nem realizálok én semmit.
Jó nekem ez a papír. Pár nap és Xetra. Ott korlátlan aukciók lesznek. Majd eladom drágábban, ha kuncsorognak érte.
nem realizálok én semmit.
Jó nekem ez a papír. Pár nap és Xetra. Ott korlátlan aukciók lesznek. Majd eladom drágábban, ha kuncsorognak érte.
inkább realizálnod kéne itt némi profitot, estar szépen megy felfelé, ott szakíthatnál tovább
valaki úgy is veszít??
Nem veszített már az előbb lesz 30 mint 50nel?
Szépen beégett, és mondja tovább.
Nekem az egész pakkom pluszban van.
És még csak most jön a Xetra, ahol piaci ajánlattal az égbe húzhatják.
Szépen kivárnak a jó hírrel, hogy majd a Xetrán piaci ajánlattal egymás elé tömörüljenek a vevők, és a 30-55ig vett pakkjuk szépen pluszba legyen rántva.
legyen már egy kis béke hétfőig :))
utána vki úgyis veszít, mert működő cég meg f.a. nem lehet egyszerre :))
az árfolyam nem duplázott rá. mivel már eső ágba került mikor előmerték vezetni
tpt-t sértve
ne kamuzz
a bejelentés maradt el attól hogy kifizették
lassan már nincs is aki bejelenthetné
2 új tualj 5% felett???
nézz utána mióta van a 2 Vajnának ennyi
már tavaly kgy-t akartak összehívni
Ez tényleg jó hír.
Nem felejtettem ki, itt alig írok. PFen ahogy kijött rögtön kiraktam.
Végre leéíptik a régi tagokat, ahogy ezt kértétek itt trollok.
Azt mondtátok a régi rabló bandát ki kell rugni. Na meg akkor lesz valami, ha 40fölött lesz a papír.
Ezek mind megtörténtek. na meg bejelentkezett 2új 5%os tulajdonos is az elmúlt negyed évben.
Szépen alakul!
Az árfolyam is duplázott rá.
Te meg elfelejtetted bejelenetni, hogy ismét elamaradt a nov.25re kihirdetett csődőd, akárcsak a novemberi 05i csődöd, meg a tegnapi PB rezsicsökkentésed is.
Sok hűhó semmiért :D
már csak hatot kell aludnod és megtudod mit hozott a szlovák mikulás :))
hozott-e csődöt, hozott-e jövőt? :)
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/116002756.html
ezt a "yo" hírt kifelejtetted
Kis pontosítás. Ebből szvsz az érintett cégek csak jól jöhetnek ki. Ugyanis jogilag az apportok értékével lehet gond, ill. a vagyon kivarázsolásával. Ezt az érintett személyekre tudják csak bizonyítani. Az érintett személyek, ha megdőlnek, fizethetik vissza a cégeknek az okozott kárt. A várható szemétség a dologban, hogy a karmesterek valszeg megússzák. Ők csak a háttérből szóban utasítottak, ill. egyengették az utat. A strómanok viszont kell hogy vigyék a balhét. Hacsak valamelyik hátasból valamivel nem próbálta meg bebiztosítani magát!?
kötvényesekre is érvényes az emberi pszichó, akik nem adták eddig, nem ma fogják a limitet látva
vagy a másik 400 kötvényes kényszerbefektető bármelyike
Ex még nem írta neked, hogy felbeszélő, beültető vagy? jól gondolom, hogy ma kiakad....??
csak aztán pf2 nehogy leöntse... :))
Neked mindegy mennyi forgalom van benne. Venni eladni nem fogsz.
Nézd az OTPt, abban nagyobb a forgalom.
ja, azóta
2 kötés, 295 db, 13 820
az év storyja)))))