámolási kérelem az eredménye

#680515 exmnbs1 Előzmény: #680505

))))))tervek)))))))

eddig is voltak csak épp nem jöttek be

lett helyette lefalcolás meg beadott felszámolás, Kúrián kuncsorgás

#680514 exmnbs1 Előzmény: #680491

hahaha

én 2000-nél is figyeltem

2.3%-án van)))))))

a xetra nem azt jelenti hogy több lesz a pénz a tolvakokban

#680513 Hathor Előzmény: #680510

Tisztelt Speki1!

Én optimista vagyok! Ezt a jó lehetőséget nem volt szabad kihagynia a szakmai befektetőnek!

Negyed árra áraztak neki egy tőzsdei céget, amiben még egy tőzsdei cég tulajdonosa tudott lenni. Mindkét cég árazása alsó limitnél volt. A vagyon levették, így könnyen megkaparintható volt. 5%nyi részvénnyel (amihez elég volt 35MFT kb), nagyot lehetett kaszálni. Egy nagy lehetőséget kapott az új befektető a magyarországi töltőüzemmel, a 100.000nm-es Kaposvári teleppel. A jó logisttikai központtal, valamint a biztonsági szelepes palackokkal. A gépparkról, járművekről, épületekről, Visonkáról nem is beszélve. Így kell ezt csinálni!

Örülök ,hogy pár százalékos tulajdoni részemmel én is részese lehetek a történetnek.

Sok sikert nekik!

#680510 Speki1 Előzmény: #680485

Tisztelt Hathor, Kedves fórumozó társak!

Folyamatosan érkeznek a hírek a Közép-Európai Gázterminál Nyrt. háza tájáról így a közgyűlés közeledtével, remélhetőleg a kisrészvényesek is kellőképpen áttudják érezni, hogy nagy lehetőségek kapujához érkezett el a vállalat ami nem más mint Kelet-Közép-Európa első számú LPG alapú energialogisztikai centrumává válás. Komoly célok, komoly kihívások komoly embereket igénylő feladatok.A vállalat több évre előretekintő fejlesztési tervekkel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy ezek a tervek valósággá váljanak. A szakembergárda elsődleges feladata a biztonság növelése valamint számos újdonság bevezetése a piacra valamint új akciókkal a fogyasztói kör bővítése.

2013 December 9!

Tisztelettel, Speki1!

#680505 Hathor Előzmény: #680501

Majd meglátjuk!

Hétfőn közgyűlés. Akkor gondolom előjönnek a tervek. ha jók a tervek, akkor egy aukciós kereskedésben égbe mehet az összetömörített papír, ami emelkedő trendbe lépett 26tól fel, feltörve a csökkenő trendet.

Ezen felül ráérek naponta 4aukciót figyelni 2óránként.

#680501 rbbj11 Előzmény: #680500

nem tudom, miért vársz megváltást a xetra-tol, nem lesz semmi uj vele, majd meglatod