Ügyes! :-)
Komolyan egész normális lett a végére, még egy felkötésen sem csodálkoznék.
Ügyes! :-)
Komolyan egész normális lett a végére, még egy felkötésen sem csodálkoznék.
én közel nullában eladtam, pici profittal.
400 alatt piciivel vártam az alját,
záróban 500 fölött picivel.
jó ez is, marad a 20as mai kezdőpakk
Most lennék nullában, ha eladnám. Vakarom a fejem.
jó ez. 4480nál volt valami szint, ahol várakozik mindig. Majd átviszi jövőhéten, ha akarja ,-)
70 -en kiszálltam. az 99 differencia. Én nem hiszek nagyon az áttörésben. Majd jövök a kövi lepattanóért.
5,4452 százalékra nőtt az MNV Zrt. részedése az OTP-ben
http://bet.hu/newkibdata/115967925/131129_MNV_bej.pdf
5,0331 százalék törzsrészvényekből, a fennmaradó 0,4121 százalék pedig az OTP részvényekre átváltható OPUS kötvényekből származik.
Ez jót tényleg nem tesz, újabb bizonytalanság, nem longos hír, illetve ez is csak a tökölést támogatja. :-(
De közeledik a választás, ez így fog menni...
Én bocs, csak az üres ph@szozás nem jó semmire, minden más persze engem is érdekel.
30 percesen én nem is nézem csak napos és kicsit órás. Már nem kapkodok annyira, öregszem... :-)
És most tényleg elkezdték veszegetni, most tetszik! Ma két kis csippentésem teljesült, persze nem a legjobb helyeken, de ha lesz ralli, akkor tök mindegy, ha meg nem, akkor úgyis szívás. :-)
Shortzárások a napokban jót tennének nekünk...
Jön az év vége. Ha az nem mozgatja meg 5 k közelébe akkor mi?
Persze előbb dec 15 Kúria. Az időzítés szenzációs, éppen az év végi hajrára tenni egy ilyen döntést nehogy véletlenül emelkedjünk egyet.
Vsz ugyanezt amit kivitelezett megtehette volna úgy is , hogy közben szakmai érveket hoz mellette. Az egy másik kérdés, hogy sok mindenre nehéz lett volna szakmait találni .
Talán meg kellett volna próbálni. Na majd a jegybankelnöki 5 éve alatt bizonyíthat még.:)
Zárójelben innen könnyebb lesz javítani mint még lejjebb süllyedni.
,-)
Mi kérünk elnézést.
Remélem megindul nektek OTP..
DAX 30perces gyertya fel most M30on 40pontos emelkedés.
SP M30on 4pont emelkedés.
Nem rossz
Elég xar a forgalom, ez nekem valahogy nem olyan ralli szagú, bár lehet, hogy megjön az étvágy mondjuk jövő héten. Ma azért mehetne 500 fölé, én nem látok ellenállást semmit kb 530-ig, bár így nem fog...
Bocs az offért.
Egy része ennek politika , gazd kényszerpálya miatt.
Csak egészen Selmeczis mélységekbe sikerült lemennie miközben ezt kivitelezte. Az azért komoly , ebben a mélységben keszonbetegségek és hasonlók mindennapos problémák. :)
Miután szénné égette magát nap mint nap , nem is feltétlenül a lépéseivel hanem a nyilatkozataival, még kioktatja a nem tudom kit. Pl most kínos helyzetbe hozta ECB vezetőjét , aki vsznű zárt ülésen elmélkedett az egészséges eur árfolyamról jegybankelnökökkel , erre ő a médiának lenyilatkozza.
Amit persze cáfolnak azonnal. Jellemző eset. Egy igazi matador. :) Túl nagy érzéke nincs a finom árnyalatokhoz, vagy ha van jól titkolja. :)
Nekem tetszik..
Végre egy ember aki nem siránkozik állandóan.
Nekem ez tetszik. Jól keveri a lapokat!
" Nem tudom mi a bajotok Matolcsyval."
Megpróbálom röviden megfogalmazni. Egy sültparaszt.
Ez még önmagában véve nem lenne feltétlenül tragédia, ha ő lenne xy magyar állampolgár Karakószörcsökről , végzettségét tekintve 3 általános, és a 4. osztály ötször.
Viszont ilyen pozíciókban amiket betölt elég szomorú. A többi már csak következmény.
Van egy mondás sikert kudarcot kellő alázattal viseld. Na erről még nem hallott a jóember. Minden siker neki, ha pedig vmi a valóságban is véletlenül siker azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt.
Nézd meg a legutóbbi nyilatkozatát. Már rég szólt vmi "világmegváltót". :) Az ECB-nek egyebeknek éppen az ő "tanácsaira" van szüksége. :)
Ez csak a stílus , a szakmai szövegei még borzasztóbbak ha lehetséges egyáltalán.
Kb csak ennyi gondom van vele. :)
Van "pár" db Magnóliához hasonló koncepciójú Otp kötvénye is.
Kicsivel több mint Mol. Pár mrd-al.
Ravaszdi az öreg harcos, kötvényeken keresztül nincs annyira kiszolgáltatva az árfolyamingadozásnak, átválthatja részvényre 2016-ig , és kamatozhat is.
Igaz ha nagy felértékelődés lenne akkor kötvénnyel rosszabbul keresne.
dádá..
otp leány díjat kapott http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3135